23.04.05
14:01
преди 18 дена започнах цикъл с декабол - 250мг/седмично разделен на два приема. Само че за тва време съм качил само 1,5 кг, което ми се струва доста малко. Възможно е да не съм се хранил достатъчно, но дали там е проблема. Чудя се дали да не взимам по 1-2 таблетки бионабол на де, за да ми изостриа апетита. Ако знае ниакои при тази доза декабол до колко таблетки бионабол мога да зимам за да не се налага употребата на тамоксифен, да каже. Очаквам мнения и предложения. Мерси. Тренирам 2 към 1 и тиалото съм го разделил на три.
направи си една малка пирамида сас бинабол ако не ти остава много от декабола ште вдигаш хаповете през три дена . за да не ползваш тамоксифен гледаи бинабола да не надвишава 30мг
Тва на Бритиш Драгон ли беше - “Декабол” (nandrolone decanoate)!
Абе първите десетина дена е нормално да не е кой-знае какъв ефекта, ама чак 18 дена и все още да няма килца - не знам, ама има някакъв проблем! И все пак мисля, че само от Дека не можеш да очакваш кой знае какви драматични резултати (особено при 250мг/седмица)! Мисля, че с една пирамида Бионабол ще се оправят нещата, ама не дигай Бионабола над 25мг според мене!
абе имам за 10 седмици имам декабол и e na british dragon, да. абе аз предишниа път само с 15 мг. бионабол на ден качих 10 кила за 8 седмици. и тоиа път искам да кача 10-тина килца. ако вкарам и 10-15 мг. био вече триабва да има ефект. а и как да иа разпределиа таиа пирамида.