26.12.10
14:41
Здравейте искам да попитам знаете ли някакъв продукт който да напомпа и да прави вените по големи. Ако знаете моля напишете ми името му и от къде мога да го закупя благодаря Ви предварително :)
Темата беше редактирана от Владимир Недков на 28.12.10 22:05.
При тежките тренировки вените се пълнят с кръв и един виж се издуват. Друг начин е просто да ти порасне мускула, така вените се виждат по-добре.
Мисля, че буустър ще задоволи нуждите, които си описал.
Той прави точно това.
Мнението беше редактирано от мДобрев на 26.12.10 15:44.
Мисля, че буустър ще задоволи нуждите, които си описал.
Той прави точно това.
Ако не се е докосвал до железата, знаеш ли как ще го усети този буустър? Ще ти кажа, точно никак! Последно време попадам на въпроси дето предизвикват огромно удивление у мен. До автора: Представлява ти трудност да улучиш вена или просто желаеш да изглеждаш корав?
27.12.10
07:20
До автора: Представлява ти трудност да улучиш вена или просто желаеш да изглеждаш корав?
Аааа накара ме да се хиля яко :D
И аз ще вкарам някъкво предположение - излъгал го е някой, че от това ще качва яко и ще му издува мускулите :D
Въпроса “От къде да го закупя” ме прати в нокаут! Ами можеш да го закупиш от магазин за авточасти, в сервизите за бяла техника и последно чух, че по газостанциите го продавали ;)
@SecretBoy - ако стажът в залата е малък, от подобни продукти няма да извлечеш особена полза.
Eми година и половина не че искам да ми издува мускулите и да “изглеждам корав” просто искам вените ми да са по голями.
Еми изчисти подкожните мазнини с хубава диета и вените ще изпъкнат повече , ще изглеждат огромни , напомпани и прочие.
Мнението беше редактирано от Kse на 27.12.10 15:21.
28.12.10
16:20
ох заболя ме корема от смях.....