31.12.10
12:13
На 16 съм. Ходя на фитнес 5-6 пъти годишно, колкото да мога да кажа, че съм влизал в фитнес.
Занимавам се със спорт, в който мускулната маса е просто “ненужна”.
Важно обаче е високото ниво на тестостерона.
Повечето състезатели се боцкат, пият си каризилчето и се кефят на живота...
Мен това не ме устройва, някак си не го намирам за добро...
Сигурен съм, че до няколко минути ще почнете да ми обяснявате как в момента тестостерона ми е на МАХ. По този въпрос не мога да споря. Не знам дали е просто ген, но имам 1-2 “срамни” косъма на брадата, бавно растящ мустак, къси косми по ръцете и краката...
Не знам това колко е критерий за нивото ми на тестостерона...
Мислите ли, че трибулуса би повишил това ниво?
Знам, че повтаряте на всички на моята възраст, че това няма да им направи мускули като на дядо Арнолд, но аз големина не търся!
Поздрави.
Значи аз от добавки не разбирам и затова не пиша и не чета в тези раздели. Заглавието на темата ти ме изкефи обаче :)
Гледай сега - имам наблюдения върху доста хора между 18 и 20 години, които се пробваха с трибулуса, като очакваха нещо забележително. Че им ставаха по-често пишките - така си беше (или поне с това се хвалеха), но върху спортните постижения ефекта беше точно нула. Че и не само от трибулус, ами и от доста от по-хард стимулаторите, абсолютно никакво повишаване на сила, издръжливост .. само 100на лева и отгоре назад.
Това колко косъма имаш на брадата на 16 години не е показателно за нищо. Има време - няма да ти се размине. Косми от трибулус също няма да ти поникнат. С една дума - няма да стане това, което очакваш, поне според наблюденията които аз имам. Само ще ти вдигне и без друго високото либидо и ще се чудиш какво да правиш.
Сега кажи какъв верно е този спорт, че ми стана интересно :)
Мнението беше редактирано от G33K на 31.12.10 12:47.
31.12.10
12:50
Да беше казал с какъв спорт се занимаваш,да не сме врачки тука.Трибулуса няма да ти повиши нивото на тестостерона,какъвто и отговор да очакваш,това е истината.Може би навлизаш по-късно в пубертета или си просто кюсе,което отчасти е хубаво.Да не мислиш,че е много приятно да се бръснеш всеки ден?
31.12.10
14:20
Преориентирай се към ZMA. Трибулусът няма да ти качи тестостерона на тази възраст. Изследванията дето четохме и дискутирахме горещо преди време говорят за това.
31.12.10
23:34
Да си „кюсе“ е въпрос на ген, а не на тестостерон, както и плешивостта„ примерно, също е въпрос на ген... Относно Трибестана и защо той най-често няма ефект при тинейджърите - Трибестана (а и всички естествени стимулатори на тестостерона, вкл. и ЗМА) възстановява евентуалното ниско ниво на тестостерон и го вдига до нормата, но не може да я надхвърли, както примерно стероидите, просто защото тялото не позволява, има си механизми за регулация на естественото производство... Тъй като при 90% от младите мъже тестостерона си е в нормални нива Трибестана (и другите бустери) няма какво да възстановява и затова ефект от него не се вижда... Ако си направиш изследване в лаборатория на тестостерона и той е нисък, тогава пробвай с Трибестан и ЗМА, иначе няма смисъл.
Хайде, че е време за шампанското! (d) (rock)
01.01.11
15:02
Лека атлетика- бягане. В свободното време футбол. Благодаря за отговорите. Спестихте ми малко пари! :)
Високи резултати -> въздух -> еритроцити -> еритропоетин -> кръвен допинг ... лошо
Видях този продукт - MHP DARK RAGE.
Мислите ли, че е подходящ за мен? Вдига ли нивото на еритроцитите “дълготрайно” или само веднага след прием?
Вдига ли пулса допълнително? Моите тренировки са с висок интензитет и това може да се яви проблем. А при комбиниране с Инозин? Дали би се нормализирал? Като цяло ще получа ли дълготрайни или само моментни резултати?