Само за разбирачи

01.01.11
16:34

Здравейте мъжкарчета искам да попитам някой доста запознат с някои неща...1-во 1.66 висок 64 кг съм ... леко закръглено коремче ... та въпроса ми е ... нямам време и пари за фитнес.... в нас имам крив лост с дискове и дъмбели имам боксов чувал и боксови ръкавици и съм се надъхдал да блъскам и искам някой който разбира да каже как да комбинирам чувала с тежестите и друго да питам искам да махна корема и да стана по релефен... айде мерси на тея дет ще ме посъветват

01.01.11
17:36

Комбинирай ги с мерак и упоритост.Щом имаш тези неща, най-вероятно знаеш и как се използват.Не очаквай някой да ти даде вълшебната рецепта за твоето тяло, тъй като то е твое сам трябва да усетиш кога и как да го натовариш и какво да му дадеш за да го възстановиш за следващата тренировка и т.н. Не съм голям разбирач, ама горе-долу оттук се започва.ЧНГ и успех!

01.01.11
21:49

Понеделник и Петък - с лоста и тежестите
Сряда - Чувала

02.01.11
11:26

МЕРСИ момчета Ч Н Г

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1