покачване на теглото

23.04.05
17:18

на 16 години съм.. Тежа 55 кг. И съм висок 1.75.. Искам да кача 15-тина килограма.. Гледам да ям по повече обаче имам тренировки по карате два пъти в седмицата и там явно изгарям прекалено много..
помагайте...

PS

23.04.05
18:11

Дай по-пълно инфо и разгледай сайта. По тези данни съдя, че си ектоморф, така че ти препоръчвам ВВД. Айде успех!!!

23.04.05
20:21

[quote author=“ReteR”]на 16 години съм.. Тежа 55 кг. И съм висок 1.75.. Искам да кача 15-тина килограма.. Гледам да ям по повече обаче имам тренировки по карате два пъти в седмицата и там явно изгарям прекалено много..
помагайте...

Малко необичайно 16 години 55 кг. Не ми се вярва от тези две тренировки по карате в седмицата да изгаряш толкова много. Яж по повечко и ако искаш си вземи някакви хранителни добавки.
http://www.bb-team.org/stuff/

най-здрави  8)

23.04.05
21:06

[quote author=“ReteR”]на 16 години съм.. Тежа 55 кг. И съм висок 1.75.. Искам да кача 15-тина килограма.. Гледам да ям по повече обаче имам тренировки по карате два пъти в седмицата и там явно изгарям прекалено много..
помагайте...

Не се шашкай толкова от теглото си. Просто яж с перфектна диета и си тренирай умерено. Я се огледай око теб в доджото, колко хора с сравнително високо тегло има. Предполагам, че не са един и двама/ако нямата резделени тренировки/ Така че и с карате може да се качва. Можеш да говориш с тренъора си, ако е професионалист, ще ти даде насоки, но може и да е пълен некомпетентник.

15 килограма за 1 гадина няма да качиш каквото и да правиш/без да се увредиш/  Така че спокойно с времето и постоянството ще стабилизираш теглото си в положителна посока.

Тренирай и се кефи на това което правиш, пък това не го мисли толкова.

24.04.05
00:45

каква по точно хранителна добавка ще ми препоръчаш.. щото хич не сам запознат

MI

24.04.05
08:52

май за тебе най-подходящи ще са гейнърите.
по-здрави

JI

24.04.05
09:09

незнам кой спомена но аз за 7 месеца от 59 станах 78д ( по последни измервания ) без да съм земал нищо ако половин кило протеин на нутриум ,от който не съм довоолен и нищо не качих .... така че става е да поомазних се повече но това е от яденето и горе долу застоялите съботи и недели :) ... имам огромна промяна в телосложението започни и ти с фитнеса яж здраво и и бъди постоянен , каратето ти е идеално за кардио ходи на финтес 3 пъти в седмицата базови упр от сайта можеш да прочетеш , ходи си и на каратето и всичко ще е ок

LA

24.04.05
09:57

аз за една година качих 15!и аз бях 55 кг. какво толкова необичайно има в това ??

24.04.05
10:16

[quote author=“largozol”]аз за една година качих 15!и аз бях 55 кг. какво толкова необичайно има в това ??

Хм, нищо но говорим за карате. И по този повод ще препоръчам, тъй като знам какво е претрениране с карате и фитнес- Да се внимава много и като се ходи на фитнес да не се прекалява с броя упражнения за мускулна група и брой серии. Просто препоръка, ако иска да я спазва човека. :)

LA

24.04.05
14:21

Не бе някой каза че му изглеждало НЕВЕРОЯТНО човек на 16 да е 55кг.

24.04.05
17:52

[quote author=“largozol”]Не бе някой каза че му изглеждало НЕВЕРОЯТНО човек на 16 да е 55кг.

ОФФ: Ем, че аз на 13 бяг 45 кила, няма какво да се шашка. За година-2 станах 55, след още 2 65 и сега се целя в 70-така. :) Според мен това си е до генетика, да не говорим, че килограмите нямат много общо с визията. Хора 1.80м- 80кг  17 години, имат някакви закърнели телца, дето просто са за оплакване.

ИЗвода е:

Тренирайте си и си гледайте здравето, за другото ич да не ви е еня.

ReteR, успех мой човек.

26.04.05
11:16

10x мноо н сички, мноо ми помогнахте  :D :D :D

редактирано от Мартин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1