21.12.10
16:52
Висок съм 1,83см и тежа 85 кг. По-голям проблем ми е бедрата но на всякъде трябва да се поизчистя. Как ви се струва тази диета. Ще вземам OxyElite Pro ,но се чудя къде да го сложа в менюто. Моля някой които е компетентен по въпроса да ми помогни и да се дооправи режима ако има нужда . \ OxyElite Pro Чудя се след него дали да си взема още една опаковка Oxy или Stimulant X Anabolic Xtreme
07:00 Oxy
07:30.Закуска - Овесени Ядки с Кисело Мляко
10:30.Втора закуска - Сандвич с пушено и кашкавал
12:35.Обяд - месо + ориз
14:15 Oxy
14:45.Силова Тренировка + Кардио (след това 1 банан + Мед)
17:30. месо + ориз/картофи + салата
20:00.Вечеря - месо + салата
Преди лягане - Извара
Темата беше редактирана от Bocko на 12.01.11 21:19.
Март месец ще почна oxyelite pro
Мнението беше редактирано от Bocko на 11.01.11 23:42.
22.12.10
18:19
А стига е.Къде ги виждаш тея 85 кг ,да не си в развален кантара ?
братле супер си. според мен изобщо не ти трябва чистене , а качване. започвай и запази окси-то за тогава ,когато наистина има нужда :)
Да приемем, че имаш някакви мазнини, чисто хипотетично.
Бас ловя, че ти НЕ знаеш как и нищо няма да направиш дори и с 5 оксита.
Затова изобщо не го почвай. Мръвка ти требе, мръФка.
как е диетката и просто искам гърдите да изчистя, но ще взема клаут и ще правя повече кардио. :)
казано от lam3r на 22.12.10, 18:19:
А стига е.Къде ги виждаш тея 85 кг ,да не си в развален кантара ?
Днес се теглих 84кг съм
Мнението беше редактирано от Bocko на 11.01.11 23:36.
Като гледам снимките, които си качил, Oxy за момента не ти трябва, освен ако нямаш някаква много специфична цел като например влизане в някаква категория ако спортуваш или ще ходиш на басейн и искаш да впечатлиш мадамите със страхотен релеф и т.н.
Относно диетата по-горе:
1. Не ползвай две белтъчни храни по време на едно и също хранене (например ядки и месо, яйца и месо, сирене и ядки, сирене и яйца, месо и мляко, яйца и мляко и ядки и мляко едновременно). Ти правиш това на закуската в 07.30, в 18.00 и преди лягане. За добро усвояване на различните белтъци се изискват различни съотношения на храносмилателните ензими. За закуска вместо кисело мляко + 1 яйце, бих ти препоръчал 2-3 цели яйца + 2-3 белтъка. В 18.00 най-добре само месо, вместо ядки + сирене + месо. Преди лягане само ядки (по-добре извара, но вкуса и не е приятен).
2. Виждам, че след силовата тренировка в 14.30 нямаш хранене. Надявам се, че не вдигаш тежести 2 часа и половина от 14.30 до 17.00 и след това правиш още 30-40 минути кардио. Веднага след силовата тренировка ти трябва бърз (прост) въглехидрат и бърз протеин. Относно това има доста информация във форума. Липсата на такова хранене ще те дърпа сериозно назад.
3. Не си писал дали вземаш протеин на прах. Ако не вземаш, по-добре първо си купи протеин и мултивитамини и чак тогава, ако останат пари, MAN Clout. Суроватъчен протеин веднага след ставане, суроватъчен протеин + мед/декстроза веднага след тренировка, казеин преди лягане и мултивитамини ще ти свършат много повече работа в сравнение с приема само на MAN Clout без достатъчно протеин.
Относно диетата други коментари не мога да ти дам защото не си посочил количествата на приеманата храна.
А относно OxyElite Pro мога да кажа само хубави неща. Всъщност аз пия Oxy в момента. Стартирах една опаковка на 24.11. и утре ми е последния ден от цикъла. Това е комбинирано с много строга НВД (+1 зареждащ ден на седмица) и 5 интензивни кардио тренировки седмично (40 мин. велоергометър сутрин на гладно).
От средата на септември до средата на ноември направих цикъл за маса с много добавки, протеин, аминокиселини и ВВД. За 2 месеца качих от 93 на 100 кг. След това 1 седмица почивах и от 24.11. почнах да свалям. В момента съм отново 93, но малко подобрих раменете, “спечелих” около 0,5 см. ръка и намалих талията с 2 см. в сравнение със средата на септември. Заедно с Oxy-то обаче приемах много протеин на прах (80-100 г.), БЦАА (10-15 г.), глутамин (10-15 г.), Amino 2700 и ZMA.
Освен отслабването усетих два много положителни ефекта - не изпитвах глад, какъвто обикновено изпитвам когато пазя диета и силата ми не падна толкова много (но това може би се дължи на другите добавки).
Най-важно за Oxy-то е да се приема на гладно. Например 2 капсули сутрин, 30 минути преди закуска и още една капсула следобед поне 2 часа след хранене и 30 мин. преди хранене. Аз го взимам по следния начин. Сутрин веднага след ставане взимам 10 г. БЦАА, 5 г. глутамин и 5 таблетки Amino 2700. След 45 мин. се качвам на велоергометъра. Взимам 2 таблетки Oxy с две чаши вода, точно преди да се кача на велоергометъра. Веднага след велоергиметъра взимам суроватъчен протеин и след 45-60 мин. закусвам. Третата таблетка Oxy взимам или точно преди силова тренировка около 17-17.30 или 30 мин. преди следобедната ми закуска (2.5 - 3 часа след като обядвам).
Видях, че става въпрос за OxyElite Pro и да попитам, поръчах си шишенце с 90 капсули за 70 лева и то се оказа направо миниатюрно-така ли е наистина?
P.S. дисреспект за един от двата големи сайта, за това, че пише че има в наличност безплатни шейкъри с поръчката, аз поръчах, но не получих...
04.01.11
14:10
казано от Mav3r1ck на 04.01.11, 14:00:
Видях, че става въпрос за OxyElite Pro и да попитам, поръчах си шишенце с 90 капсули за 70 лева и то се оказа направо миниатюрно-така ли е наистина?
P.S. дисреспект за един от двата големи сайта, за това, че пише че има в наличност безплатни шейкъри с поръчката, аз поръчах, но не получих...
Шишенцето на OxyElite Pro е малко, наистина. Самите капсули също са малки, но не бързай да вадиш заключения за продукта по габаритите им. В малкото на вид шишенце има точно 90 капсулки.
Хммм... ‘дисреспект’... колко хубава и звучна изцяло българска дума. Обърни се към продавача и ако всички уговорки и промоции са в сила, вероятността да си получиш шейкъра е огромна.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.01.11 14:12.
Понеже да не отварям нова тема да ви питам мисля да започна април месец oxy + beta alanine и как да ги пия :)
Отказах се от тази комбинация а просто Март месец почвам Oxy
Мнението беше редактирано от Bocko на 11.01.11 23:36.
10.01.11
22:42
Както пише на опаковката :)
До Април имаш адски много време да прочетеш кое и как, а дотогава може да ми продадеш Оксито, че нещо го няма никво :D
човек, какво окси те гони не знам... тая преса за да излезе и 5% подкожни да си, ако я няма отодолу не чакай нищо. Не се обиждай, но наистина мисля, че трябва да качиш малко преди да почнеш да чистиш...