Съвет за Креатин.

25.12.10
16:56

Здравейте!
Искам да си взема някакъв креатин, досега никакви добави не съм използвал, само яко хранене, ама не става само с ядене... :)
Та изчетох доста теми за креатина и се спрях на Кре-алкалин, като най-безвреден, и също така не задържа вода, първо искам да чуя вашето мнение за него? Разбрах как се приема, но не разбрах има ли зареждащ период или от такъв няма нужда?
И накрая ако може да ми кажете една реномирана марка, че си нямам никаква идея на коя марка да е?
Да добавя, че съм на ВВД и качам маса, също, че съм на 17(след 3 месеца 18), макар, че не знам дали има нужда. :)

HE

25.12.10
16:59

казано от PixarchO на 25.12.10, 16:56:

Здравейте!
Искам да си взема някакъв креатин, досега никакви добави не съм използвал, само яко хранене, ама не става само с ядене... :)

Айде бе не ставало само с храна :D
А ако не стане с креатин на растежен ли ще минаваме?

25.12.10
17:01

казано от head_hunter на 25.12.10, 16:59:

казано от PixarchO на 25.12.10, 16:56:

Здравейте!

Айде бе не ставало само с храна :D
А ако не стане с креатин на растежен ли ще минаваме?

Добре, става, но излиза по-скъпо ако наблягам само на качествена храна! :)
пп. Поне да беше написал и нещо по темата... ;)

Мнението беше редактирано от Петър Петров на 25.12.10 17:02.

HE

25.12.10
17:08

Ако това не е по темата не си за добавки, а за очен лекар!
Значи търсиш нещо дето да ставаш як бързо и за без пари? :D
Те мечтите са безплатни - продължавай и успех.
п.п. Вземи си амино 5600 на Scitec ;)

25.12.10
17:27

Може да съм споменал това за храната, но не ми беше това въпроса!

казано от head_hunter на 25.12.10, 17:08:

Значи търсиш нещо дето да ставаш як бързо и за без пари? :D

Това пък къде го казах?
пп. Стига сме разводнявали темата, искам да ми се отговори на въпросите! ;)

25.12.10
19:27

Пробвай Монохидрата първо, ако си “нон-респондър” тогава премини на Кре-Алкалин.А това с храната, което каза, не е баш така, но сега няма какво празни приказки да си говориме, щом си решил ;).Купи си първо един протеин и аминота по-добре, след това премини на креатин.
EAT!

Мнението беше редактирано от Нежния на 25.12.10 19:27.

HE

25.12.10
21:19

казано от PixarchO на 25.12.10, 17:01:

Добре, става, но излиза по-скъпо ако наблягам само на качествена храна! :)

Ето къде си го написал!
Дал съм ти и добър отговор - Взимай амино 5600 точно з теб и целите ти са!
Другия вариант е ако държиш много на креатина е silabg.com/bg/316-MUSCLETECH-CELL-TECH-HARDCORE.html
Не е като качествената храна, но пък е креатинов продукт.

25.12.10
22:00

Добре, не съм запознат много, но амино киселината какво прави, за креатина ясно, че дава повече сила, аз и това искам? :)

25.12.10
22:08

Аминотата помагат за възстановяването на организам, след тренировка.Участват в растежа и развитието на мускулатурата.Доста протеини са с високосъдържание на аминокислини.Богатите на белтъчини храни, също съдържат аминокиселини ;)

ПП. Да беше потърсил малко тук http://www.bb-team.org/articles/858_aminokiselini#axzz199lTK7Jk

25.12.10
22:36

А защо първо да започна с амино, и после с креатин?

Мнението беше редактирано от Петър Петров на 25.12.10 23:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1