Myofusion или Маtrix

28.12.10
14:47

Не мога да избера между двете,Мио-то има страхотни вкусове,но е по неизгодно.Синтракс също имат доста вкусове,които си заслужават.

И така вие кое бихте избрали между двете.

28.12.10
15:19

Муо съм пил и ми е любимият протеин, Матрикс не съм и съответно не мога да направя сравнение. Ако изобщо може да се говори за някакви разлики ти си ги споменал - вкусът и цената. Тъй като вкусът и в двата случая е много добър аз бих избрал този, който ми излиза по-изгодно.

28.12.10
15:35

И аз в момента съм на Myofusion,много добър протеин,вкус и разтворимост-много добър.

28.12.10
16:32

Синтракса в 27гр. доза има 23гр. протеин, а Миото в 36гр. доза има 25гр. протеин.Myofusion според мен не си струва.Глас за Синтракса, вкусът, както каза също е добър :)

28.12.10
16:33

Миофюжън

28.12.10
18:12

Май решението е по 5lb от двете.Тъй като и аз не мога да реша и тук мненията са 50 на 50.
Матрикса дозата е 32гр,нямаше да се замисля,ако беше 27 :).
76 дози -Матрикса 8 лв повече.
63 дози -Миото.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 28.12.10 18:17.

28.12.10
18:39

Аз съм пил и двете марки, като вкусът кукис едн крим на Матрикс няма аналог (може би същия вкус на синта се доближава). От друга страна шоколадът на Майо е доста-доста добър :)

28.12.10
18:58

казано от caihundrel на 28.12.10, 16:33:

Миофюжън

28.12.10
19:28

Myo x100 :P

HE

28.12.10
20:53

Колебаех се между двата, но в крайна сметка поръчах Матрикс заради по-високото съдържание на белтък.

28.12.10
22:34

Лошото че веднъж ми попадна мостра на Мио Двоен Шоколад.Още не мога да забравя този невероятен вкус.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 28.12.10 22:34.

28.12.10
23:49

В крайна сметка вземи това, което предпочиташ. 10-20 лв не са разоряващо голяма разлика ;) Така и така разлика в ефекта няма да има...

29.12.10
17:26

всъщност Миофюжъна е с по - ниско белтъчно съдържание заради допълнителто добавените фибри и разни други работи...

03.01.11
16:07

Аз съм ЗА Миофюжън

03.01.11
16:32

по-изгодният е Матрикса обаче

04.01.11
20:47

казано от caihundrel на 29.12.10, 17:26:

всъщност Миофюжъна е с по - ниско белтъчно съдържание заради допълнителто добавените фибри и разни други работи...

да, подобно е положението и със Синтата и Десерта

Тъкмо изпих първата си доза Миофусион и вкусът е уникален(шоколад). Между другото май има някакав “ъпгрейд” на този протеин защото на опаковката има малко разлики с опаковката на Мио-то на един приятел който си го купи преди 2 месеца, не е много но съществена разликата на моя пише: “вече с хридролизиран протеин”. В състава пише там нещо от рода на “патентована протеинова матрица”(това на приятелят ми), а на моята опаковка пише “патентована протеинова матрица 2”. Някой ако е светнат ..... :)

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 12.01.11 17:55.

14.01.11
10:11

да вкусът на Миофюжъна бие по всички параграфи този на Матрикса
това което ме дразни във Миофюжъна е че няма аминокиселинен профил
на запитване защо е така от гаспари ми отговориха че във протеина няма свободни  аминокиселини ....каквото и да значи това....

Не съм особено съгласен, че вкусът на Маю-то бие този на Матрикс. Бисквитите и крема на Синтракс е ненадминат. И двата протеина са матрици, и в двата протеина в доза има еднакъв брой белтъци. Бих препоръчал изпробване на двата. Използвах Маю, защото беше на промоция. Но съм с две ръце за Матрикса, както и за всеки продукт на Синтракс.

14.01.11
10:26

в  матрикса няма добавени ензими и CLA
Миофюжъна е много по-комплексен по-завършен продукт

Дам точно така и като гледам сега явно някакво подобрение-влагат суроватачен хидролизат, така поне ми пише на опаковката ;)

П.П. Шоколада на миото ми напомня за някогашният вкус на домашните шоколади кадето ни ги бъркаха родителите когато бяхме деца, ако си спомняте :D :D :D

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 14.01.11 11:38.

cailhunder - съгласен съм че в Маято има повече неща, но толкова ли са жизненоважни?  Затова на същата цена имаш по-малко дози и същото белтъчно състояние. Матрикса разчита на по-изчистена формула, без допълнителни “екстри”. Затова и се получава по-голямото белтъчно съдържание( но като цяло в една доза маю и една доза матрикса има 25 грама белтък).

14.01.11
12:44

имат значение
всички тези добавки променят усвояемоста на протеина към по-добра
на мен Матрикса ми харесва не ме разбираите грешно даже вчера ми пристигна един пакет но за мен миофюжъна е по завършеният продукт

14.01.11
13:44

Аз също споделям мнението на caihundrel и добавям, че по-комплексният Майо засища за по-дълго време, ако целта е замествне на хранене.

14.01.11
13:49

мда и това също !

Напълно съгласен с вас. Както казах преди - Матрикса е по-изчистена форма, която клони повече към следтренировъчен продукт и допълниение към храненето. Не става за единично хранене, както е Маю-то. Но Синтракс е по-вкусен :P

14.01.11
14:48

казано от GreyKnight на 14.01.11, 14:31:

Синтракс е по-вкусен :P

Въпрос на вкус. И според мен е така (както горе казах бисквитките са №1).

14.01.11
14:51

а вие въобще пили ли сте Миофюжън :)))
в момента пия шоколад с фъстъци - просто няма такъв вкус!

HE

14.01.11
15:13

Честно казано не разбирам хората, които си купуват Myofusion - та нали в протеина гледаме точно белтъчното съдържание. В матриците нали се търси по-богато и разнообразно съдържание на протеин?! Аз лично ензими предпочитам да си купувам отделно според дозировките, а за фибрите - посмях си се /ами следващия път да ми сложат овесени ядки вътре или що не направо трици или слама и те засищат/ :D. Myo-го го подминавам като мангал оптичен кабел ;)

14.01.11
15:15

Дискусията е НЕ кой е по-добър, а по-скоро достойнставата на единия и другия. Според мен попадат в различен сегмент - Ауди Кю7 и Кю5 :)

HE

14.01.11
15:18

Ами аз имам малко изкривено мислене в тази насока - търся белтъчно съдържание и за това пропускам продуктите с “пълнежи”. :)

14.01.11
15:20

Да, на мен също това ми е приоритет. Имах обаче един период когато търсих по-скоро заместител на храна и тогава Матрикс и Есенс не ми вършиха работа, а по-ското Майо, Синта и най-вече Дессерт.

14.01.11
16:02

А Синтата за мене си отива към гайнерите:)
А относно съдържанието - в Миофюжъна има много повече различни видове протеини от колкото във Матрикса
мисля че в най-новият има и хидролизат даже

Мнението беше редактирано от caihundrel на 14.01.11 16:03.

Това говоря до сега бе хора новата версия на Миото е с хидролизат с което излиза с едни гарди пред матрикса ;).
Пък и така като гледам белтъчните им съдържания са почти еднакви, от тука си правя извода, че в матрикса май има “по-безполезни палнители” от ензими,фибри и мастни киселини. :)
Aм така като се замисля като си зимате креатинов продукт защо предпочитате матричните продукти със всякъкви “пълнители” , а не си зимате 100% ЦЕЕ, монохидрат и прочие ? Все пак като си взима човек креатинов продукт трябва да тарси възможно най-голяма доза креатин ? :D :D :D

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 14.01.11 17:07.

14.01.11
16:56

зависи за какво го ползваш
ако е за след тренировка съм съгласен
ама ако е за между яденетата .....

23.01.11
01:55

Пил съм и двата протеина - Matrix (Cookies & Cream) и Myofusion (Double Chocolate). Кой е по-вкусен е индивидуално за всеки. Определено са два от най-вкусните не само сред матриците. Като ефект - Myofusion ме възстановяваше по-добре, а Матрицата ме засищаше повече. За мен Myofusion е с леко предимство независимо от целите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1