По кило на семица?

29.12.10
15:19

Здравейте! Мисля да направя около месец изчистване на мазнини. Изчетох половината форум, а сайта почти целия. Научих адски много неща. Прилагайки се родих! Аз съм на вашето мнение и мисля, че НВД би ми паснала чуедсно. Направих си режимче и т.н.
Всичко до тук е  ОК.Имам сериозен опит с кардио тренировките, така че и това ми е ясно как ще стане. Сега обаче навлизам в сложната материя - добавките за изгаряне на мазнини. За запазването на мускулите имам опит - Bcaa по 20-тина грама на ден.
Желанието ми е да стопя около 4 килограма мазнинки за месец. Незнам това до колко е възможно... Имам достаъчно хъс и упоритост за треировки и диета. За добавките се чудя...
Комбинацията Fyre+carnitine какви резултати би дала?
A ako прибавя Now Lipo trim и Пируват?
Постижими ли са резултатите?
Данке.
:)

29.12.10
15:49

Постижими са!По килограм на седмица е чудесно и здравословно сваляне!
Искренно се надявам диетата ти да е добре обмислена и съставена(обърни внимание на зареждащия ден - много хора правят грешки там! )

За добавки - аз бих избрал Файър с карнитин.Файър е добър и доказал се продукт,както и карнитина(стига да се приема в адекватни дози).

29.12.10
16:41

4кг месец е идеалното сваляне, разбира се ако говорим за предимно мазнини, то храненето трябва да е на ниво. Може да го направиш с НВД като всеки пети ден хапваш въглехидрати, сутрин овес с мед, обяд ориз, след тренировка картофи. Наблягай колкото можеш през останалото време на мазна риба като съомга, пастървата също върши работа и е доста по-лесна за ядене. Месото като цяло може да бъде и телешко, и свинско, тъй като ще имаш нужда от мазнини като махнеш въглехидратите.
Изборът ти за добавки също е добър, Файър ми е един от любимите бърнъри, но Оксито действа малко по-добре при мен. Липо и Пируват са си безмислени пари, едни витамини ще ти свършат по-добра работа, а дори и глутамин.
Успех и весело посрещане на 2011!

29.12.10
20:35

Идеята за Липо и Пируват дойде от последния коментар на тази статия - http://www.bb-team.org/articles/3853_beta-alanin .
Все пак това са съставки точно на тях => по-високо АТФ и съответно сила и енергия за тренировката => горене на мазнини.
Може някъде логиката да ми куца, така че помагайте. :)
А от коментари из форума, намерих, че Пирувата гори по 300гр на седмица, а от Липо-то гориш без да правиш нищо по кило - две на месец...
Може би грешката е в моя телевизор. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1