24.04.05
18:35
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАКЪВ ПРОТЕИН Е НАИ-ДОБРЕ ДА СЕ ВЗИМА КОГАТО ИСКА6 ДА 4ИСТИ6! ИМА ЛИ ИЗОБЩТО ЗНА4ЕНИЕ,ПОНЕЖЕ СУМ 4УВАЛ 4Е ОТ МЛЕ4НО-ЯЙ4НИЯТ СЕ ОМАЗНЯВАЛО,НЕ БИЛО МНОГО ДОБРЕ!АЗ ИСКАМ ДА 4ИСТЯ И МИСЛЯ ДА ВЗЕМАМ НА НУТРИМ ПРО-ГОЛД 90 ПРЕЗ ДЕНЯ И ВЕ4ЕР КАТО ХРАНЕНЕ,А ПРЕДИ И СЛЕД ТРЕНИРОВКАТА СУРОВАТЪ4НИЯТ НА НУТРИМ! ТОВА ДОБРЕ ЛИ Е,ИЛИ ДА Я КАРАМ САМО НА СУРОВАТЪ4ЕН? THANKS
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 17:46.
от протеин никога не можеш да се омазниш, единствено от въглехидратите когато са в по голямо количество от това което организма може да усвои се натрупват в мастните депа.
Иначе за релеф сякакъв протеин става сурватачен, млечно яйчен ...
няма значение какав е протеина . само да не е на нутрим про голд 90 .ПО ГОЛЯМ БОКЛУК НЯМА . фрашкан е с ваглехидрати . един пат си взих и повече няма да повторя. по добре даи оште 20 лв но поне ште знеш че е протеин а не брашно
Сериозно ли го говориш това?! То по принцип всякакви мнения съм чувал за НУТРИМ-а, но пък чак толкова крайно... Питам те, защото го пия от месеци.Точно ПРО ГОЛД-а. Нямам огромен опит, затова се и шашкам, НО питам те, както и всички останали, мислиш ли го това сериозно, че е брашно и пр.,или просто си плюеш по НУТРИМ-а :?: :!:
ами кво да ти кажа бях се из4истил (ама много ) взех си про голд и изведнай почнах да мазнея (не много) ама не бях вав саштата форма и решението ми беше без про голд
Е,да вярно е че, Нутрим далеч не са най-качествената фирма,но също са едно решение.Не е чак толкова лошо.Лудия е прав че е по-добре да се дадът 20 лв.повече,но да се вземе по-качествен протеин,но аз лично не бих си дал парите за супер скъп такъв(промерно на Уейдър).Опитаи суплементите на JK-за мен са най-доброто като комбинация цена-качество.Успех!