Проблем с либидото

29.12.10
13:10

Аз съм на 18 години активно спортуващ ходя на фитнес 5 пъти седмично, но напоследък нещо самолета неможе да стане както преди (не винаги, но доста често взе да се случва) седи наполовина та се чудех какво да си взема.

Tribulus - чух че този бил най-добър.

Maca

ZMA

Кажете кое да избера или ако знаете по добро го споделете и на коя фирма.

Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 29.12.10 13:10.

29.12.10
14:31

Пробваи на Now Tribulus 1000 mg. Мисля че ще ти свърши работа, но не съм много сигурен

29.12.10
15:48

Еми според мен не е нормално на 18 години да не можеш да дигнеш самолета. Аз съм на 22 и досега проблем не съм имал, даже рипа повече от пубертета. :D
Виж дали не е от някоя добавка, която ползваш или нещо такова. Наистина не е нормално и ти препоръчвам да избягваш да взимаш химия за това.
Има много натурални стимуланти - магданоз, праз лук, целина, стар лук, мента, има и разни билки. Провери преди да вземеш химията!

29.12.10
15:55

Въпрос - дали не тренираш прекалено много и да ядеш прекалено малко ?
Психическата и физическата преумора са фактор!

29.12.10
16:32

На първо време направи по-добре следното: провери получаваш ли физиологична ерекция през нощта или на сутринта. Това ще даде някаква сигурност, че проблемът е от трес, притеснение, умора, липса на привличане от партньора и пр. Това са лесно поправими неща, ако си признаеш, че имаш проблем и отидеш при специалист. Ако нямаш физиологична ерекция или усещаш някакво влошаване, то тогава е добре да идеш при специалист, който да те насочи за изследвания. Физиологичните причини може да са много - съдово, ендокринно, неврологично заболявания и т.н. Не мисля, че изброените неща могат да ти решат дългосрочно и окончателно притесненията.

29.12.10
16:55

Не взимам никакви добавки и проблема не е винаги ето пример оня ден всичко си беши ок но вчера уви.. и си мисля че нивата на тестостерона ми спадат от време на време. Понякога съм много добре самолета немога да го приземя, но има и моменти в който държи само една височина и неще да се издигне повиче.

За сега мисля да пробвам с Tribulus или ZMA?

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 29.12.10 16:56.

29.12.10
17:12

Тук в този форум нивата на тестостерона са голяма мода, падат, естествено се повишават с “бустери” и пр. Шансът да имаш медицински проблем с ниски нива на тестостерон е малък. Шансът да го решиш дългосрочно с трибулус е още по-малък. Вместо да харчиш пари за глупости, ако смяташ, че има някаква медицинска причина - отиваш при андролог, правят ти преглед и ти назвачат няколко изследвания. Все пак на твоите години е доста по-вероятно проблемът да е психически или свързан с преумора. И при двата случая трибулус и ЗМА няма да те оправят. Ти си преценяваш...

29.12.10
18:33

казано от Ivan Ivanov на 29.12.10, 13:10:

Аз съм на 18 години активно спортуващ ходя на фитнес 5 пъти седмично, но напоследък нещо самолета неможе да стане както преди (не винаги, но доста често взе да се случва)

Казваш, че спортуваш често, а да си употребявал нещо не до там позволено? Защото примерно ако си ползвал стероиди или хормонални препарати, те могат да подтиснат собственото производство на тестостерон и да се получи подобен ефект, което в повечето случаи вероято е обратимо. Ако не е това послушай останалите съфорумци и отиди при андролог.

29.12.10
20:39

казано от Ivan Ivanov на 29.12.10, 16:55:

Не взимам никакви добавки и проблема не е винаги ето пример оня ден всичко си беши ок но вчера уви.. и си мисля че нивата на тестостерона ми спадат от време на време. Понякога съм много добре самолета немога да го приземя, но има и моменти в който държи само една височина и неще да се издигне повиче.

За сега мисля да пробвам с Tribulus или ZMA?

Щом все пак го дигаш, значи не е толкова страшно и по-скоро е преумора или липса на сексуално желание, поради стрес, умора, недоспиване, недохранване и т.н. Когато си угрижен примерно и мислиш за нещо, кръвта отива в мозъка и понеже се вкарваш във филми и не спираш да мислиш, тя трудно би отишла долу. ;)
Все пак наистина пробвай с нещо от това, което аз ти казах или съфорумниците. Не се мятай веднага на химията! Тя винаги има странични действия! :)
Успех и горе главата.

29.12.10
21:19

На психическа основа е приятел. Ако си се угрижил нещо или даваш твърде много от себеси в залата може да се получат такива проблеми. Дай си малко почивка от фитнеса ако пиеш алкохол го спри, не пуши и ако взимаш някви наркотици им преустанови употребата даже и трева да е пак може да пречи.

29.12.10
22:04

относно приемането на забранените вещества не съм вземал никаква химия наскоро не съм пил наркотоци от мн време не съм употребявал :D сигурно е от яденето какво да добавя а за витамините нали не се бърка да си ги вземам то си е витамини

30.12.10
08:52

според мен проблема е в главата ти (стрес му викат) и може да има някакъв елемент на преумора - дай си малко почивка с откъсване от средата. не ти трябват никакви (дори и билкови) препарати, храни се добре, почивай и ако трябва смени партньорката (дори и за малко) ;)
BTW най-важното - не мисли непрекъснато за това, че ще става все по зле - избии си всички филми от главата

01.01.11
23:26

Найстина е психически защото след нова година прекарана с приятели и днес просто нямах никакви проблеми

02.01.11
23:50

казано от Ivan Ivanov на 29.12.10, 13:10:

Аз съм на 18 години активно спортуващ ходя на фитнес 5 пъти седмично, но напоследък

Ммм,няма посочени ръст и килограми.Може би си много силен и атлетичен.Но на тая 5-дневна тренировка и един бик едва ли би издържал.Дето е символ на мъжката потентност :) .Направо се изчерпваш физически с толкова много фитнес.И не се чуди откъде е проблема ти.Иначе ZMA ще повиши хормона,но това едва ли е правилното решение.Просто трябва и почивка,организмът сам го показва.

02.01.11
23:55

Браво Иване :D

Мнението беше редактирано от Bocko на 04.01.11 22:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1