01.01.11
16:21
Първо Ч.Н.Г. на всички съфорумници !
И така към въпроса. Не съм много запознат, но ми казаха,че за оптимално възстановяване трябва да си взема аминокиселини. Бихте ли ми предложили какви да бъдат...течни...таблетки...някаква доказала се фирма.. и да бъдат изгодни откъм съотношение цена/качество. И някой ако е ползвал USP Modern BCAA да сподели мнение, защото май засега на тях съм се спрял.
По-здрави!
01.01.11
17:48
На прах излизат доста изгодно.
01.01.11
18:44
А някакви мнения за посоченото BCAA и като най-изгодно е да е на прах... препоръчайте някакви. Благодаря
01.01.11
19:16
BCAA Elite-600gr.- Interactive Nutrition-45 лв.
01.01.11
19:55
maximilian А сега погледни състава на BCAA Elite 600gr и да видиш от тези 600 гр, колко точно БЦАА съдържа. :)
Хубаво си се насочил.На Usp labs повечето продукти работят .Много напредничава компания и бързо спечелиха фенове (основно заради Jack 3D) .Спецялно Modern BCAA-то не съдържат изкуствени оцветители и ароматизатори ,имаш 35 дози в опаковка ,казват че вкусът им е добър .Мисля ,че ако останалите неща (режим , хранене и т.н) са ти ок , то аминките ще допълнят картинката , ще останеш доволен .Не знам само работната доза дали им е адекватна, защото ако се налага да е двойна и цената за месец ще иде в небесата -това да каже някой ,който ги е ползвал .
01.01.11
20:17
Сашо, щом казваш, че наличието на BCAA в горепосочените аминки е недостатъчно, предложи ми някакви BCAA, които си струват. В смисъл търся възстановяване и не съм много навътре в нещата, може би ще ми предложиш нещо, което да ми подейства. Мускулната ми треска трае доста дълго след тренировката и бих искал да посъкратя това време. Разбира се и факотрът “пари” е важен ако ме разбираш. Искам да знам дали аминките на Interactive ще ми помогнат за възстановяването, защото цената ме блазни и то доста. Благодаря ви, момчета !
Пил съм тези и бях доволен
silabg.com/bg/1892-ADVANCED-PERFORMULATIONS-AMINO-2300-350-tabs-.html
01.01.11
22:06
казано от Aleksandar Marinov на 01.01.11, 19:55:
maximilian А сега погледни състава на BCAA Elite 600gr и да видиш от тези 600 гр, колко точно БЦАА съдържа. :)
Да,така е.В една доза 20гр.-5гр.- амино от разклонена +5гр. глутамин+2,5 гр.L-Glycine. Интересно какво са останалите 7,5гр.
Мнението беше редактирано от maximilian на 01.01.11 22:06.