Съвет за добавки..

31.08.10
11:05

Здравеите ББ тиим!
Това е първата ми тема във форума и ще ми е нужен съвет за избор на добавка колебая се между Monster 100 на Скитек http://www.sciteconline.com/languages/eng/scitec_termekek_akt.php?nev=Scitec_monster_100     или Суроватка 2кила на някоя марка (за 2 кила ми стигат средствата :D ) . Та да ви питам от кое бих имал по добър резултата моля някои които е ползвал витамините  да каже мнение . Тренирам от 5 месеца мисля че се справям с тренировките защото ефектът за толкова време е удовлетворяващ но ест искам да продължа да ка4вам ММ така че помогнете със съвет кое от двете ми е по нужно.

Меси предварително ! :)

31.08.10
11:06

Витамините, не са само витамини. Много повече са. Потърси в кой сайт са най-добра цена ;)
Но само от витамини е несериозно да очакваш ефект. Ако храната ти е супер , може да минеш с Monster 100, ако ли не  по-добре протеин изолат на Scitec

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 31.08.10 11:07.

31.08.10
11:16

точа им се и аз на тия Монстер 100
ако прочетеш внимателно ще установиш че това са витамини антиоксиданти тестостерон бустер и енергетик в едно
така погледнато цената е оправдана!!!

31.08.10
11:23

+ л-карнитинова матрица,greens,ензими и още доста работи. Animal Pak - ряпа да яде пред него. :)
Ползвах продукта 1 месец, останах много доволен. Впечталенията ми от него описвах в дневника ми. Който е чел знае за какво става въпрос.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 31.08.10 11:24.

31.08.10
11:24

Видях че съдържат мн мн мн други неща витамините именно за това ми се набиха на о4и хаиде от витамините да няма ефект има азотен буустер трибулус разни други не6та се от 1 трчбва да има ефект. По отношение на храната нямам кои знае какъв режим гледам да си спазвам основните няколко правила които сам съм си измислил : никога да не оставям гладен за дълго , да не ям буклуци (снаксове вафли газирано) и алкохол само в краен слу4аи с повод. Иначе ям 3-4 пъти на ден наи-обикновенна храна

31.08.10
11:44

ааа от витамините има ефект
повярваи ми

31.08.10
12:30

казано от caihundrel на 31.08.10, 11:44:

ааа от витамините има ефект
повярваи ми

Конкретно при Мonster 100 ефекта хич не е от витамините.
Какъв ефект имат при теб ? :D

31.08.10
12:36

сега специално взимам адам на нау и определено съм по-гладен и  по-възстановен от предишните които взимах
ако ме разбираш за какво говоря

31.08.10
17:08

Какво иска6 да каже6 с това по-гладен? А и имам 1 въпрос малко глупав ама... виждам 4е във витамините има фет бърър и ел карнитин а те хи4 не ми трябват нямам много да чистя по тялото така 4е има ли на4ин да махна тия хап4ета от пакета и да ги запазя за по късно или да ги дам на някои :D

31.08.10
17:15

яде ми се повече
тъи като ги взимам след като закуся усещам че видимо ми се яде повече откакто ги почнах
аз по принцип съм доста злояд

31.08.10
18:29

Че Монстър 100 възтановява ли толкова добре колкото Енимъл Пака !?

31.08.10
18:32

Анимал Пака не е нищо особенно

28.12.10
18:45

Здравейте,

трябва ми един съвет, според Вас тази комбинация между Animal pak + протеин + scitec nitro drive (азот напомпващ) добра ли е? Ако не предложете нещо за покачване на мускулната маса :>

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1