22.12.10
21:56
Здравейте.От около 2 месеца ходя на фитнес и спазвам хранителен режим.Целта ми като цяло е да отслабна и да се стегна,и мисля че засега го постигам.Проблемът е в това ,че бедрата ми и дупето ми са попринцип малко по якички.Нямам типични слаби женски крака.А и съм малко по-нисичка.Въпросът ми е при това положение,дали трябва да наблегна на много кардио или да правя упражнения с уреди за тези части?И ако правя упражнения с тежести няма ли да ми станат дупето и краката още по-големи.Поздрави :)
22.12.10
22:04
Ако товариш мускулите с упражнения с тежести , те могат да стават по-изчистени ( ако се храниш чисто ) , но по-малки няма да станат . Ако целиш изтъняване на бедра и смаляване на дупето наблегни на ДИЕТАТА и не прекалявай с упражненията с тежести ( особено изолиращите на машините не бих ги ползвала въобще ) , защото помпят яко краката .А и с кардиото не прекалявай ,за да не си настървяваш апетита излишно и да претренирваш .
Като цяло бих заложила на диетата и умерени тренировки (малко кардио , малко силови ) . Като изчистиш до някакво ниво , в което не се притесняваш да сложиш малко обем в дупето , ( защото няма слой мазнина , който да го покрива ) , наблегни на силовите тренировки , за да се получи “бразилския” ефект .
Но разбира се , тук 1 мнение няма . Пусни снимка да покажеш към какво се целиш , че във форума колкото хора - толкова и съвети .
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 22.12.10 22:05.
Проблемът е че съм така да го кажа,по-якичка...гръб,ръце,крака,дупе..имах коремче,но започнах да го махам,както и ръцете ми започнаха да отслабват..гърба си иска още..а краката и дупето са най-големия проблем.Благодаря за отговора
23.12.10
20:05
ХМ, това да са и най-якичка в бедрата и дупето е най-хубавото нещо което може да се случи на една жена. според мен:))
17.01.11
22:38
А аз искам твои снимки, защото ми стана любопитно:)
хич не е проблем да си по-якичка (поне според моите представи)
Подкрепям fire:)