ще ми препоръчатели добавка за мускули

05.01.11
19:50

здравейте .... досега никога не съм ползвал добавки и имам нужда от съвет ...
някой може ли да ми препоръча добавка за мускули ... не искам да стана като Арнолд :d ,но ми е нужно мъничко да се “стегна”
и също има ли странични ефекти ... може ли да ми навредят добавките ... мерси предварително

HE

05.01.11
19:55

казано от adasd asdasdd на 05.01.11, 19:50:

здравейте .... досега никога не съм ползвал добавки и имам нужда от съвет ...
някой може ли да ми препоръча добавка за мускули ... не искам да стана като Арнолд :d ,но ми е нужно мъничко да се “стегна”
и също има ли странични ефекти ... може ли да ми навредят добавките ... мерси предварително

Има доста статии за “добавките за мускули” и е хубаво да ги прочетеш щом не знаеш за какво става въпрос и когато се спреш на нещо едва тогава да пуснеш тема. Форума разполага и с търсачка за подобни на твоите теми. На готово никой няма да ти каже, а още повече, че ти самия не си на ясно какво искаш.

05.01.11
20:01

Добавките са общо понятие. Някои могат и да навредят, други са относително безвредни. Ако си начинаещ, няма да са ти от особена полза.
П.П.:като Арнолд дори и да искаш, няма да станеш :)
П.П.2: в грешен раздел е темата.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.01.11 20:05.

AZ

05.01.11
20:08

Сгрешил си раздела.
Почни първо да тренираш сериозно,а после мисли за добавки.Но нямат магическия ефект,за който си мислиш ти.Даже бих казал,че няма да извлечеш особени ползи от тях,ако всичко друго не е на 6.Особено ако си начинаещ.

05.01.11
20:15

казано от Стоянчо на 05.01.11, 20:01:

Добавките са общо понятие. Някои могат и да навредят, други са относително безвредни. Ако си начинаещ, няма да са ти от особена полза.

Що да е сгрешен раздела? Одеве се чудехте и коментирахте кога ще наизскачат плажните билдъри, ми ей на почна се :D . Тъкмо за често задавани въпроси си е темата.

05.01.11
20:18

проблема е ,че нямам време да ходя във фитнеса ...

HE

05.01.11
21:12

казано от Valdis на 05.01.11, 20:15:

Що да е сгрешен раздела? Одеве се чудехте и коментирахте кога ще наизскачат плажните билдъри, ми ей на почна се :D . Тъкмо за често задавани въпроси си е темата.

Хахаха ама как ги разпознаваш безгрешно - с тоя отцели 10-ка.

Към автора: човече искаш някъкво прахче да те стегне? Стегни си задника и го завлечи в залата! Тея работи се получават там!

05.01.11
21:40

казано от Valdis на 05.01.11, 20:15:

казано от Стоянчо на 05.01.11, 20:01:

Първоначално бе в мъжките дневници ;)

HE

05.01.11
21:49

казано от Стоянчо на 05.01.11, 21:40:

Първоначално бе в мъжките дневници ;)

Днес имаше няколко такива.
Тези не са летните билдъри, а от типа “След нова година почвам” :D

05.01.11
22:20

Летните са по-нагли - искат хем маса, хем релеф...за 23 дена (до морето) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1