подходяща комбинация

28.12.10
16:51

Весели празници на всички..
Приорирет са ми силата и масата.. и в момента тренирам доста тежко .. като целта ми е да покача още сила .. а и евентуално и някои друг килограм..
Просто ако можете да ми препоръчате някоя комбинация от добавки .. които да ми помогнат за въстановяването.. а също и на основните цели на тренировката ми (сила и маса)
Обмислях да си взема креатин и някакви аминокиселини..  и/или някакъв тестостеронов бустер..
Понеже не съм взимал доста време добавки и осъзнах,че не съм в течение на нещата ..като гледам как постоянно излизат нови продукти..
За мен :
21 години
184см
101 кг
стаж 3г ;)

Мерси предварително.. живи и здрави ;)

28.12.10
18:29

За възстановяване-добро хранене.Евентуално, ако храненто ти е на ниво, е удачно да добавиш протеин и аминокиселини.Протеинът сутрин и след тренировка, а може и да допълва някое хранене, в което нямаш източник на белтъчини.Аминокиселините-преди и след тренировка(след бързият въглехидрат, защото на гладно повече биха дразнили стомаха).В нетренировъчните дни можеш да ги пиеш сутрин или преди лягане, не е задължително.Добре да се наспиваш ;)

28.12.10
19:30

Тест буустър не ти трябва, вземи си протеин + креатин + амино/интра продукт :)

29.12.10
11:10

протеин + креатин + амино = класика .. исках просто да ми препоръчате конкретни продукти ..просто,щото не съм запознат с новостите на пазара ;) не съм се интересувал от доста време ... или .. от скайтека си зимах монохидрат преди и амино ..и мислех за монохидрат + глутамин ... и евентуално някакъв протеин ;) трибестана е излишен така ли ...
Какво е мнението ви за бета аланина ?
Гледам,че има много продукти със комплексно действие .. нещо за тях ?

А иначе по отношение на храненето не съм безупречен, но като за ектоморф 100кг.. спазвам що годе добър режим на хранене и сън ( за съня съм безупречен ). :D

29.12.10
11:16

Кажи колко пари ти се дават ;)

29.12.10
12:19

стига да е оправдана сумата.. не е проблем..  ;) не ,че съм пълен с пари ,а и дядо коледа нищо не ми донесе... просто за такива работи компромиси не се правят ( мое мнение )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1