03.01.11
19:18
Значи на 19 години съм след месец 20 висок съм 185 и тежа 90 кг . Структурата на тялото ми е такава , че имам широк ханш,но това се дължи и на доста подкожни мазнини по бедрата най-вече.Това е и главното място , от което искам да сваля мазнини. Тренирам 3-4 пъти седмично вкъщи понеже имам лежанка и велъргометър,като не тренирам по сплит , а правя базови упражнения тяга,клек,лег,гребане,обръщане и военна преса.Искам да попитам кой продукт ще ми окаже най-голяма помощ oxy или комбинацията fyre+spyce , която е на промоция в момента и излиза 60 лева за 2те .
03.01.11
20:48
Fyre, който се предлага за 60лв е интернационалната версия без йохимбин, която е пълен боклук и няма нищо общо с оригиналния. Спайс е нещо доста излишно и се опитват да го пробутат по някакъв начин от месеци, защото очевидно никой не го купува и вероятно срокът на определена партида е към края си. Заложи на сигурното (ОЕП).
03.01.11
21:04
Георги Рачев - случайно да се казваш Камен Каменов? :) Стила на писане ти е сходен с неговият, а колегата се позагуби из форума
п.п Относно Диалемата - и двата варианта са еднакво добри.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.01.11 21:05.
03.01.11
21:22
Георги Рачев Защо да е пълен боклук като е без йохимбин? Не споря, а искам да разбера,зашото не знам, а от поста ти излиза че йохимбина е най-действашата съставка във Fyre
04.01.11
01:08
Лятото използвах версията на Fyre - International и останах доволен. Който иска йохимбин има евтин на сайтек - Алфа бърн мисля че беше и готово :) Даже така ще е в по-високи дози. Като цяло и двата варианта са добри.