Имам проблем с гърдите

25.12.10
20:08

Здравейте, аз съм на 18 год 190/90кг имам проблем с гърдите и той се състои в това, че имам мазнина под зърната (знам, ще кажете че е гинекомастия но не е ) и бих искал да ми дадете съвет за упражнения как да ги оформя и естествено тази мазнина под зърната да я премахна. Стаж 3 месеца.
тренировката ми за гърди е
лежанка 4x8
полулег 4х8
кросовър (с по-лека тежест) 3х8
лежанка с дъмбели 4х8
и понякога правя на пек-дек машина но това е максимум 2 пъти в месеца

25.12.10
20:23

Махането на мазнините става с диета. По добре ся си трупай маса и те постепенно ще почнат да се оформят.

25.12.10
21:32

Аз имах същия проблем....просто трябва серийте ти да с малко килограми и минимум 20повторения,на мен ми помогна ;)

26.12.10
00:44

А, удачно ли е примерно ако си правя за останалите мускулни групи упражненията за маса (с големи тежести), а за гърди да правя с малки :?

26.12.10
17:22

Щом казваш, че не е гинекомастия, предплагам ,че си ходил на лекар и той се е произнесъл така? Въпреки ,че от снимакта се вижда, че точно под ареолата имам натрупване.
За оформяне на гърдите ти препоръчвам кофички, има доста позитивни отзиви от хора с гинекомастия от това упражнение.
От снимката виждам ,че имаш доста голям процент подкожни мазнини. Хубаво е да наблегнеш на отслабването, а не на качването на мускули. Ако тръгнеш сега да трупаш маса може да се омазниш и да си качиш естрогените така. Пък и хората с малко подкожни мазнини качват много по-лесно мускулна маса ;) Моят съвет - първо отслабни, после почвай да тренираш и да се храниш за покачване на мускули.

26.12.10
20:03

Пич, като ти казвам че нямам гинекомастия ... като трерам примерно зърната ми настръхват и гърдите ми са напълно нормални ... (през цялата тренировка са както трябва)

26.12.10
20:42

Няма как да премахнеш мазнината само под гърдите. Друг е въпросът, че имаш мазнина навсякъде, а не само под гърдите.

Трябва радикално да промениш начинът си на хранене и да се насочиш към тежки базови многоставни упражнения, които имат висок разход на калорий, за да си намалиш мазнините. В същото време изпълнението на многоставните упражнения, ще развие силата на тялото ти като цяло. Сила, която на по-късен етап ще успееш да вложиш в тренировки, когато преминеш изцяло на покачаване на мускулна маса, която в момента ти просто нямаш.

26.12.10
20:45

Ами добре кажете на какви упражнения да наблегна и как да действам .. ;/

26.12.10
23:21

Тва , че като ти настръхнат зърната са нормални по-скоро сочи , че имаш гинекомастия според мен ... защото аз имам и като настръхнат стават нормални , а приятели които имат подкожна мазнина , а не гинекомастия не им става така , така че не бъди толкова убеден , че нямаш ...

27.12.10
12:20

Според мен няма никаква гинекомастия, просто едни нетренирани и отпуснати гърди.Можеш да тренираш 2 пъти в зала, 2 пъти да ходиш на плуване, ако имаш възможност.Тренирай базово и тежко по 8-10 повторения.Наблягай на месото, яйцата и млечните продукти.Не яж сладко, пържено и всякакви джънкове, предполагам това го знаеш.Намали въглехидратите, като кажем ги ядеш на закуска и обяд.Бъди търпелив и да не ти пука...

27.12.10
12:45

В момента ходя 4 пъти седмично във фитнеса сега като се пооправи времето започвак и яко кардио .. :}

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1