24.04.05
11:40
ето това го срещнах в една статийка:”Когато приемате аминокиселини е важно да приемате и достатъчно калории, тъй като съществува опасност аминокиселините да се превърнат в глюкоза. “?!?!?!?!?!!?!?
малко ми е странно, някой ще ме светне ли?
май е най-добре като пишеш нещо, да си сигурен в него....... :roll:
Ннезнам къде си го прочел, но това е абсолютно невъзможно, от научна гледна точка, така че не се притеснявай
24.04.05
22:46
ааа, аз не съм се притеснил изобщо :wink: просто реших да ви покажа кви неща се пишат тук-там...някои хора, които не са попрочели биологията когато е трябвало, може да повярват .... :?
24.04.05
22:57
Не е напълно вярно, ама те хората май искат да кажат, че ако не приемаш достатъчно калории тялото започва да използва белтъците като източник на енергия. Но как, защо, дали се преобразуват белтъците не мога да кажа....
25.04.05
00:41
Ауууу... как съм се изложил! :( Тоз бисер не знам как ми го е родила главата, веднага го оправям! Къде съм блял нямам идея...
25.04.05
00:50
При ниско съдържание на свободна енергия, АК те могат да се включат на някоколко нива в цикъла на Кребс:
- разградени до ацетил КоА
- разградени до оксалоцетна к-на
- разградени до алфа кетоглутарова к-на
Няма начин да станат на гликоза в клетката... (поне аз не знам, нищо че неволно съм излъгал)...
Голямо сори! :oops: