04.01.11
21:01
Здравейте на всички и за много години!
След обилното ядене по време на празниците - дойде време за чистене. Та въпросът ми е - в силата гледам пуснали файър+спайс на промоция 60лв. двете - въпросът ми е струва ли си парите? Гледам има два файъра - интернешънъл и ориджинал, само първия е на промоция, да не е по-калпав? Моля за мнения, особено полезни са от хора, които вече са я пробвали комбинацията... Блгодаря предварително.
04.01.11
21:06
International беше по-слаб, доколкото си спомням. Работещ продукт е, но за спайс за съжаление нищо не мога да кажа. Само Fyre съм ползвал.
04.01.11
21:08
За Спайс-а немога да изкажа мнение , но този който се продава в тази промоция е интернешънъл , което означава че е без йохимбин , аз миналата година го пробрах и немога да кажа , че усетих голям ефект от него.
05.01.11
11:13
казано от emzo на 04.01.11, 21:21:
Струва си, ако добавиш и една опаковка Примафорс Йохимбин.
Защо на примафорс е толкова ниско дозиран, а по-скъп. На сайтек алфа-бърн е пак 90 капсули само че по 8мг и е по-ефтин. Това дето го пише на опаковката на примафорс - йохимбин хидрохлорид значи ли нещо, по-различно ли е от тоя на сайтек?
Едното е хидрохлорид, другото е екстракт.
Кое, как и защо ? - иползвай търсачката, че сигурно има фермани изписани :)
Демек да си взимам Оксито и да не се занимавам с глупости това плюс онова плюс трето, пето и т.н.
05.01.11
17:22
...или може да пробваш новият бърнар на гаспари :)
05.01.11
23:12
казано от emzo на 05.01.11, 19:59:
Линкче ?
E пак наблъскан с 3.3 и 3.5 Diiodo….....
Не, мерси.
Сърбах им попарата с Термогеник Тиротабс.
Само едни студени и горещи вълни пък ефект - йок.
Май за всички марки е характерно да имат силни и слаби продукти. Ето например аз бях много доволен от протеина на Гаспари и от Суперпъмп-а. А бърнърчетата им явно са по-слабички...
09.01.11
14:18
Възползвах се от промоцията ... ще видим дали има ефект ... липсата на йохимбин - това ме притесни, но дано пък др. съставки действат. Не усещам нещо особено, но е рано - пия от два-три дни. Комбинирам една т. файър и две т. спайс три пъти дневно.
Мнението беше редактирано от Андроника Ризова на 09.01.11 14:18.