Booster + ?

24.12.10
18:11

Здравейте,
Понеже се разчетох из форума и ми стана ясно, че ефекта при азотните буустери е индивидуален и при някои хора единия продукт действа, при други - не, реших да си взема тестери на Scitec Nutrition Hot Blood, Attack! (пак на SN) и на N.O-Xplode.
След употребата им ще реша на кой продукт да се спра, но преди това бихте ли ми казали, вие  с какво ги съчетавате ?
Ще е хубаво да го имам напредвит за да си направя сметката, понеже ценовата разлика между N.O. -Xplode и продуктите на Scitec e доста голяма.
Ако това, което ми препоръчате е доста скъпо, то ще трябва да правя избор между Hot Blood и Attack!.
За сега съм си взел L-glutaminе за да поддържа азотния баланс.

Весели празници !

Темата беше редактирана от мДобрев на 24.12.10 18:35.

25.12.10
10:01

Креатин монохидрат, кре-алкалин, креатинова матрица, интратренировъчен продукт...

25.12.10
13:30

Екстра!
Тъкмо в момента съм на креатинова матрица, разполагам и с около половин кг. креатин моно останал отпреди време.
Мисля да съчетая и BCAA и Horny goat weed
Какво мислите ?

HE

25.12.10
17:06

казано от мДобрев на 25.12.10, 13:30:

Horny goat weed
Какво мислите ?

И един мармот завива ......
Ей като почнете да се хващате за тея тест бустери та направо лошо ми става!
Ако искаш да разбиеш задницата на некоя кака това става, но иначе ще видиш мускулна маса, но друг път.
Нещо ниски нива на собствен тест ли имаш? Чел ли си малко за собствения тест и регулирането му от тялото? Знаеш ли до колко можеш да си повишиш собствения тест и за колко време? Не бързай да ми отговаряш - почети и ако не те е срам, тогава.

25.12.10
17:46

На Сайтек не взимай нищо или поне не взимай Scitek Hemo-no “трипосочен азотен бустер” защото ефекта му е три-никакъв , а за Horny goat weed ефект МОЖЕ БИ ша има ако си над 30 а ти си сигурно на 16 , пък и не си обеснил защо искаш да ползваш азотен буустер? Гледам аватара ти предполагам се занимаваш с кик-бокс и искаш ефект по време на някой мач ? ако не  е така защо си се насочил към азотен бустер и за какво?

25.12.10
18:52

Не се занимавам с кик-бокс и съм доста по-голям отколкото предполагаш.
Иначе май имате право относно goat weed-а. Просто реших да го включа, защото преди пиех за кратко трибестан и се чувствах добре.
Дори не съм хвърлял око в-у трипосочения азотен бустер за който говориш.
Напоследък доста ми хвалят Сайтек, пък и тук четох, че има доволни от Hot Blood-а.
Между другото,нямам сексуални проблеми!

Мнението беше редактирано от мДобрев на 25.12.10 19:01.

25.12.10
20:44

SCITEC HOT BLOOD за първоначален бустер е идиален.. Цената му е добра и качеството според мен е добро ... Ще усетиш още от първата трен силата и напомпването ..

26.12.10
01:35

След като ги пробвам 3 те ще споделя с какви впечатления съм останал и на какво съм се спрял.

27.12.10
11:37

казано от мДобрев на 25.12.10, 18:52:

Не се занимавам с кик-бокс и съм доста по-голям отколкото предполагаш.
Иначе май имате право относно goat weed-а. Просто реших да го включа, защото преди пиех за кратко трибестан и се чувствах добре.
Дори не съм хвърлял око в-у трипосочения азотен бустер за който говориш.
Напоследък доста ми хвалят Сайтек, пък и тук четох, че има доволни от Hot Blood-а.
Между другото,нямам сексуални проблеми!

Просто не си дал информация за себе си затова налучквах , пак не разбрах какво  искаш да постигнеш но предполагам като всички - мускули.

Не се  съобразих че ще взимаш бустер за първи път както казаха горе Хот блъд за първи ще е добър , не говорех специално за моя бустер а за бустерите на сайтек-  има добри мнения но  много хора не усещат ефект от тях , щом си на възраст в която тестостерона ти се повлиява от продукти с трибулус  и др. подобни вземи си който продукт  си  избереш.

иначе относно :
“Ако искаш да разбиеш задницата на некоя кака това става, но иначе ще видиш мускулна маса, но друг път.”

Нямам против , но специално за трибестана  и имаше още един продукт с още по голямо съдържание на стероидни сапонини и най-важната съставка там, ако се пие по система и то не за 10 дена разбира се аз мисля че определено ще има ефект
Имаше някаде една измислена система

Седмица 1 - Предозиране 3 х 3 таблетки на ден
Седмица 2 - Максимална доза - 3х2 таблетки на ден
Седмица 3 - 3 х 2 таблетки на ден
Седмица 4 -  3х2 таблетки на ден
Седмица 5 -  Нормална доза - 3х1 таблетки на ден

Изглежда ми ефективно когато се комбинира с други неща ( протеин , аминокиселини , бустер , креатин ) и когато човека е на достатъчна възраст!  имам желание да го пробвам по натам.Все пак като се има предвид цената на трибестана е също и малко скъпичко

HE

27.12.10
11:55

Трибулуса, като всяка друга билка действа с натрупване при продължителен прием.
За други работи се ползва т.нар. “кик старт”, а спец. за трибулус мисля, че файда няма да има.
Средно се ползва около 3 гр. Схеми много - трябва да се пробват и да се види за какво става въпрос, но при всеки е индивидуално.

27.12.10
12:24

казано от Kse на 27.12.10, 11:37:

Изглежда ми ефективно когато се комбинира с други неща ( протеин , аминокиселини , бустер , креатин ) и когато човека е на достатъчна възраст!  имам желание да го пробвам по натам.Все пак като се има предвид цената на трибестана е също и малко скъпичко

Точно така мислех да го съчетая.
През последните 3 дни изпих 3 тестера от Attack!. Понеже това ще ми е първия буустър мисля, че ще споделя впечатленията си не до там субективно.
Днес започвам Hot Blood-а. И двата продукта явно имат плюсове и минуси. (поне за мен)
Hot Blood съдържа кофеин (в по-големи дозички), което при мен няма да е от голям плюс, защото не съм много добре с кръвното, но ще пробвам въпреки това. (не съдържа аспартам и захар)
Attack! съдържа аспартам, но мисля, че е толкова, колкото в една чаша газирано безалкохолно, което при сръвнение не ми се вижда толкова проблемно. (не съдържа кофеин)
С Attack!-а през тези 3 дни не успях да увелича работната тежест, но ме поддържаше доста бодър (нямаше го онзи спад на адреналин и умора, които усещах към края на тренировката си и след нея).
Пакетчето на Attack!-а е 10гр, а на Hot Blood 20гр. (което ще означава, че дозировката им е такава_

Мнението беше редактирано от мДобрев на 28.12.10 23:53.

03.01.11
02:27

И все пак си взех N.O.-Xplode и съм адски доволен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1