03.01.11
18:29
Здравейте! Въпросът ми е мога ли да започна NO XPlode едва 10 дни след Kre-Alkalyn и това вредно ли е по някакъв начин?
03.01.11
18:31
Двата продукта са изключително различни, така че не се притеснявай. Приемай го.
Въпрос: В нетренировъчен ден да пия минимална доза или въобще да не пия NO XPlode?
04.01.11
15:21
Въобще не бих ти препоръчал да пиеш НО в почивни дни, тъй като е загуба. Предтренировъчния продукт е предназначен предтренировъчно, а не в почивните дни. :)
казано от GreyKnight на 04.01.11, 15:21:
Въобще не бих ти препоръчал да пиеш НО в почивни дни, тъй като е загуба. Предтренировъчния продукт е предназначен предтренировъчно, а не в почивните дни. :)
Загуба на какво ? Имаш ли опит с този продукт, говориш наизуст,или си чул отнякъде ? За да извлечеш всичките ползи от този продукт е нужно натрупване,което натрупване става ЕЖЕДНЕВНО !Действието на НО-Екслоуд не се ограничава само до’‘предтренировъчно’‘.
04.01.11
18:33
Да, ползвал съм 2 кутий НО, както и комбинацията НО+Селмас, пробвал съм и двата начина на приемане. При прием само предтренировъчно - менталния и подбуждащия ефект остава за по-дълго. При всекидневен прием - губи изцяло ефекта си.
Подбуждащият ефект е нормално да се загуби с течение на времето.Организмът се насища.Това се получава с всеки един буустер.Това обаче съвсем не означава,че той е спрял да работи.Опитай следващият път пълен 12-седмичен цикъл с Нокс, без прекъсване и сам ще усетиш разликата в размерите и силата !
04.01.11
22:11
Maverick, при буустерите конкретен отговор няма, или ти действат, или не. Познавам хора, които от НО гръмват, други не се променят, но избухват с Jacked. Аз бях доволен от НО, но при мен ефекта се запази около 2 седмици, след това нямаше разлика с него/без него. Но това съм аз, пробваш и разбираш. :) White Flood много повече ми хареса. :)
04.01.11
22:26
Хммммм, разбира се, че натрупах ММ, но не от НО-то, то не му е това и целта... :)
04.01.11
22:29
Ти, изглежда, искаш да го пиеш като креатинов продукт :)
За съжалание изглежда съм нон респондер или не знам и аз какво... Почти не усещам прилив на енергия,единствено ми напомня, че съм го пил вечер, защото ме държи буден до сред нощ. Пия го 2 часа след ядене само в тренировъчни дни, две мерителни лъжици 30-40 минути преди тренировка. Трябваше да си взема Jack3d, но се подведох по еуфорията...
P.S.Има ли някакъв период от време, които трябва да мине преди да започна прием на OxyElite Pro след като свърша No Xplode ?
Мнението беше редактирано от Mav3r1ck на 23.01.11 12:30.
Дано този път получа отговор. :) Въпросите ми са два. Първо- нормално ли е стомахът ми да се вълнува при приема на добавката и второ- забелязвам наличие на бучки и когато обърна буркана сместа седи като залепена и не пада, освен ако не го раздрусам, дали трябва да е така...