цялостна тренировачна програма за жени

DI

26.12.10
20:47

днеска сестра ми ме грабна да съм и правил програма щото искала да ходи на фитнес само че работата е там че не знам почти нищо за тренировката на една жена и ако някои може да ми наприше неква програма ще сътм му мн благодарен.
значи тя е 173см 50 кг

26.12.10
21:16

Помоли я поне да сподели с теб какви са й целите и амбициите свързани с ходенето на фитнес, за да могат потребителите да имат ориентировъчна схема при съставянето на програмата. Начина й на живот, хранене също няма да е лошо, ако може да споделиш.

26.12.10
22:31

Ясно е, че търсиш най - доброто за сестра си, ясно е също, че за 137 мнения във форума знаеш, че никой няма да напише специална програма за нея с оскъдната информация, която си предоставил.
Сигурно знаеш, че има цял раздел с дамски дневници и теми за тренировки и не е лошо да хвърлиш един поглед - в крайна сметка ти си заинтересован.
Цели, стаж, възраст, начин на живот, здравословно състояние, та дори и предпочитания към тип натоварване са важни.
Има ли кой да я учи на техника, ще сваля ли, мм ли ще качва, колко пъти седмично ще тренира...
Иначе да знаеш, че тренировката на една жена не се различава от тренировката на един мъж, ако целите им са сходни.

Мнението беше редактирано от Инис на 26.12.10 22:32.

27.12.10
10:37

DI

27.12.10
13:51

казано от inis9 на 26.12.10, 22:31:

Ясно е, че търсиш най - доброто за сестра си, ясно е също, че за 137 мнения във форума знаеш, че никой няма да напише специална програма за нея с оскъдната информация, която си предоставил.
Сигурно знаеш, че има цял раздел с дамски дневници и теми за тренировки и не е лошо да хвърлиш един поглед - в крайна сметка ти си заинтересован.
Цели, стаж, възраст, начин на живот, здравословно състояние, та дори и предпочитания към тип натоварване са важни.
Има ли кой да я учи на техника, ще сваля ли, мм ли ще качва, колко пъти седмично ще тренира...
Иначе да знаеш, че тренировката на една жена не се различава от тренировката на един мъж, ако целите им са сходни.

Inis9 Признавам че исках как да го кажа да отбия номера , някой да ми напише неква програма с която тя да се занимава защото знам че за 1 месец ще и мине мерака а и няма воля за хранителен режим , ама май наистина ще трябва да се постарая.Сега ще видя как стоят нещата с дневниците и ще измисля  нещо.
Виждам че ти си в нещата и в последствие ако можеш да ми отговаряш на индивидуални въпроси ще съм ти много благодарен ;)
а относно целите,стажа и др. те са следните:
Целите и са да си спегнела задника и бедрата,няма никакъв стаж,на 24 год е,за начин на живот нз ко да ти кажа.ходи на работа, често патува покраи тази работа,никога през живота си не е спортувала каквото и да било,сас здравето няма проблеми,за предпочитания към тип натоварване идея си нямам.Дали трябва да качва или да чисти ти ми кажи слаба е и в същото време отпусната(отпусната е доста силно казано но не се сещам за друга дума)По принцип в моя случай качвам и после чистя ама при момичетата нз как стоят нещата защото мен не ми пречи да кача 10 кг ама за момиче би било проблем ,3 пати ще ходи у залата,с техниката аз ще се оправям.
снимка не мога да кача щото има ограничения у резолюцията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1