10.05.04
20:34
Какво ли не пробвах ама просто не става!Сега мисля да почна да ги правя 2 пъти в седмица - понеделник и петък.Искам да попитам за изпробвани методи за качване на маса точно в тази област.Прочетох за силови тренировки и че чрез тях са постигнати добри резултати.Ще съм безкрайно благодарен ако ми кажете изпитани методи.Миналата седмица почивах затова сега съм готов да продължа с нова тренировка!
Доста добър ефект при мен имаше метода на предистощаването - прави се 1 изолиращо упражнение в началото на тренировката (флайс или пек-дек), а след него са пресите.
.
11.05.04
13:59
Nqkoe drugo mnenie ?? zashtoto i az imam sashtiq problem i veche shte gi pravq po dva pyti v sedmicata . Neshto po konkretno za samite tren. serii ? pochivki ? povtoreniq ?
11.05.04
14:59
Ами щом си решил да ги почваш по 2 пъти седмично прави ги ако искаш единия път с щанги другия път с гири. Прави различни упражнения сменяй ги по-често. Аз така правя ако на следващия ден нямам мускулна треска(значи мускулите са свикнали с тези упражнения) и сменям упражненията. ;)
Но внимавай като ги правиш по 2 пъти да не ги претренираш. Като вдигаш на лежанката не гледай толкова килограмите. Най-вече прави бавно и концентрирано всяко повторение да усещаш как се помпат гърдите. Като станеш направо да та парят ;)
Ами друго не се сещам, в момента да ти кажа. Ако искаш кажи какво си изпробвал да видим дали нещо не си пропуснал. Айде...
Успех !!
11.05.04
15:48
Мисля че имам решение на вашите проблеми! Миналата година гърдите ми бяха под всякаква критика. Реших че трябва да ги оправя и тъй като упражнението което усещах най добре беше флай(с)а започвах тренировката с него. Правех го като упражнение за маса, т.е. с 6-8 повторения. Гърдите ми се помпаха жестоко. Второто ми упражнение беше изтласкване с дъмбели от полулег - също много го усещах. И като трето упражнение правех пак флай. Само че първия флай е или от полулег или от лег, а втория обратното на първия. Редувах ги така че да не се получи адаптация. Опитайте моля ви, като тренирате гърдите една седмица един път, друга 2 пъти (например 1 седм. - понеделник и петък, 2-ра седм. - сряда) в продължение на поне един месец за да видите ефекта!
Тази програма е за тези които усещат добро натоварване от посочените упражнения. За другите нека сменят някое от посочените с друго подобно.
Saglasen sum sas kolegite. Bih vi posuvetval da ne prenebregvate licevite upori i kofi4kite (za poslednoto uprajnenie nai mnogo vi savetvam ) Kofi4kite mi sa lubimoto uprajnenie i mislq 4e premen (ne samo pri men de) pomagat mnogo
[quote author=“maxx_muscular”]Мисля че имам решение на вашите проблеми! Миналата година гърдите ми бяха под всякаква критика. Реших че трябва да ги оправя и тъй като упражнението което усещах най добре беше флай(с)а започвах тренировката с него. Правех го като упражнение за маса, т.е. с 6-8 повторения. Гърдите ми се помпаха жестоко. Второто ми упражнение беше изтласкване с дъмбели от полулег - също много го усещах. И като трето упражнение правех пак флай. Само че първия флай е или от полулег или от лег, а втория обратното на първия. Редувах ги така че да не се получи адаптация. Опитайте моля ви, като тренирате гърдите една седмица един път, друга 2 пъти (например 1 седм. - понеделник и петък, 2-ра седм. - сряда) в продължение на поне един месец за да видите ефекта!
Тази програма е за тези които усещат добро натоварване от посочените упражнения. За другите нека сменят някое от посочените с друго подобно.
Ами аз така като гледам ти не правиш лежанка!!!Не знам как качваш маса без нея.Но дори и така да е я кажи като правиш по 6-8 повторения по колко серии правиш и с колко кг вдигаш(%) :?: :?: :?: И искам да попитам как е по-добре да се прави движението на лежанка - догоре(да се стигне до изпъване на лактите) или до 10 сантиметра по-ниско(с свити ръце) за да не се сваля напрежението :?: :?: :?: И бавно ли да се прави или по-бързичко и в коя част трябва да е бавно/бързо - при сваляне или при изтласкване :?: :?: :?: И кажете също как точно се изпълнява тоя флайс защото се опасявам че може и аз да го бъркам :?: :?: :?:
12.05.04
08:56
Бавно, всичките повторения ги прави бавно. А как се изпълнява упражнението флай ето виж: http://www.bb-team.org/exercise/gurdi/flais.php . Тук много добре е описано и с картинки. И вземи разгледай всичките упражнения ако имаш повече свободно време. Няма да сбъркаш.