17.11.10
21:46
Момчета имам запитване относно 2 продукта на утвърдени марки да ми кажете някакви впечатления ако може..
1-во : silabg.com/bg/2452-OLIMP-VITAMIN-MEGA-CAPS-60-caps-.html мултивитамини на Олимп сториха ми се изгодни..
2-ро : silabg.com/bg/6631-SCITEC-Creabomb-660g.html Креа бомб на Сайтек само ,че цената малко ме притеснява не е ли малко евтино за креатинова матрица и за това ми е малко съмнително дали е качествена..Благодаря предварително!По-здрави!
18.11.10
08:31
За витамините бих ти предложил Super Multi на Dymatize. Също идват изгодни, а като качество - по-добре от Олимп-а. Креабомб-а го земай :)
18.11.10
10:54
Взимай на Dymatize ; )
18.11.10
16:48
Dymatize
казано от Hristov Georgi на 18.11.10, 16:48:
Dymatize
+1
35 лева за 2 месеца е супер.
19.11.10
06:01
Opti-Men .... :)
казано от asdator на 19.11.10, 00:39:
Dymatize
+1
35 лева за 2 месеца е супер.
От гледна точка на цена да, иначе аз не съм доволен от тея витамини и повече няма да правя компромиси. :)
19.11.10
07:58
Ами все пак са витамини,аз сега пия пакове от рода на исс супер витамин пак и отново не чувствам разлика,то каква ли би и могла да бъде :D
Ще използвам темата,за да попитам за този креабомб.Пише,че трябва зареждаща фаза,от което аз съдя,че другите форми на креатин вътре в сравнение с моното са нищожни.Няма информация някъде,пише само за т.нар. мултивекторна креатинова матрица,ама никакви съотношения,нищо.Демек работата не ми се струва много добра.Какво мислите вие?Надявам се,ако някой знае да даде информация :)
казано от az100yan на 19.11.10, 07:58:
Ами все пак са витамини,аз сега пия пакове от рода на исс супер витамин пак и отново не чувствам разлика,то каква ли би и могла да бъде :D
Ще използвам темата,за да попитам за този креабомб.Пише,че трябва зареждаща фаза,от което аз съдя,че другите форми на креатин вътре в сравнение с моното са нищожни.Няма информация някъде,пише само за т.нар. мултивекторна креатинова матрица,ама никакви съотношения,нищо.Демек работата не ми се струва много добра.Какво мислите вие?Надявам се,ако някой знае да даде информация :)
Ами като цяло и аз мисля така. Цената е прекалено ниска, за да ми се струва продукта качествен и да го закупя някога.
19.11.10
08:03
Ами,ако има някой пробвал ще е добре да даде мнение.Имам един въпрос към вносителите на сайтек.Бихте ли обяснили кои продукти са в пакетчета и кои на прах,защото за някой информацията е супер объркваща.
Благодаря предварително.
Edit:Сега чета,хед хънтър го е пробвал и казва,че е доволен.Според него моното не е чак толкова много и продуктът е добър,особено за хора,които не са много чувствителни към моното.
Мнението беше редактирано от az100yan на 19.11.10 08:07.
казано от korpusito на 19.11.10, 07:46:
казано от asdator на 19.11.10, 00:39:
Dymatize
+1
35 лева за 2 месеца е супер.От гледна точка на цена да, иначе аз не съм доволен от тея витамини и повече няма да правя компромиси. :)
Какво трябва да направят едни витамини за да си доволен? Аз в момента пия NOW ADAM , с и без тях никва разлика . Взех си ги само за да се предпазя от грипа.
19.11.10
10:33
westdogg - добрите витамини наистина се “усещат”.
Не говоря за цвета на урината.
По-висок тонус, по-добра имунна система, по-здрави нокти,кожа, косата расте по-бързо.
Ако не усещаш нищо, значи витамините не стават и търсиш други, по-добри.
btw много малко витамини от тези на пазара стават за нещо
Аааа значи и аз съм ги усетил , чудя се що почнах да се подстригвам на 2 седмици , а не 1 път месечно как преди :) Тва беличкото по ноктите го нямам вече . Всички около мен са болни , аз не съм ( да чукам на дърво) . Само тонуса ту го има, ту го няма.... Ма като цяло май си действат начи :)
Сашо го обясни, тези неща съм ги “усещал” по един или друг начин като пиех Анавит. С Дайматайза нито едно от тях + основната причина да ги хуля: 2 пъти изкарах настинка за 2 месеца...
Аз пия в момента Opti men и съм доволен, но разбира се витамините не са магическо средство и няма да се очудя, ако се разболея :)
Принципно силните спортни (съответно скъпи) витамини спомагат за поскъпване на урината ви (защото там отива една голяма част от тях). Трябва да се съобразяват нуждите на организма, а не основен критерий да е “да са изгодни”.
Моeтo предложениe са Eco Green на NOW. Не виждам смисъл от АДАМ или Вит-мин 100, освен ако не говорим за свръх натоварено ежедневие.
19.11.10
12:30
Разгледайте Special Two, страшни витамини!
Аз пия special one вече не знам колко месеца стана и смятам пак да си зема от тях като свършат :) Иначе относно креа бомб и аз имам точно същите съмнения като az100qn и затова нещо не се надъхвам да го пробвам , но пък щом казвате ,че хора които не усещат моното им действа може и да се пробва понеже аз 2 монота съм изпил и 2те не ме хванаха
19.11.10
13:49
казано от az100yan на 19.11.10, 07:58:
Вземи си мостра от някой от вносителите и си го разтвори в шейкъра - монохидрата не е много или поне не е така както го мислиш.
За съжаление на мен монохидрата ми действа зле дори и в малки количества, но въпреки това си изкарах 50 дни на Креабомб и определено съм доволен. При мен проблемите от монохидрата се изразяват в голяма водна задръжка и стомашен дискомфорт най-общо казано. Едва ли като препоръчват зареждаща доза ще наблъскат 10 гр. монохидрат /въпреки, че всичко е възможно/ ;)
За зареждащата доза могат да се водят доста спорове. Не можеш да намериш съотношението защото ключовата думичка тук е “Proprietary”, а специално за такива продукти аз не съм виждал фирма, която да разкрива точното съотношение на добавката. Фирмата има хубави продукти, но за съжаление и такива, които за нищо не стават. Пробвай и си предцени, но тук много ще ти ги хвалят по една или друга причина :D
19.11.10
18:43
със NOW никога не бъркаш
ама никога
19.11.10
21:55
Special One на NOW се взима по 1 таблетка на ден или греша? В крайна сметка реших да са тези.. Благодаря за отговорите!
19.11.10
23:26
добър избор
Сега ме вкарахте в размисли за тия Special one .. След 3 дена ми свърват ADAM и май ще си ги купя и аз , ма те даже са по евтини от Super multi бе :) , само да се не подхлъзна с тях. В момента опрях до дилемата - super multi ili special one , кои да избера?
Мнението беше редактирано от westdogg на 20.11.10 11:24.
Nature’s plus имат много яки мултивитамини http://www.vitalabo.bg/vsichki_marki/natures_plus
Тези не са лоши iherb.com/Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-120-Veggie-Tabs/24604?at=0 и в други теми във форума има код с намаление от 5$ и си екстра :)
28.12.10
16:23
ето едни страхотни витамини според мен silabg.com/bg/6369-NATURES-WAY-ALIVE-30tabs.html
01.03.11
21:03
На 16г.Искам да си взема витамини, да ми препоръчате някой продукт?