11.12.10
19:46
Добри и ефективни ли са продуктите които съдържат екстракт от трибулус терестрис ? няма значение на коя фирма
препоръчаха ми Nutrend tribulus terrestris turbo
целта е да се качи малко чиста мускулна маса дори и да е малко и да съм в добър сексуален тонус ще се комбинира само с витамини и аминокиселини , дали ще има ефект ? ако някои е пробвал на определена фирма продукта да каже
22.12.10
17:15
Дали действа наистина немога да ти кажа защото на моята възраст не е оправдано използването на тази билка и така или иначе няма да подейства. Само мога да ти дам съвет да търсиш български екстракт като не се залъгвай, че бг фирмете използват бг суровина(може да си сигорен само във продуктите на вемо и соффарма) защото всичко качествено в нашата мила родина се изнася за богатите страни, а на нас ни пробутват всевъзможни боклуци :)
22.12.10
21:44
казано от FRANKO1 на 12.12.10, 09:00:
маса не чакай от такъв продукт, но за тонуса - нямаш ядове ;)
На същото мнение съм!
Продукти от които съм доволен:
1. Test Drive EST
2. Трибулус NOW 1000 мг.
3. Weider testo x-plode
Сега съм поръчал Activlab sterolid complex 1000 и ако още те интересува ще пусна мнение в темата като го привърша.
Ако ти е за такъв “тонус” можеш да комбинираш трибулуса с yohimbine и ще можеш си ползваш инструмента за къртене на плочки, чупене на дъски и други строително монтажни дейности :D Страничен ефект е, че гаджето ти почва да те гледа прекалено влюбено и да ти обяснява, че всъщност куче от салам се плаши и да караш по-внимателно със салама, че на кучето му идва нанагорно :D
Въпросната комбинация съм я правил в цикъл и то от глупост - просто не бях взел в предвид, че yohimbine има сходно действие с трибулуса в тази насока. Повече не бих повторил. Състоянието беше тип “и змия за си отвори устата - отнесла го е” :D