съвет за фаянс

JI

23.04.05
18:35

не че съм тръгнал да свалям тренирам едва от 8 месеца , независимо от големия  %  подкожни мазнини не мисля да свалям това лято .. притеснява ме един друг факт че преди да тръгна да тренирам боду билдинг , ръцете ми бяха слаби бях доста слаб но не бях релефен корема винаги съм го имал тоест никогоа през живота си съм нямал плочки .... иначе напипвам доста добре такива уформени но незнам как да ги изкарам наяве ..... значи преди 1 година и половина ( когато бях много слаб ) и бягах сяка вечер по 30 минути (около 1 месец ) яко не се показаха пак плочки ... ми нещо като мечта ми е да имам такива някакви съвети .... ако случайно реша да чистя някой ден .... : )

23.04.05
19:35

явно много трудно топиш мазнините или пък просто като си бягал не си спазвал никаква диета,изготви си един добър хранителен режим,може да си вземеш и фетбърнър или л-карнитин и продължавай с тренировките

JI

23.04.05
22:30

не си ме разбрал значи бързо качвам и бързо свалям килограми .. тоест бях на лагер там се досещате яденето беше отврат и почти нищо не ядох резултатът беше че свали 3 кг мазнинки и се чувствах идеално почти нямах мазно но плочки пак не излязоха адски трудно бих могъл точно в тая област та ги стопя това имах предвид :)

24.04.05
10:27

[quote author=“JiVk0”]не си ме разбрал значи бързо качвам и бързо свалям килограми .. тоест бях на лагер там се досещате яденето беше отврат и почти нищо не ядох резултатът беше че свали 3 кг мазнинки и се чувствах идеално почти нямах мазно но плочки пак не излязоха адски трудно бих могъл точно в тая област та ги стопя това имах предвид :)

Да, знам ти проблема и при мен беше. Но това, че не излизат просто означава , че не ги тренираш достатъчно. Примерно прави:

- 4 дена в седмицата си прави преди:
+ коремни за горна част - 3 серии ПОЧТИ до отказ
+ повдигане на крака за долна част - 2 серии -втора до отказ

Пази си стабилна диета. ПРави вресите “СПРИНТОВО”, тоест много бързи повторения с максимално голяма амплитуда, но без да прекаляваш.

За 2 седмици помпане, ще почнеш да усещаш, че нещава вървят на добре. А ако тренираш с постоянство за месец и половина/с баровска диета/ ще ти личат плочките без да се стягаш.

УСпех и постоянство му е майката.

JI

24.04.05
23:33

мерси за съвета :) и наистина постоянство му е майката :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1