Примерен Хранителен Режим?

BA

23.04.05
19:00

Значи интересувам се от някой хранителен режим за понижаване на теглото който да има доста добър и сравнително бърз ефект :) (не че искам да е бързо и некачествено - просто искам максимално бързо да сваля подкожните мазнини защото наскоро имам първенство в което трябва да съм в добро състояние и да се чуствам идеално :) ) та много ви се моля ако някой има примерен хранителен режим да ми го постне , НО задължително да е пробван, или ако не е поне да е одобрен , защото никой не се нуждае от някави режими които са напълно експериментални и не се знае какво ще се постигне от тях :)

Значи на 16г. съм и съм 185см. висок. Занимавам се с бодибилдинг от около 8-9 месеца но имам солидна мускулна маса но трябва да изчистя по възмжно най-ефективния и бърз начин (който също така да не навреди на здравето ми и на мускулите ми (е може и малко но няма проблем защото не гоня някакви мускулни постижения а ми трябват основно бързина, отскокливост и все пак малко сила, но основното заради което се сетих да ви попитам за този режим си е и релефът който е много важно естетичека черта :) )) Така че ако имате готов режим постнете го или пък ако някой реши да се занимава заради мен и да ми изготви такъв, ако не му достига информация за мен да пита :)

Благодаря предаврително, защото знам че тука си има и доста сериозни хора.
По-здрави

edit: е никой ли няма накакъв режим подходящ за мене ?  :cry:

BA

24.04.05
11:46

Явно нема ...

24.04.05
14:38

[quote author=“basketball”]
edit: е никой ли няма накакъв режим подходящ за мене ?  :cry:

Режим, подходящ за теб само ти може да си изработиш. Можем да ти дадем само някои основни препоръки. Ако ще сваляш, намали въглехидратите (прочети за НВД) и калориите, така че да си в отрицателен калориен баланс.

BA

24.04.05
15:08

Работата е там, че нищо не мога да зацепа от тия работи които пише
там  :|  ама нищо ... Моля ви се помогнете - пратете некой примерен
режим който ще има резултати! И Имайте в предвид че парите не са
проблемм, но все пак да не земете да ми изтърсите нещо като черен
хайвер или нещо такова  :lol:

BA

25.04.05
11:20

хора извинявайте че се повтарям обаче много ви се моля пуснете некой режим да започвам че много се бавя  :cry:

25.04.05
12:22

Пич и аз така исках като тебе някои да ми каже какво да ям и готово, ама не става толкова лесно мой човек.Трябва да прочетеш написаното в саит-а, и каквото не ти е ясно, или си измислил вече режим да го постнеш тук(във форума) и да ти кажат грешките.
Аз от начало и аз така, не ми се четеше и такива ама преди една седмица се стегнах, по прочетох темите и си измислих режим от утре го почвам  :) дано да има резултат.
Мойте съвети са :
1.прочети за режимите : http://www.bb-team.org/nutrition/guide.php ,
2.прочети повечето от темите в раздела и ще видиш, че не е толкова трудно.
Успех!

BA

25.04.05
17:50

мерси братле, ще опитам обаче аз по-горе казах че нищо не разбирам от темите  :oops:  но ще опитам пък квото стане :) ще фана да сглобя некой глупаф режим и ше го постна па квото не е уред се надявам да ми го кажете и да помагате :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1