Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

31.12.10
15:58

Абе то тази Smolov Jr. е ташак работа. :) Не е оригинална,а адаптация просто.Не стават на лежанка такива шмекерлъци,както на клек.

Smolov още седмица имам и после ще реша дали да не удължа мезоцикъла с още 1 седмица,което ще означава 10х3х210 кг клек.След това 1-2 седмици почивка (тяга и спринтове примерно),после интензивната фаза на Смолов следва,още 4 седмици.След това някакъв peaking протокол и състезание,после още 1 месец тренировки и второ състезание...няма да имам много време за тренировки.

BU

02.01.11
17:27

20 серии по 3 повторения клек на 190кг

По програма имах 10,първите 2 серии бяха тежки,но влязох в “зоната” и дори след 10тата ми беше рано да си ходя,реших да натискам още и така стигнах 20 серии.Можех да си продължа така,но повторенията станаха по-бавни и не толкова резки и свежи,бях излязъл от “зоната” : ))).

От 2 часа следобед до 5:30,3 часа и половина тренировка.Почивах си доволно,пих протеинчета,лежах си на лежанката...

Направих програмата Смолов моята кучка с днескашната тренировка.

А,кръстът ми не се обади,но имаше привкус на дискомфорт в областта.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 02.01.11 17:29.

02.01.11
17:33

Що се отклоняваш толкова от същината? Действията ти почват да клонят към глупост. За това с кръста става въпрос.

BU

02.01.11
17:37

Отклонявам се от същината?!Това,което правя,Е същината,Радооо!!

Да удвоиш обема на Смолов не е отклонение,да намалиш обема е отклонение!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 02.01.11 17:38.

BU

02.01.11
18:44

Чета по интернета ,много хора казват “максимумът ,който се използва за изчисленията при Смолов не е абсолютен максимум,а такъв,който можеш да вдигнеш лесно и без да се надъхваш”.

Не напразно се казва максимум,само така може да се укаже интензивността на всяка тренировка в проценти.Ако всеки започне да си слага толкова,колкото той си прецени,всичко отива по дяволите.

02.01.11
18:53

Нека приемем, че става въпрос за максимум с добра техника.

BU

02.01.11
18:56

Максимум след 2 дни почивка,обилна загрявка ,зареждаща доза креатин,хеви метал и инжекция епинефрин в сърцето + 2 пръста на лоста от спотъра!

+ проверка на хороскопа ,кой ден е най-подходящ за тежки натоварвания според звездите.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 02.01.11 18:58.

02.01.11
18:58

казано от radostin radev на 02.01.11, 18:53:

Нека приемем, че става въпрос за максимум с добра техника.

Максимума си е максимум. Когато лежанката се върне върху теб - тогава не е максимум :D

BU

02.01.11
22:08

НА МАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААКССССССССССССССССССССССССС

Ето пак полудявам...от програмата е....затова руснаците са такива диваци....

BU

03.01.11
23:02

Днес се пада почивка.Аз правих 4х9 на 170кг клек след вчерашните 20х3 на 190.Мисля си,че вече няма много сходно с оригинала на програмата...моят вариант е по-badass. :D

О да,по протокол трябва да сложа 165,не 170…абе програмата е малко путенска,няма спор.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.01.11 23:03.

03.01.11
23:48

бахти възстановяването и чудото. ей това е да си на 20.
ако можеш и към тренировачния дневник да си добавиш и какво точно ядеш ще е приказка.

03.01.11
23:51

Това вече е нечовешко! Аз се чудя дали ще я завърша тая програма, повечето казват, че е смазваща, а за теб е путенска?! Ако продължаваш така или ставаш все някога олимпийски медалист или се самоунищожаваш от контузии! Няма средно положение. Защо не се запишеш в клуб по вдигане на тежести/трибой имаш страхотен потенциал, бе, мамка му....!

04.01.11
00:31

Верно бе, машино. Драскай от време на време по някой ред с храната за деня.

BU

04.01.11
00:42

Държал съм 200 кг пред гърди...тежат,нема мога ги дигна. ХАХА,като знам какви тежести се вдигат на щангите,мама мия! 185 кг тласкане на 90 кг лично тегло,19 години. :) Къде отиваш ти,може би!?

Храната за днес:

1 литър прясно мляко
2 двойни бургера (по 300 гр) + пържени картофки + 500 мл кока кола
2 свински шишчета + 150 грама картофено пюре + още кола :Д
3 дози протеин
2 литра прясно мляко

Но вечерта е още млада...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.01.11 00:43.

BU

04.01.11
02:00

О,не искам да ви заблуждавам,трудно е!Правя големи почивки и си е мъка.Просто се чувствам като БОГ,сигурно някакви хормони от обемните клекове. : )) Хем тежи,хем не ми пречи.Заедно с умората усещам и прилив на сила.

BU

04.01.11
02:01

В нас имам един единствен дъмбел и в досега правих серии разтваряне встрани...АХ ТРЕНИРА МИ СЕ!!!

04.01.11
20:07

Човече ти си уникален! От днес съм ти фен...

04.01.11
20:10

Който пие кола става като вола ;)

BU

05.01.11
12:15

Вчера тренирах лежанка и гребане,но като цяло нямах сила и бях отпаднал.

Тотално ебаваш идеята на програмата. Това не е просто една програма кое, как, кога да вдигаш, а си е цял режим на тялото. Ако го преебеш бъди сигурен, че или няма да извлечеш много полза или ще се скапеш преди края! В стронглифтс.ком има няколко статии които много добре описват какво трябва и не трябва да правиш по време на Смолов. Единствените упражнения които се ПРЕПОРЪЧВАТ да правиш по време на системата са лежанка, раменни преси, набирания, chin-ups & dips (набиране с подхват и кофи).

05.01.11
20:40

Абе остави го, че е набарал нещо сега. Пък и да се прецака, поне ще знае от първа ръка кое трябва и кое не трябва. Много от нас имат известен опит с много неща в залата, но също така единствените аргументи, които имаме за други неща са, че сме чели статия в стронглифтс и т-нацията. Пък ако не се прецака с програмата, ефекта ще е нечовешки. И в двата случая извлича известна полза, тъй че нека си троши главата. :)

BU

05.01.11
21:10

Ох,пораснете и започнете да мислите сами.

Днес 5 серии по 7 повторения на 180 кг.Не беше трудно,но ми беше много скучно и едвам влязох в залата.Писва едно и също да се прави.

Радо,резултат отдавна има.Кога щях да направя преди 7 повторения на 180 кг ,че и 5 серии? Хаха!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.01.11 21:11.

“Ох,пораснете и започнете да мислите сами.”
Рече и отсече великият мислител. :) И да, тона ми е напълно саркастичен, улеснявам те просто. :)

BU

05.01.11
21:13

Напиши ми стихче.

Не мога. Не съм поет. :)

Но ми харесва подигравателния ти тон. Мислиш се за голямата работа, защото си силен. Но огромната ти грешка на това присмехулничество е, че сравняваш всички в този форума само по “колко вдигат”. И “колко вдигат” е израз на тяхната мъжественост. Какви неща можеш да правиш ти ОСВЕН да дигаш тежко? :)

05.01.11
21:41

ами да вдига тежко... пишлето явно не го използва той сам си каза така че ти е ясно колко е “мъж” ;)

Стели, остави, моля те... И ти не си прав - за теб пък мъжа е с колко момичета е бил. Интересно ми е какво ще каже той.

05.01.11
21:44

Пак ли почвате, бре?Явно и да така си се справя повече от добре- всеки си избира как живее.

05.01.11
21:47

казано от GreyKnight на 05.01.11, 21:18:

Но ми харесва подигравателния ти тон. Мислиш се за голямата работа, защото си силен. Но огромната ти грешка на това присмехулничество е, че сравняваш всички в този форума само по “колко вдигат”. И “колко вдигат” е израз на тяхната мъжественост. Какви неща можеш да правиш ти ОСВЕН да дигаш тежко? :)

Според мен това, което искаше да каже с това да мислите сами е същото, което и Thrash написа. Дотук той е единствения, дето не сравнява и не оценява.
Променял програмата, ебавал майката на схемата, не знам какво - еми добре. Така като гледам, и с “прецакана” схема пак ще сложи едни 30+ кила на клека след цикъла. Защо трябва всички да се юркат да обясняват колко било грешно, къде какво пишело и т.н.? Аз като го правих преди време плътно следвах схемата, но това не значи, че всичко останало е невъзможно. Това е малко като приказката “ама ти неправилно се бориш” понеже на някой не му стават техниките върху тебе :D

Мнението беше редактирано от G33K на 05.01.11 21:48.

Хммммм, а ти не си разбрал защо пиша аз... “Напиши ми стихче” - към този подигравателен тон беше насочено. :)

05.01.11
21:53

Аз за това преди него, което го провокира, говорех. А и нямам предвид само теб, то тука всички абсолютно необяснимо за мен се чудят за какво да се заядат. Наистина не ги разбирам някои неща.

Аз се заядох заради “Ох,пораснете и започнете да мислите сами.” :)

05.01.11
21:57

Щото не ти се налага ли?

Ако това е обърнато към мен. Налага ми се да мисля сам и го правя. Някои хора от форума могат да потвърдят това. Но на никой не казвам, че не може да мисли, нито го представям с подигравателен тон както го прави Властелина на мисълта. :)

BU

05.01.11
22:04

Аз бях роден мъж,сега живея и вероятно ще си умра мъж.Някои неща не могат да бъдат променени.

Никога не съм казвал на някого “вдигай повече”,но на мен постоянно ми казват “вдигай по-малко”.

Родил си се бебе(да, от мъжки пол), бил си момче, сега не знам какъв си, не те познавам. “Напиши ми стихче” - остава въпроса с подигравката и какво можеш ОСВЕН да дигаш тежко, та да се присмиваш. :)

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 05.01.11 22:16.

BU

05.01.11
22:22

Превод: “не държа да изтъквам умствения си капацитет,предпочитам да се хваля със силови постижения”. :) Доволен?

Събрали сме се тук ДА СТАВАМЕ КОРАВИ. Целта ми е да стана по-силен,не по-умен.По-умен ще стана като завърша висше образование,ДНЕС ТРЕНИРАХ ЗА СИЛА! :) Изпълнявам цикъл за килограми на клек ,не за интелект! Концентрирайте се моля върху проблема (силата на клек)!

А на теб ти се подигравам,’щото ме сърбят мъдете дали ме намираш за достоен мъж или за интелигентен,чаташ? :)

05.01.11
22:23

казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:14:

Родил си се бебе(да, от мъжки пол), бил си момче, сега не знам какъв си, не те познавам. “Напиши ми стихче” - остава въпроса с подигравката и какво можеш ОСВЕН да дигаш тежко, та да се присмиваш. :)

Стига си се газирал бе човек пффф.

Не те намирам за никакъв, защото не те познавам. Може и да имаш повод. И този форум е да ставаме по-корави! Но ти в какво си по-корав? Само в това да вдигаш тежко ли? Ако това ти определеното за коравост си доста далеч от истината. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1