03.01.11
18:06
Какво мислите эа тях като са в комбинация ???? Как действат има ли наистина локално действие както някои каэват????
03.01.11
18:31
Бях чул от един доктор, че ефекта им се доближава до този на стероидите, но май само засилват белтъчния синтез.
03.01.11
21:16
Бях чул от един доктор, че ефекта им се доближава до този на стероидите, но май само засилват белтъчния синтез.
Че ти какъв друг ефект от стероидите освен засилване на белтъчния синтез искаш :D другите им “ефекти” се наричат нежелани странични ефекти. Иначе ако б12 с фолиева киселина се доближаваше до стероидите хората щяха да си карат на витамини и да не се тровят излишно. Чесно казано не знам точно какво им е действието, до колкото знам действат на проводимостта на нервите и засилват деленето на клетките, защото влизат в състава на РНК и ДНК , обаче това включва всякакви клетки включително бенки тумори и т.н. . Знам, че на родилките им препоръчват да пият много фолиева киселина точно заради улесненото и по-точно качественото делене на клетките за да не се раждат бебетата с увреждания. Приема им няма да ти навреди, ще се чувстваш добре, другото за мен е плацебо, няма да станеш Хълк.
03.01.11
21:22
Това имах предвид, че стероидите освен ускорен белтъчен синтез имат и др. “ефекти”. :)