Меню за сваляне

03.01.11
01:17

8:00:Прясно мляко с мюсли 250мл+100гр мюсли,100гр извара
11:00 Фъстъци-100-150 грама(тука съм на вън и няма какво да ям...)
13:00 Пилешки гърди(ако може да кажете някоя бърза и вкусна рецепта) с домати или някакъв друг зеленчук може и малко сирене
17:00:Омлет-4 яйца и малко сирене с 1 домат
19:00 тренировка
21:00Пилешки гърди пак с 1-2 домата и малко сирене

Пилешкото горе-долу ще се събира по 500гр на ден,3-4 домата,4 яйца,100 грама извара и нещо много малко ми се струва...
20г.174см,95кг съм и съм студент та тия часове всеки ден не мога да ги спазвам точно,но ще се старатя...помагайте.Стаж имам 2 години обаче за една прекъснах и от 80кг станах на 95…

П.П Тука до квартирата продават готови печени пилета(на място ги пекът)та направо по 1 пиле на ден вместо пилешките гърди става ли?Взимам цяло и си го разпределям на 2 хранения.Горе-долу колко тежи нормално голямо пиле и какво количество хранителни вещества има в него?

Темата беше редактирана от celerity на 03.01.11 01:59.

Малко ми бие към Ниско Въглехидратна Диета, защото въглехидратите са ти само сутрин, а от обяд на там са главно от зеленчуци, а те са бедни на въглехидрати, отделно, че и доста мазнини се събират от сиренето, яйцата и фърстъците. Както и да е...харесва ми менюто без да смятам калории и др. Ориентирал си се към хубава храна. Амм...мисля, че цяло пиле ще може да го разделиш и на 3 яденета, че и повече. Все пак в 100гр. печено пилешко има около 28-30гр. гр. протеин и мъничко мазнини, а на теб не ти трябват повече от 40-45гр. на ядене. Та с 130гр. пилешко на ядене ще си екстра, а пилетата....знам ли, различен грамаж са, но предполагам, че са около 1кг. Мисълта ми е, че 500гр. пилешко на ден си е доста...направи ги към 300-350 :)Но...ако се стремиш към отслабване ще трябва да си сметнеш и колко калории са ти необходиме...без това няма как. Ако това е целта ти трябва да прегледаш тази тема - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 .  Успех! ;)

03.01.11
11:41

Ами може 1 пиле на 2 дена даже и финансово си е на оферта...те са по 6-7лв цяло пиле.А за калориите не се притеснявам понеже след тренировката ще правя винаги каридо,а почти всяка сутрин ще ходя на плуване в 7:00 часа (като се постопли де сега 1-2 пъти)на гладно та мисля,че ще съм на отрицателен калориен баланс.Иначе се стремях нещо като НВД да направя и постепенно минавам на тоя режим понеже от веднъж труно ще стане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1