Какво ще кажете за Bcaa на Optimum nutrition?

Темата е заключена.

26.12.10
15:42

Дали си струва да си взема Бцаа на тази марка.И на хапчета( sportlements.com/популярни-марки-добавки/optimum-nutrition/bcaa-1000-аминокиселини/) или на прах ( silabg.com/bg/1695-OPTIMUM-NUTRITION-INSTANTIZED-BCAA-5000-Powder.html ).Дали ще ми излязат изгодно.
Може да ми препоръчате и на Universal ili Met-Rx нещо,защото до нас е магазина на Митко Димитров(King Shop) и това са основните марки,който предлага,а сега има и 30% намаление.Той ми препоръча едно от двете,но искам 2 мнения така да се каже. ;)Цел-чистя и ми трябват за възстановяване и запазване на ММ.

26.12.10
15:45

Изгодни аминокиселини са само на ПРАХ.
BCAA на Сайтек или на primaforce са най-изгодните предложения./
БЦАА трябва да приемаш по 20 гр на ден, разпределени около тренировката - преди, по време и след.

26.12.10
16:07

казано от Aleksandar Marinov на 26.12.10, 15:45:

BCAA на Сайтек или на primaforce са най-изгодните предложения./
БЦАА трябва да приемаш по 20 гр на ден, разпределени около тренировката - преди, по време и след.

.. по 5гр. И като сложиш преди лягане още 1 доза и ги правиш 20 :) И аз ти препоръчвам на Сайтек :)

26.12.10
17:29

Оптимум си е Оптимум! Най-добрите аминокиселини на пазара са на Оптимум, а не на Сайтек. Бих те посъветвал да вземеш пудрата.

Стоянчо пробвал ли си този продукт и за колко горе долу ще ми стигне?Защото пише за това 8:1:1 че заради него хората вдигали много дозата.Това означава ли че ще се взимат по малки количества от нормалните за другите бцаа 20-30г.

26.12.10
19:02

А какво ще кажете за OPTIMUM NUTRITION ESSENTIAL AmiNО ENERGY ?До колкото знам са нови на пазара и мисля да ги пробвам

26.12.10
19:08

казано от Стоянчо на 26.12.10, 17:31:

Виж и тези fitness1.bg/usplabs-modern-bcaa/

Тези не са лоши наистина - за разлика от повечето си аналози имат наистина приятен вкус. Разтворимост - като на останалите. Ефекта - ок, но засега нищо заради които трайно да ги предпочета пред Xtend. 8:1:1 не е кой знае какъв аргумент.

silabg.com/bg/product/comments/id/3992 Гледах и назад и мисля че този наистина е добър.
Същото ли важе-4 пъти по 5гр?Или трябва по 13г доза(Serving Size 2Scoop (13g))?

ПП:Видях че големия пакет е за 90 дози-по колко дози се взимает на ден

Мнението беше редактирано от Асен Георгиев на 26.12.10 19:28.

Намерих продукта в Силабг и power-beauty,но цената много им се различава и малко опаковката:
silabg.com/bg/product/detail/id/3992
http://power-beauty.com/index.php/suplements/amino/scivation-xtend-1170-gr.html
И двата са намелина и пак има 20лв разлика.Този в силабг(по-евтиния)нали си е наред?И да го поръчвам ли от сайта?

26.12.10
21:23

Едното май е новата опаковка просто. Относно цената - взимай от Сила.бг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1