Гинекомастия

Темата е заключена.

12.05.04
00:10

Имам един въпрос! Някъде прочетох (може и да е във форума), че ако си имал гинекомастия в пубертета, следва, че си предразположен към нея и в по-късен етап! Аз съм имал - това значи ли, че трябва да забравя за лесно ароматизиращи стероиди? Дали провирона и нолвадекса ще си вършат работата?

12.05.04
09:16

as sam 4uval za ginekomastiq 4e se pie

tamoxifen i proviron
no za proviron i nolvadex sega 4uvam.bi li mi obqsnil kak deistva nolvadeksa

12.05.04
09:43

Нолвадекс=Тамоксифен

12.05.04
11:12

Нолвадекса се взима точно за това за да не се получава гинеконастия.Той не е стероид и от него мускули не растат,дори напротив :cry:

12.05.04
14:13

Аве момчета, много добре знам кое какво е и за какво се използва!
Никой ли не знае отговора на въпроса ми?
“Някъде прочетох (може и да е във форума), че ако си имал гинекомастия в пубертета, следва, че си предразположен към нея и в по-късен етап! Аз съм имал - това значи ли, че трябва да забравя за лесно ароматизиращи стероиди? Дали провирона и нолвадекса ще си вършат работата?” (пак го пиша, че току виж някой отговори)

12.05.04
21:04

Pc_genius, повечето момчета имаме гинекомастия в пубертета  - викат й “пубертетска гинекомастия” и е нещо нормално. Не вярвам обаче да има някаква връзка с последвала предразположеност към гинекомастия - това си е генетично.

BA

17.05.04
15:03

Момчета някой ще се навие ли да ми обясни какво точно представлява гинекомастията? Защото мисля, че и аз имам. И как може да се оправи ако не е генетично заложена?

17.05.04
16:27

http://www.bb-team.org/articles/ginekomastia.php
Тук може да прочетеш повече по въпроса!

NO

18.05.04
16:03

az sam stradal ot ginekomastia makar da ne sam pil steroidi ili kakvito i da e preparati porosto ot barzoto izrastvane v puberiteta, moga da vi kaja che e neshto koshmarno. Ne moje da se spi ne moje da se biaga ne moje da pregarnesh niakoi zastoto vseki dopir ili traskane na tialoto e bolezneno taka che se pazete. Az treniram 6 godini veche i ne sam pil steroidi ili tai narechenieto himii (mai sam edinstvenia tuka), voabste kulturizam stana sinonim na steroid, nai se draznia che kato vlezia v blaskalnicata i vseki si misli che sam zimal steroidi koito umalovajava truda mi tolkova godini, taka che izkam da kaja ne piite steroidi i se pazete ot ginekomastiata stoto e kakto se kazva v chujdite saitove tia e “pain-in-the-ass”

BA

18.05.04
22:20

no-drugs и как се излекува от гинекомастията?

18.05.04
23:05

[quote author=“Bad^Boy”]no-drugs и как се излекува от гинекомастията?

Моята отмина с времето! Иначе може ако искаш и оперативно да ти я махнат!

NO

19.05.04
20:25

operiraha me 2 pati parvia pat popadnah na negoden doktor che stana po zle daje vtoria pat se vnesoh sas 1200 leva za plastichna operacia s korekcia na gardite i sega da chukna na darvo sam nov chovek

ММ

21.05.04
00:07

V olimp mai4e bqh 4el 4e operaciite ot plasti4en hirurg sa mnogo skupi (toi no-drugs si kaza 1200 kinta !!!!) i horata hodili pri li4nia da im dade napravlenie za obiknoven hirurg , izlizalo mai4e dosta po-evtino . Neznam oba4e dali naistina stoqt taka nehstata i dali obiknovebia hirurg moje da svarshi ka4estveno neshtata.
Az sashto imam neshto kato gynekomastia - podpuhnali sa mi zarnata . I se interesuvam ot tazi tema.
Aide ako nqkoi e minal ve4e po toq pat da kaje kade kakvo se pravi i kolko stuva, abe obshto vzeto daite malko pove4e info za operaciite - kolko struvat , pri kogo , vazstanovqvane , rezultat.

DI

16.07.04
17:01

men mi pravixa vednuzz ama az stradax ot pobertetska. I mi izleze bezplatno. A tova za bolkata pri mene go nqma63 samo gadniq visual effeskt.:((( ina43 sea sym si 100:% dobre.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1