30.12.10
23:15
На 16 год. съм,висок съм 169см и съм 58 кг.
Ходя 5 пъти в седмицата на фитнес и до сега съм зимал Stacker2 Ultra Mass,качих от него 3 кг. за 4 седмици и изведнъж спрях да качвам.Ям по 5 пъти на ден и сега се чудя дали да не си взема някакъв протеин,аминокиселини и глутамин?
Много бавно качвам и незнам какво да правя...
Предложете нещо с което да кача максимално бързо,а за парите не са ми проблем имам на разположение 200 лв.
Темата беше редактирана от LOCK на 30.12.10 23:21.
31.12.10
09:02
Ама аз съм решил да взимам нещо предложете и вие..
Престани да играеш цс - прекалено много нерви——-> прекалено много кортизол——> прекалено малко мускули. И, да, намали тренировките от 5 на 3, за твоита възраст 5 са найййстина мноооогоо, няма да направиш нищо така - повярвай. Добавки не ти трябват, инвестирай парите си в храна. На този етап тялото ти е по-богато на стероиди, отколкото на един 30 годишен професионалист. Постни как се храниш, как тренираш и т.н., тогава ще може да ти помогнем повече.
31.12.10
10:11
Не ги намаляй.. щом си решил да си вземаш - вземай.. кажи за какви пари говориш горе-долу :)
казано от Калоян Цонев на 31.12.10, 10:11:
Не ги намаляй.. щом си решил да си вземаш - вземай.. кажи за какви пари говориш горе-долу :)
Пича има 200 лева бе еййййй, иска да е на нещо...
ПП. Един Scivation или PHD 10lb+ някво BCAA+витамини
И после като си даде парите напразно? Е, на мен не ми пука, но се опитвам поне да помогна.
Той има предвид , че ако е на “нещо” ще може да тренира и по 7 пъти седмично , че даже и двуразови може да прави ако е на нещо ..
31.12.10
15:06
Брат както повечето бих ти предпоръчал една кутия muscle juice revolution примерно с едни BCCA + евентуално ако ти останат пари едно креатинче би ти помогнало :)