за тежестите или гимнастическите упражнения

24.04.05
11:17

здравейте моля ви да ми обясните нещо значи разбрах че да тренираш с тежести е много по-ефикасно за оформяне на красиво добре оформено тяло отколкото други гимнастически упражнения значи говоря за каланетика аеробика степ и всички видове там махове с крака и т.н. първо кажете ми това вярно ли е? и второ искам да ви питам ако е да дали мога да постигна същия успех в домашни условия тъй като имам гири дъмбели и целта ми е насочена към долната част на тялото само искам да се доуточня че тренирам от година и половина в домашни условия като най-вече наблягах на кардиото +упражнения стежести(гири  дъмбели)и малко каланетика  ако ми отговорите положително на първия въпрос ще наблегна на тежестите дано не съм ви объркала много благодаря ви предварително

24.04.05
12:45

ОТчасти е засегнато това което те интересува в другата ти тема: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=56463&highlight=#56463 Дори отначало ми се стори, че се дублират... /дори все още се чудя дали не се :P /

Иначе из форума в конкретните раздели има засегнати въпросите които те интересуват. За трен в домашни условия, трен. със собствено тегло, кардиота, аеробики и т.н.

Трябва да изчетеш най-напред тях.

Иначе, “няма невъзможни неща”, с воля и акъл всичко се постига.

24.04.05
13:15

[quote author=“tpd”]Иначе, “няма невъзможни неща”, с воля и акъл всичко се постига.

Offtopic:

tpd, третото нещо, което е необходимо е време. Много хора забравят _времето_ като фактор и искат за една седмица драстични резултати. За това дайте на организма и време (за тренировка, почивка и трансформация).

Успехи!

24.04.05
13:29

благодаря ви за отговорите дано не съм ви станала досадна може би въпросите ми наистина малко се припокриват

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1