мн се нервя вече :D

31.12.10
17:21

начи реших да споделя тука щото няма кво да правя :D та писна ми всеки да ми говори някви простотий за това дето ходя на фитнес
начи оня ден един дядка някав познат на нашите дойде вкъщи на гости и тръгна да ми обяснява че дето вземам протеин ще се натровя, следващия случай е следния: майка ми вика да пия протеина ми през 3 дена защото бил много силен а аз трябва да го пия и си го пия де по 2 пати на ден и следващия случай е най смешния който някога съм чувал: пия си тука прясното мляко(пия по 1 литър на ден) и майка ми вика да не пия толкоз мн мляко че щели да ме фанат глисти :D и съм щял да се натровя :D

П.С. реших да го напиша това тука щото няма кво да правя а пък и да се посмееме малко :D

Нормални са тези изказвания на родителите и роднините ти. Винаги ги е имало и винаги ще ги има.

31.12.10
17:35

Чети малко в учебниците по български, относно пунктуацията в изреченията, когато няма какво да правиш ;)

ПП. Повечето родители и възрастни хора са така.

31.12.10
17:35

пффууу...слава богу...не съм единствен....ама те вече стават смешни с тез изказвания...а па оня дятка дето трагна да ми обяснява...щял да се натровя от протеин...и бил спортист 20 години ми обяснява...

31.12.10
17:42

Първият не си, не си и последния. Нормално, на всички ни се е случвало и продължава да се случва. Затова всичко, което се случва в залата и в кухнята, си остава там.

В училище веднъж отварям протеинов шейк, приготвен от нас. В същия момент влиза госпожата по химия (още като го учех това) и с влизането казва, че ще се изпитваме. И един съученик се обръща и ми казва да отида да й разкажа за химията, нали съм се зобел. :)

В началото дразнят, в последствие стават забавни, а след това дори досадни. Ще свикнеш да не обръщаш внимание. От както в един период всеки ден си носех протеин и храна в кутии на училище, цялата групичка там от 4-5 човека, които също тренират, започнаха и те да си носят “химия” и храна.

31.12.10
17:54

ех....ако и мойта групичка беше такава...кеф...почнах да си нося там протеина за след трен. и тез ме питат кво е и аз им викам - протеинов шейкър и те 3-ма човека седят и ме гледат като коне с капаци...незнаят кво е тва...ама уж айде култористи големи...след време като разбраха кво е протеин един си взе някав от аптеката за 12 лева 1кг протеин, гейнър а аз му викам за кво ти е тоз гейнър и тоз ми отговаря - за сила и в сащото време иска да отслабва и е взел гейнър...разбираш ли за кви малоумници става въпрос..пият ама незнаят кво...в фитнеса им викам ко тренирате и ми отговарят: ми незнам квот каже инструктора...

31.12.10
18:02

Аа, не, смяха се, ама в последствие и те започнаха. Беше си доста сконфузно в началото. Те и те са големите билдъри. :)

31.12.10
22:21

е на тука идват едни ся от 1-2 седмици от моя клас друга групичка да не ти казвам къв смях пада в залата като ги гледаме, на крастосания скрипец едната рака сас 5 кг (лявата) и с 15 кг другата(дясната) или с щангата 10 от едната страна и 5 от другата... :Д или пък на кръстосания скрипец закачат едната ракохватка отгоре а другата отдолу и дърпат :Д едната ръка отгоре дърпа другата отдолу дърпа :Д и ти казвам има моменти на които немога да си поема въздох от смях :Д

01.01.11
03:57

Аз не виждам нищо смешно в това да си начинаещ,ако ти се смяташ за нещо повече пак не е уместно да се присмиваш.
Вместо да помогнеш,някой да не се контузи.
Освен това от толкова смях си забравил май че освен в залата се ходи и в училище,или май само ходиш до тази сграда.

Не искам да те обидя,просто според мен поведението ти е неприемливо.Колко и напреднал да си в този спорт.

01.01.11
15:38

мислиш ли че не съм се упитвал  да им помогна...ама ми вика единия...ама тя едната рака ми е по силна от другата...мани ми са от главата тъй ще си прая, и ги уставих...та колкото до училището ходя брато...просто не ми се играе тука запетайки, точки и т.н.

01.01.11
17:03

Ами и аз се Упитах...

HE

01.01.11
18:49

казано от Biad__ на 01.01.11, 03:57:

Аз не виждам нищо смешно в това да си начинаещ,ако ти се смяташ за нещо повече пак не е уместно да се присмиваш.

Все едно не виждаш и тук такива малоумници. Обясняваш нещо и те пак си знаят тяхното, а няма значение примери, линкове или доводи. В такъв случай ги оставяш да си трошат тиквите празни. Какво да го направиш такъв? Да е ... да му го набиеш, но това е акъл.
Скорошна случка от фитнеса:
Някъква мома дето е закъсняла с години да почне фитнеса /към 90 кг. живо тегло (giggle)/ се караше на инструктора, че хранителния /не можела да не си хапва сладко, а си била свикнала да хапва шоколад и тортичка/ и тренировъчния режим не стават за нищо - тя ходела вече една седмица на фитнес и била свалила само 2 кг. :D
Същите са и начинаещите - търсят хапове, сега и веднага искат да стават здрави, но като им заговориш за хранителен и тренировъчен режим - гледат толкова тъпо, че чак ми става жал.
Иначе примери из форума - колкото щеш. Напиши в търсачката “Креатин”, “Трибулус” или нещо от сорта и се смей до припадък.

01.01.11
20:14

Имам предвид тези,които като  има кажеш нещо ще те послушат и ще го изпълнят.С другите няма смисал да  си хабиш времето,а те си личат.

HE

01.01.11
20:31

казано от Biad__ на 01.01.11, 20:14:

Имам предвид тези,които като  има кажеш нещо ще те послушат и ще го изпълнят.С другите няма смисал да  си хабиш времето,а те си личат.

Твърде малко са. По-скоро такива са изключение за потвърждаване на правилото.

01.01.11
20:53

казано от head_hunter на 01.01.11, 18:49:

казано от Biad__ на 01.01.11, 03:57:

Все едно не виждаш и тук такива малоумници. Обясняваш нещо и те пак си знаят тяхното, а няма значение примери, линкове или доводи. В такъв случай ги оставяш да си трошат тиквите празни. Какво да го направиш такъв? Да е ... да му го набиеш, но това е акъл.
Скорошна случка от фитнеса:
Някъква мома дето е закъсняла с години да почне фитнеса /към 90 кг. живо тегло (giggle)/ се караше на инструктора, че хранителния /не можела да не си хапва сладко, а си била свикнала да хапва шоколад и тортичка/ и тренировъчния режим не стават за нищо - тя ходела вече една седмица на фитнес и била свалила само 2 кг. :D
Същите са и начинаещите - търсят хапове, сега и веднага искат да стават здрави, но като им заговориш за хранителен и тренировъчен режим - гледат толкова тъпо, че чак ми става жал.
Иначе примери из форума - колкото щеш. Напиши в търсачката “Креатин”, “Трибулус” или нещо от сорта и се смей до припадък.

:D :D :D :D

01.01.11
21:25

Да, позната история. Аз на 30 години чак като станах и майка ми започна да приема за нормално да се пият протеини...
Така, че има време и за твоите роднини.

02.01.11
12:02

Похвално, че авторът на темата се е хванал да спортува, но да вземе да присъства и духом ( освен телом ) в часовете. Особено по български език. Не можеш да пишеш! Както казаха и останалите съфорумници - оставяй ги да си трошат главите, акъл не се продава наливен. Това ме подсеща за моя случка: Виждам в залата стар познат, около 185см на кажи речи 65кг. Натоварил EZ щангата с по 15кг от всяка страна и се опитва да работи за бицепс. То не бяха залюлявания, сгъвания в краката, кръстта и тн. Преброих му 4 упражнения с 4 серии само за бицепс. Отидох и му казах: “Претренираш, свали броя на упражненията и килограмите, че да можеш да работиш само с бицепса.” ООО АНАТЕМА! Как се осмелявам аз да казвам: “А, тая програма ми я каза един приятел културист”. Усмихнах се и си заминах ( завърших си тренировка за гръб и трапец преди въпросният да успее да стигне до упражненията за трицепс ).

02.01.11
12:17

абе момчета по български имам 5 5 4 6 ....просто пиша бързо и не обръщам внимание....

02.01.11
13:17

Последното мнение е много добро, както и предпоследното де. Кажи ми как ще имаш 6, та даже и 5 по БУЛГАРСКИЙ ?  Като знам какви са учителите е много трудно да се изкарват такива оценки. Казвам и на тая по биология всичко и ми пише 5ца, другия път нищо не казвам и пак 5ца. Е... нямам думи.

02.01.11
20:17

Най-важно е на пишеш Щанг с “щ” и да ти е правилна техниката на тягата. :)

03.01.11
03:01

Мен ме искараха наркоман, хора, които водят къде-къде по-нездравословен начин на живот. Скоро една лелка ми обясняваше, че човек се е пристастявал към тези неща (протеините) .

BE

03.01.11
13:01

Същите проблеми имам и аз.Към 2-3месеца ядох по 2 яйца сутрин и в училище някой път.И те по едно време почнаха(особено баба)да ми казват,че ям по-много яйца и че ще се натровя.И вече не искат да ми ги купуват,и трябва с мои пари да ги купувам сега.

03.01.11
21:58

Е, добре сега ми разправят цял час (буквално), че яйцата над 3 били отровни.Това е най-голямата простотия която съм чувал, сериозно.И не ви ли казах, че пиша бързо и не гледам правописни грешки и т.н. ? А имате ли си представа колко съм учил за тези оценки.. ??

04.01.11
00:48

Вместо да даваш обяснения защо правиш правописни грешки, спри да ги правиш щом твърдиш, че имаш нужните знания. Колко време ще загубиш не знам, ама не вярвам да си пропилееш младостта. А човек или знае как се пише дадена дума, или не, колко бързо я пише няма голямо значение.

05.01.11
15:31

Когато някой ти говори това или онова,запитай го Защо мисли така?В повечето случаи няма да чуеш научен или смислен аргумент.Тогава ги попитай защо ти ги говорят тези неща,като и те не са наясно,Какво,Защо и От къде.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1