Изгаряне на мазнините по корема ~30-50лв.

03.01.11
01:28

Четох ,четох,четох теми и накрая реших да попитам: Тренирам от доста време(5,6 години), не съм взимал никакви добавки съответно резултатите ми са ниски а откакто съм студент още по-ниски. проблема ми е с мазнините по корема, решил съм да тичам да скачам общо взето кардио да правя, но искам и да си взема и добавка. Та вапроса е фат бърнър, л-карнитин или BCAA(защото съм чувал за тях че горят мазнините по корема). Не ме интересува загуба на мускулна маса(то и без това я няма вече) искам релеееф. Но тъй като съм ограничен във финансите(30-50лв) не мога да си взема нещо качествено - например Fyre. Моля ви помогнете ми :(

03.01.11
10:35

казано от sandyufp91 на 03.01.11, 01:28:

Четох ,четох,четох теми и накрая реших да попитам: Тренирам от доста време(5,6 години), не съм взимал никакви добавки съответно резултатите ми са ниски а откакто съм студент още по-ниски. проблема ми е с мазнините по корема, решил съм да тичам да скачам общо взето кардио да правя, но искам и да си взема и добавка. Та вапроса е фат бърнър, л-карнитин или BCAA(защото съм чувал за тях че горят мазнините по корема). Не ме интересува загуба на мускулна маса(то и без това я няма вече) искам релеееф. Но тъй като съм ограничен във финансите(30-50лв) не мога да си взема нещо качествено - например Fyre. Моля ви помогнете ми :(

Eми не стигата брато дори за храна тия пари!

Универсален, действащ и евтин начин.
1. Концентрираш си храненето в по-малък времеви прозорец - да речем  ядеш само между 16:00 и 22:00 (циклично хранене, IF)
2. Тренираш 3 пъти в седмицата с големи тежести и многоставни упражнения за да си запазиш мускулите.
3. Намаляш стреса за да ти спадне кортизола, който когато е в повече ти помага да трупаш на корема.
4. Може да пиеш зелено чайче, то уж намаляло кортизола.
5. По 2-3 грама витамин Ц/ ден също ще ти подейства добре на кортизола

С парите най-добре си купи пържоли и яйца :)

В СилаБГ има промоция на Fyre international дават го за 60лв + подарък Spyce (nhappy2) , малко ти надхвърля бюджета обаче по-добра оферта здраве му кажи :)

03.01.11
18:57

Благодаря много за бързите отговори, и все пак няма ли да е по добре с БЦАА, защото те били топили точно тея мазнини :)

Мила

03.01.11
19:27

казано от sandyufp91 на 03.01.11, 18:57:

Благодаря много за бързите отговори, и все пак няма ли да е по добре с БЦАА, защото те били топили точно тея мазнини :)

Действието на БЦАА-то(аминокиселини) не е да топи мазнини, а да  спомагат за възстановяването на мускулните тъкани.
Попринцип няма продукт, който да топи точно ‘’тези мазнини’’ - предполагам, че говориш за мазнините в коремната област. Най-доброто решение е добра храна и  добри тренировки. Предложения ти продукт Fire ще свърши много добра работа в съчетание с добрата храна и тренировки.

Мнението беше редактирано от Mila Ch на 04.01.11 08:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1