05.01.11
15:15
Здравейте. Новак съм. От Бургас. 85 кг. 14 години 175см ръст. От месец насам съм решил твърдо да тренирам, като имам цел да сваля от 5 до 10 килограма. С едно момче, което лятото направи ОГРОМЕН прогрес свали някъде 15 килограма, ходим на зала. Въпроса ми е как точно да приемам креатина за моите години, ръст и тегло. Кога ( преди зала, след зала ), по колко пъти на ден и колко грама. Разбрах, че в Бургас на центъра има магазин, където продавали добавки, а продавача бил много запознат и обяснявал всичко много добре.
С моя приятел ще делим пари, като за него ще взема протеин, а за мене креатин.
Благодаря много на отзовалите се :)))
Защо искаш да пиеш креатин не ми е ясно ?? При положение, че искаш да свалиш ..
05.01.11
21:00
Има цялата информация за креатина, която ти е нужна. Но нямаш нужда да го приемаш.
05.01.11
22:54
Зарежи креатина особенно монохидрата задържа вода в тъканите и не е подходящ нито за отслабване нито за твоята възраст аз също съм от бургас не вярвай дословно на тази човек (знам го :D) направи първо проучване в интернет , не забравяй , че и той е търговец и той трябва да си продава стоката ...Тренираш от малко време аз бих ти предложил да заложиш на доброто хранене умерени тренировки и стабилно кардио ,но все пак ако си се решил протеина трябва да суроватъчен концентрат или изолат това е бърз протеин от него не се качват излишни мазнини но ако само искаш да отслабнеш можеш да взимаш l-carnitin има много продукти аз лично мога да ти препоръчам на scitek чистия вариянт и също така карнитиновата матрица carni matrix л-карнитинът пренася мазнините в митохондриите на клетките и ги превръща в енергия... да сваляш по 1-2 килограма на седмица е добре даже бързичко не чакай бързи резултати,защото бързото отслабване е доста опасно особенно на твоята възраст в мазнините в масните депа в тялото се натрупват най-много токсини от колкото в някоя друга част на тялото ти ако изгориш мазнините бързо първо че ще направиш шок на тялото ти второ че тези токсини ще се освободят и е възможно да предизвикат голям проблем...прочети в сайта за хранителния режим ВБД това е високобелтъчен режим той ще ти помогне да се освободиш от мазнините ...Айде успех :)
06.01.11
14:20
Да бе вярно моя грешка. Обърках го Карнитина, с Креатин. Можели да ми предложите добра марка, и начин на употреба ?