05.01.11
13:17
Здравейте,купих си горепосочения креатин. Вече направих зареждащия период. Искам да попитам дали някой е ползвал този продукт,какви са впечатленията му,резултатите... Също ако някой може да ми каже и някакви тънкости при пиенето му за по-голем ефект ще съм много благодарен.
Пий го с нещо сладко. Захар, или разтворен в сок нещо от сорта.
Тънкости други няма май, 5 или 2х5гр на ден са ок
Ако не се лъжа това е българска марка, нали? Моя съвет е да се насочиш към някоя доказана марка. Миналата година правих поръчка от български сайт (за съжаление не си спомням точно кой) на Syntha 6 и NO explode и като “подарък” ми изпратиха с поръчката 500гр. креатин на JK. Почнах го аз въпросния креатин може би два месеца по-късно и О чудо, няма такава сила и напомпване (по това време не съм взимал нищо друго освен протеин) лошото беше, че ми изби акне по гърба и раменете, веднага изхвърлих въпросния креатин. Сега съжалявам, че не направих изследвания на креатина и на себе си, но дори и да го бях направил нямаше да мога да докажа нищо защото в пратката липсваше касова бележка. Така, че умната когато се опитвате да минете тънко! Обикновенно се оказва, че има и по-евтини продукти от тези на българските производители (пакетажници) като за сметка на това, това са фирми с реномирани имена.