04.01.11
21:21
здравейте може ли да ми препоръчате някой много напомпващ азотен буустър...нека да е около 50-55 лева ако може.. мерси предварително :)
П.С. ако може без Jack3d, PlasmaJet, N.O.-Xplode
Аз съм много доволен от Scitec - Hot blood.
Мисля, че за цената си продукта е повече от добър.
41 дози - 39 лв (това е цена с моментна промоция в няколко сайта), иначе е около 50 лв
P.S. Мисля, че имаш прекалено големи изисквания относно ефекта на буустърите, особено на тези с цена 50-55 лв ;)
Мнението беше редактирано от Rafael на 04.01.11 21:55.
04.01.11
22:04
Защо без “Jack3d , PlasmaJet, No explode да не би всички да си ги пил и да е нямало ефект.Какво не им харесваш.И дълготраен ефект от бустер няма.
За да изпъква нещо,трябва да си с много нисък процент мазнини и с доста сериозна маса под кожата.Иначе ще ти изпъкват кокалите само.
05.01.11
12:04
Ами честно според мен засега Jack3d е най-добрият продукт на пазара в категория азотни буустери и е на много прилична цена сравнение с другите 50 -55 лв са малко при добавките се залага на качеството не на цената ако ще правиш компромис със здравето си по-добро заложи на правилните тренировки и стабилното хранене , но щом си решил за тези пари можеш да си земеш Attack или Big Bang на Scitek
Кога има по-голям ефект? Когато го приемам на гладно или не ?
П.С. поръчах си attack и днеска ми го докараха