Бета аланин - кога, как и по колко ?

30.12.10
08:57

Здравейте
взех си бета аланин на primaforce,някой по -запознат може ли да ми каже кога, как(с някаква течност?) и по колко?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.12.10 14:53.

Купил си насипен бета аланин? Google не работи за теб?

30.12.10
11:13

Да насипен е на Primaforce 0,5kg.Никъде не пише с вода ли трябва да се приема с течност и с каква??

С вода е подходящо.
Можеш да го добавиш и към тренировъчна напитка.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.12.10 11:38.

30.12.10
13:48

Мерси.А горе долу до колко грама трябва да приемам дневно?

30.12.10
16:05

fitness1.bg/primaforce-beta-alanine/
Начин на употреба : Като хранителна добавка, взимайте по 2 мерителни лъжици преди и 1 след тренировка. В нетренировъчни дни вземете 1-2 мерителни лъжици преди първото ви хранете и още 1 6-8 часа по-късно.
rofl ..

Калояне, защо поощряваш мързела? (dull)

30.12.10
20:46

Прости ми, високи човече :X вече ще си знам урока .. :S

казано от Калоян Цонев на 30.12.10, 20:46:

Прости ми, високи човече...

Чудесно знаеш, че нещата не опират до грях и прошка. Да се задава въпрос във форум за нещо, което ясно е изписано на опаковката на продукта (който аз държа в ръцете си!), на мен ми се вижда доста безсмислено и леко нахално. Ще си преразказваме етикети ли? Първите 4-5 “находки” на Google по този “проблем” също съдържат необходимата информация. Е? Не е нормално човек да бъде толкова отчайващо безпомощен, нали? Да не говорим, че ако човек огледа само този форум, също ще намери търсената информация. ОК, по-лесно е някой да повтори стихотворението за стотен път специално в твоя чест, но... дали имаш право да му губиш времето? Както и да е. Въпросите за бета аланина могат да бъдат зададени интелигентно и тогава ще получат много по-качествен отговор, от колкото може да се очаква... и от това ще спечелим всички ние, които всъщност представляваме BB-Team Forum.

На всичкото отгоре не съм и ча-а-ак толкова висок... ;)

30.12.10
21:27

Знам бе, човече :D Само се бъзикам :D:D:D ти пък.. да не се засегна .. като казвам “високи човече”, все едно ти казвам БРАТКО !!!

Толкова писане, а никой не даде линк към статия за бета аланин. :)

Калоян Цонев, абсурдно е да се засегна от това! (sun) Исках, обаче, да обясня собственото си поведение в темата.

Димитър Михайлов, не играеш честно! :D

Между другото статията е разкошна, само... малко височка ми се вижда препоръчаната в нея дозировка - 8-12 g дневно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1