Тaм където ГЛУПОСТТА Е образец,Там РАЗУМЪТ е БЕЗУМИЕ

Темата е заключена.

07.12.10
11:04

Здрасти  , хора , другари и другарки .. Внимание , атеншън , атеншън  :D :D :D , поздравявам Ви

Казвам се Стефан ... на 25 ....  почвам пак ... уж сериозно ..  това е линк към ужасно краткият ми предишен дневник ....  от преди около 2 години  .  в последващото време съм тренирал от време на време , по месец , два , с прекъсване пак толкова ... почти без спазване на режими и т.н. .... ходих в чужбина , бачках по кораби и се сещате колко съм бил читав в тренировките ....

започвам с тегло 82кг , мазен , почти никва преса не личи , което не ме вълнува много де , не съм плажен манекен . ръце , май 38-38,5 ...  само това знам  ... 

имам амбиция да качвам по 0.5кг на седмица , поне първите няколко такива ...  сравнително без да пускам кореми  ... доколко ще стане нз ... по принцип не омазнявам бързо , но това зависи колко движение имам ... през времето в което не тренирах постоянно варирах в теглото от 74-75 до 83-84 ... през лятото свалям бързо ..

тренировка 3-4 пъти в седмицата , основно наблягам на базови със свободни тежести , задължително тяга и клек по 12-15 повторения при тях в 3-4 серии ...  ръце не тренирам от доста време , само ако имам желание .

храна ... мразя и не мога да спазвам строги диети ... понякога имам воля .. правя го за седмица , дори съм гладувал по няколко дни ей така за спорта .. .но след 2-3 дена почвам да чийтвам и експерименти няма да си правя ...  ще ям всичко което ми попадне и го намирам за здравословно и полезно .

пия около 2л вода дневно
мразя яйца ... но ще ги ям
хляб само ръжен или пълнозърнест на Вита
месо , каквото има ,
ям готвено с удоволствие ...
пия кафе и кока кола по кафенетата , най много да сменя колата с вода
обичам млека и всякакъв род млечни продукти
обичам луканки , съсдърма и приятелите си с които пием по чаша вино на всеки мач по ТВ-то
пия по 1-2 бира седмично , ама не шофирам след това :D
2-3 пъти в седмицата ходя да играя футбол на малки вратички по час ,час и половина и тичам доста .

мисля си за добавки , суроватъчен протеин на савейшън  и креатинова матрица БСН селмас ,  дебна коледните оферти , приятел ми предлага и сМЕТАНа  , ама едва ли . страх дупе пази ...
приемам всякакви коментари , корекции , лични мнения , градивни и подигравателни такива , за храната , за жената , за добавките най-вече ...

Темата беше редактирана от CheFolino на 07.12.10 11:31.

07.12.10
11:24

вчера : ден 1 ...

храна .... 9:00 пилешка пържола , салата , малко хляб вита , кетчуп и майонеза  , 0.5л вода ...
          12:00 готвено , картофи с месо 0.5л вода
          15:00 кисело мляко с пуешко 0.5л вода
                16:30 ТРЕНИРОВКА
          17:30 -  скумрия , риба и половина с картофи 0.5л вода
          20:30   пилешка пърожа с кисело мляко , 0.5л вода
          21:30 кока кола със 100гр бадеми 

Тренировка : гръб ...
                  1)  набирания ... зле съм  2 серии по 7-8 и се отказах
                  2) скрипец отпред - 2 серии по 12
                    3) гребане щанга 70-75кг , 3 серии по 12
                    4) гребане с дъмбел 3 серии по 12
                    5) тяга с 90-100кг , 3 серии по 15
              корем , странично с дъмбел 30кг , 3 серии по 20повт
аспирин

Днес едвам ходя ...

07.12.10
11:34

Пич, кефи шме как започваш :D така.. с насмешка :) Ще ти следя днвника .. и не бързай да посягаш към “сМЕТАНа-та :D:D Успех, брато :)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 07.12.10 11:34.

07.12.10
11:49

Един протеин за след ставане и тренировка задължително, че едва ли ще издържиш дълго време да закусваш пилешко :D Вечер вместо колата- 200 гр. извара с бадемите. Едно креатинче по-натам и ще избухнеш, мани ги тея сметани ;)

07.12.10
22:11

ден 2 :

храна :  към 9 и нещо ... джоб с пуешко филе и пилешка пържола , царевица , зеле , ала бала ..
        12:00   готвено , месо с картофи и пилешка пържола , 3-4 филии пълн.хляб
        15:00 пак пил.пържола с кисело мляко
        18:00 порция ориз и 2 кюфтета
        22:00 100гр печени бадеми , 200гр извара , кисело мляко 3,6%

тренировка нямаше , имаше малко секс следобяд .. пфф , 2 мин с цигарата ... толкоз си мога :(  публично изразявам глупостта си :D :D

07.12.10
22:17

казано от CheFolino на 07.12.10, 22:11:

.. пфф , 2 мин с цигарата ... толкоз си мога :( 

Дай да ти стисна ръката! :D

07.12.10
23:00

младо момче си 2 минути... не се излагай :D

07.12.10
23:24

ЯХЯХяХях е тва ми е любимия дневника :D :D

08.12.10
12:12

я преди да съм написал някоя друга глупост да поразпитам .... за добавки ... ,че малко съм излязъл от час ... чета ,гледам сайтове ...

знам ,че ми трябва суроватъчен , тва ясно ... ще да е някой промоционален с цена до около 75-80лв /5либри ... преди време изпих америкън уей , хубав беше . сега съм хърлил око на салейшън , един приятел го пие , вкусен е и се разтваря добре ..  имаа 79% белтък в доза ... поне на книга ... я коментирайте и дайте предложение ако има нещо по изгодно ... гледам повечето сайтове предлагам прайсмач ... как точно се прави това ?

креатин моно или матрица някаква ... нямам идея ... досега съм пил само моно ... нз дали ми действа ... всякаш вдигам сила , от едно моно само това ли да се очаква ... вдигал съм и кила .. ама то ще е от храненето  ....  селмас на БСН още преди време го хвалеха , сега и цената му е добра , гледам има някви нови формули .. 

азотен бустер ... хмм .. последният път пих месец и половина едно НОКО, аргинин , ала бала .. .. нз дали ми действаше така както трябва .. уж се надъхвах , ама то пласебо ефект може да е било .. помня ,че веднъж си взех дозите моно и НОКО и бях възпрепятстван да ида на тренировка ... стана ми лошо , сърцебиене , някво ми пречерня ...  това показателно ли е ,че такива продукти ми действат както трябва или всеки продукт е индивудуален . 

тоя път ще взема и витамини хубави , на НАУ мисля .. ако има по изгодни казвайте ...

трябват ли ми някви тест бустери , трибестан  и т.н. ...  тия добавки искам да ги взема на промоция сега ... ,че после цените сигурно ще скочат .. може и да не почвам да ги пия близките 2-3 седмици докато пак вляза в час с диета и програмата ...

мерси на всеки отзовал се :)  много здраве и безсмъртие  , България на три морета :D

08.12.10
21:27

ден3 :  храната като вчера почти ,... 

сутринта : 9:00 .. 3 цели яйца , лъжица мед и някви овесени ядки с неясен произход и срок на годност
            11: 00 джоб пуешко филе и пилешка пържола  пържола, картофки , зеле ... бла бла
            13:30 готвено ... картофи с месо
            16:00 същото като горе ....
            19:00 пилешка пържола с хляб вита ,кисело мляко 1%
              21:30   250извара , кисело мляко , 100гр бадеми

тренировка рамо , трапец ..... 
    разтваряне на дъмбели встрани , 3 серии по 12повт с 10,10, 12.5
    разтрваряне наведен напред 3 х12 , с 10кила
    избутване на дъмбели нагоре 2 серии по 12 , с 22кила

повдигане на рамо с дъмбели , 3х20 с 35дъмбели
    повдигане на рамена с лост  ,  3х15   с 60кила

коремни преси 2-3 серии, 2 серии повдигане на крака от вис  и 2 серии молитва на скрипец прав

честит празник на студентите ...

Мнението беше редактирано от CheFolino на 08.12.10 21:28.

08.12.10
21:33

Доста добро тяло имаш за човек , който не се отнася сериозно към фитнеса ... браво :)

10.12.10
12:26

казано от CheFolino на 08.12.10, 12:12:

я преди да съм написал някоя друга глупост да поразпитам .... за добавки ... ,че малко съм излязъл от час ... чета ,гледам сайтове ...

знам ,че ми трябва суроватъчен , тва ясно ... ще да е някой промоционален с цена до около 75-80лв /5либри ... преди време изпих америкън уей , хубав беше . сега съм хърлил око на салейшън , един приятел го пие , вкусен е и се разтваря добре ..  имаа 79% белтък в доза ... поне на книга ... я коментирайте и дайте предложение ако има нещо по изгодно ... гледам повечето сайтове предлагам прайсмач ... как точно се прави това ?

Сайвейшън-а няма грешка. Можеш да разчиташ и на изолата на Сайтек.

креатин моно или матрица някаква ... нямам идея ... досега съм пил само моно ... нз дали ми действа ... всякаш вдигам сила , от едно моно само това ли да се очаква ... вдигал съм и кила .. ама то ще е от храненето  ....  селмас на БСН още преди време го хвалеха , сега и цената му е добра , гледам има някви нови формули ..

Селмас-а, Kre-Alkalyn EFX или направо един IntrAbolic .. аз бих махнал креатина и вкарал интра продукт. :) Тук и да наблегнеш на БСН-а няма да сгрешиш.

азотен бустер ... хмм .. последният път пих месец и половина едно НОКО, аргинин , ала бала .. .. нз дали ми действаше така както трябва .. уж се надъхвах , ама то пласебо ефект може да е било .. помня ,че веднъж си взех дозите моно и НОКО и бях възпрепятстван да ида на тренировка ... стана ми лошо , сърцебиене , някво ми пречерня ...  това показателно ли е ,че такива продукти ми действат както трябва или всеки продукт е индивудуален .

Махаш азота и вкарваш и интра продукта, и креатин-а :) не намирам по-добра комбинация :)

тоя път ще взема и витамини хубави , на НАУ мисля .. ако има по изгодни казвайте ...

Мощ - ANAVITE, Monster 100 .. на далавери са в момента.. а и да вземеш Multi Pro, които са по-евтини - няма да сбъркаш :)

трябват ли ми някви тест бустери , трибестан  и т.н. ...  тия добавки искам да ги взема на промоция сега ... ,че после цените сигурно ще скочат .. може и да не почвам да ги пия близките 2-3 седмици докато пак вляза в час с диета и програмата ...

25г. .. може и да вземеш.. не съм се интерисувал от тест. буустери, защото до момента не ми трябват.. нека някой друг ти помогне. Това, което ти предложих е едно от най-доброто за мен в съотн. качество/пара ..

мерси на всеки отзовал се :)  много здраве и безсмъртие  , България на три морета :D

Айде България на 3 морета :D

05.01.11
17:41

така , нямаше ме малко в БГ , през това време не съм спирал с тренировките,  но за съжаление храната не беше изобщо на ниво и даже свалих 2-3 кг , които обаче от 2 дни бързо връщам  , ям като невидял ..  взех си и добавки , 10 либри сайвейшън и креатин моно на Inner Armour , имам някакви витамини от миналата зима останали . И така пак я почвам : тегло 80кила .

днес храна :
9:00 доза протеин , 3 варени цели яйца , 3 илии пълнозърнест хляб вита
11:00 макарони на фурна със сирене
13:00 варен боб ,  сладка царевица от консерва 4 кюфтета
15:00 пилешка пържола и варени картофи
16:30 тренировка
17:30 доза притеин , мед 2 лъжици
около 20:00 2 скумрии , ще гледам без въхлехидрат
в 22:30 шоуто на слави с 150-200гр извара

май трябва си сметна калориите за деня които трябва да взимам ,че така ям колкото ми се иска +малко насила  , ама не е точно и или нищо няма да направя или ще омазня много . обаче ми се вижда доста сложно и относително да си изчислявам всеки грам храна какво съдържа и колко калории има + това едвали ще ги меря , просто нямам везна ... 

05.01.11
19:29

Ако ще качваш ММ, задължително въглехидрати в следтренировъчното хранене (скумрията в случая). Без значение, че е вечер ;)

05.01.11
20:26

изядох 200 грама варен картофи , утре ще сменя с малко бял ориз . :) 

чудя се за някой предтренировъчен продукт , един приятел взима revolutions crack от средата на декември и е качил адски много сила . пълен с енергия , направо не повярвах днес като го гледах с кво темпо тренира . направо ми стана кофти какъв съм ленивец .

05.01.11
20:34

Един буустър си идва екстра, пробвай една доза от крака и ако ти действа грабвай ; )

05.01.11
20:38

което ме кара да попитам , кои сайтове предлагат опцията да ти изпратят мостри от даден продукт или няколко такива ? помня преди време бодиарт ми направиха този жест и ми бяха пратили над 20 мостри на различни продукти , главно сайтек .  изобщо има ли такава практика или да не се надявам ;)

06.01.11
19:44

храна :
9:00 протеин , лъжица мед ,2 филии
9:30 макарони
11:30 пилешко с варени картофи
13:30 печена скумрия , пилешко бутче , хляб вита
16:00 пилешко бутче , сладка царевица
18:00 тренировка
19:10 протеин , сладка царевица със захар , филия с конфитьор

към 20:00 пилешко бутче , варен картоф
23:00 извара

тренировка , трицепс-бицепс .. не гоня килограми и точни серии, а правилно изпълнение и навлизане в ритъм . сгъване с дъмбели от стоеж ,бицепсово скотово с крив лост , сгъване с прав от стоеж.  френско от лег , трицепсово на скрипец , избутване с тесен хват . всяко по 3 серии .  днес около 3 литра вода  ... кила според кантара в залата 82.7 кила .. ама не съм ходил до тоалетна от сутринта , значи минимум 2 кила по малко :D :D

19.01.11
11:33

последните 10-12 дни еднообразно хранене през 2-3 часа .. в тоя счупен малък град където съм заседнал сега няма ни една извара в нито един магазин , дори в СВА насипна ..  пилешко или скумрия с картофи или ориз , овесени ядки , домашно кисело мляко и т.н.  малко кока-кола  и джобове с пилешко филе  ...  тренировки 3-4 пъти в седмица ..  еднообразни , но така ми харесват ..

чувствително втвърдяване на мускулите  , килограмите вече са 84.5 ..  размери незнам , не съм мерил , но видимо има ..  нямам време и да пиша много много :) успехи на всички

20.01.11
00:03

днес стана ясно ,че на 01.02   ще се качвам пак да бачкам на кораб ... шибана икономическа ситуация , така и не успях да намеря свястна работа с що горе нормално заплащане на фона на образованието , сертификатите и знанията ми ... няма смисъл да си давам повече време да търся , в тая държава нормалните работодатели са колкото пръстите на едната ми ръка ... абе всичко приключва на 28-29-ти ... ако мога да стана 85 кила дотогава , поне да си докажа ,че явно става с малко повече зор и ядене ...

днес  храната ...
протеин , макарони
джоб с 2 пилешки филета , малко царевица и картофки , зеле и моркови , без майо и кетчъп
200гр варен картоф, 50-60 грама ориз и голяма пилешка пържола
варен картоф , сладка царевица , телешки стек
доза протеин , 3-4 филии хляб финес
тренировка
протеин
пържола , ориз
извара

джънка днес , кока кола , 2 топли шоколада .

тренировка ...  трицепс  4 упражнения по 3 серии по 10-12 повт , малко множко ми дойдоха и само прицепс правих , френско , избутване с тесен хват , кофи и скрипец .  2-3 серии за корема  . доста интензивно и бързо .  утре повече ...

ел.кантар показва 84.7 след ходене в тоалетната , ръка дясна41 , лява 40.5 студени .  метъра е скъсан на 48-ия сант и не може да ми хване оная работа да я премеря и нея :D :D

25.01.11
11:50

вчера : тренировка гръб
гребане с щанга - 80 кила 3 серии по 10
гребане на скрипец  с неутрален хват 3 серии по 10
гребане с дъббел 35кг -2 серии по 10
пуловър с лост 3 серии по 10
тяга - 100, 110 ,120 по 8 повторения

малко корем , повдигане на крака от вис

храната :
протеин и овесени ядки и 3цели варени яйца
пилешка пържола 200гр с картофи
риба с овесени ядки (мн гадно стана)
Тренировка
протеин с мед
пилешка пържола с картофи
някакви фъстъци

85.5кг , напредък има .

01.12.11
16:15

ден незнам си кой подред в тазгодишната ми подготовка ... тегло към момента 93кг , размери : ръце 43см , талия 88 , гръдна 125 , % мазнини около 13-15 , изявени плочки няма , то никога не и имало при мен, но пък няма и изразено шкембе .  постижения в упражненията : лег 5х130 , тяга 5х180 , клек 5х160 , гребане 10 х120 , френско 10 х60 , избутване тесен хват 5х 100 , раменни преси с дъмбели 10 х 45кг , набирания с +20кг - 12броя  . само тия упражнения правя  вече над 8-9 месеца . храната е по много и от всичко , добавки като има пари протеин , BCCA , монохидрат .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1