Препоръчайте КМ.

Темата е заключена.

26.12.10
21:12

Посъветваха ме да започна с монохидрата като начало и ако не ми подейства да мина на друг креатин. Та сега на въпроса, бихте ли ме насочили на коя марка да се спра, тъй като си нямам ни най-малка представа за марките, кажете някоя реномирана и доказала се на пазара?

26.12.10
21:35

silabg.com/bg/148-OPTIMUM-NUTRITION-CREATINE-POWDER.html

26.12.10
21:37

silabg.com/bg/4757-AMERICAN-MUSCLE-CREATINE-MONOHYDRATE.html

26.12.10
22:07

казано от Любaka на 26.12.10, 21:35:

silabg.com/bg/148-OPTIMUM-NUTRITION-CREATINE-POWDER.html

Ще заложа на този, че гледам се предлага в малки разфасовки, а и искам да взема първо малко за да пробвам и после ако ми действа ще продължа.
Благодаря Ви! :)

26.12.10
22:07

Глас за ОН

26.12.10
22:20

А да питам сега трябва ли да има зареждащ период и за дозировката мога ли да следвам тая?
1.1. Дозировка – по 5гр. преди тренировка и след тренировка.В почивни дни може еднократна доза от 5гр, също може и 2 приема по 5 гр.
По време на приема му да се избягва прием на кофеин и кофеин съдържащи напитки.

Мнението беше редактирано от Петър Петров на 26.12.10 22:20.

26.12.10
23:22

Тва с кофеина е абсолютен мит, няма нищо подобно.
Аз тренирам 5 пъти седмично и винаги съм пил моното 5гр след предтрен. хранене и 5гр след тренировка с протеина, бързите въглехидрати и т.н.
В почивните не го пия, зареждащи фази не правя. По принцип се води 10 дни по 20гр зареждаща, но за мен това е излишно, организмът по-бързо се насища и по-скоро е необходима почивка. Ако не тренираш поне 4-5 пъти седмично, вероятно е добре да приемаш по 5гр след закуска в почивните дни.

27.12.10
01:16

Ами тренирам 3 пъти седмично, вероятно ще се наложи да пия 1х5гр. и в не тренировъчен ден. А и веднага след тренировка първо моното ли да изпия или бързия въглехидрат да хапна(банан или мед)?Също така с какво да го пия или по-точно с какво да го разреждам/смесвам?

27.12.10
18:46

казано от PixarchO на 27.12.10, 01:16:

Ами тренирам 3 пъти седмично, вероятно ще се наложи да пия 1х5гр. и в не тренировъчен ден. А и веднага след тренировка първо моното ли да изпия или бързия въглехидрат да хапна(банан или мед)?Също така с какво да го пия или по-точно с какво да го разреждам/смесвам?

Аз го вземах 5 дена по 20 грама (4х5) и после го взимах 5 грама преди и 5 грама след тренировка.В почивните дни вземах само по 5 грама.Вземи си Декстроза и слагай по  1-2 лъжици в креатина и така го пий.

27.12.10
18:59

Не може ли тия 5 грама креатин да ги смесвам примерно с чаша мляко или нещо друго?

27.12.10
22:48

казано от PixarchO на 27.12.10, 18:59:

Не може ли тия 5 грама креатин да ги смесвам примерно с чаша мляко или нещо друго?

Последно ти казвам! 5 грама креатин с 10-15 грама декстроза в 200 грама натурален сок!Това ти е дозата която трябва да пиеш на прием според мене!Вече ти прави каквото искаш.

27.12.10
23:16

Защо всички приеми да са с декстроза? Според мен декстрозата се взима само след тренировка когато мускулите са “празни” тогава се усвоява от организма, иначе се натрупва като мазнини!
Греша ли?

HE

28.12.10
07:10

А тази тема прочете ли?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218

Всъщност нещо за добавката дето ще взимаш прочете ли /освен описанието на производителя, колко мега, турбо и хипер здрав ще станеш/?
Ако беше прочел сигурно комбинацията креатин и въглехидрати щеше да ти говори нещо, но пък друго си е някой да ти отговори на готово.

Всъщност каква е идеята на темата. Нещо за креатин изобщо знаеш ли? Предполагаш ли, че това е базова съставка и чистия монохидрат при различните фирми се различава само по това дали е микронизиран или не? Да ти е известно, че суровината се произвежда в малко заводи и повечето фирми само опаковат? С това “препоръчайте ми” темата се превръща в каталог, който имат всички сайтове. Друго си е обаче без да се напъваме да получим всичко ей така щото сме решили да пуснем тема!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.12.10 07:17.

28.12.10
11:06

Да темата я прочетох! ;)
Също прочетох и страницата на продукта!
От както съм я пуснал тая тема с всеки твой пост не си спрял да се заяждаш! Ти в началото като не си разбирал, не си ли питал?? Сега ще кажеш има си търсачка, защо не я използва?? Една част от това което ме интересува, намерих и прочетох, за другата, тук питам!

С това “препоръчайте ми” темата се превръща в каталог, който имат всички сайтове.
А ти в началото прочете ли какво съм написал, че си нямам никаква представа от марките на пазара, затова исках да ме насочат към някой доказала и утвърдила се! Струва ми се, че вече пишеш колкото да си написал нещо, а дали има нещо общо с темата няма значение... Ако искаш да помогнеш, добре! Но ако пишеш само за да се заяждаш, по-добре изобщо не пиши!

Мнението беше редактирано от Петър Петров на 28.12.10 11:07.

HE

28.12.10
12:12

Темата ако си я прочел нямаше да питаш кой креатин! Ето и цитат от въпросната тема:

казано от exstasy на 20.12.08, 14:39:

Кой има лиценз да продава Creapure, може да видите тук.

Оооо още един цитат от въпросната тема, но сигурно вече си я чел щом си задал въпроса “Защо с декстроза”?!

казано от Martin Tomov на 16.01.09, 10:39:

Хубаво е креатина да се пие с бърз въглехидрат обаче.

От началото на темата те иронизирам и не толкова открито ти се подигравам на мързела. ;)
И по-горе съм подкрепил с конкретни примери. Аз като съм бил начинаещ съм ползвал търсачката, а тогава имаше 3 марки на кръст и почти никъква информация по въпроса, но пък има и други източници на информация извън България. От тогава са минали доста години и е натрупано доста инфо във форума, но мързела е страшна работа!
Вчера си се явил от някъде, а утре не се знае къде ще си и ми даваш акъли къде да пиша - яяяя ходи ...... да си пиеш монохидратчето и да ставаш як.
Писнало ми е от разни мързеливци дето искат всичко на готово!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1