Хардкор продукти

15.09.08
20:37

някои пробвал ли е някои от тези продукти и какъв е ефекта от тях тук

СБ

16.09.08
05:44

На колко си години и с какъв стаж в залата??

Ние няма да споделяме нашата гледна точка и мнение.
Нека хората тук, които са ползвали продуктите на марките, които внасяме да изкажат своето мнение отностно това, как са им подействали на тях...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.09.08 05:58.

16.09.08
07:16

на 17г. и имам 1година и 7 месеца стаж.

СБ

16.09.08
07:20

казано от gecata на 16.09.08, 07:16:

на 17г. и имам 1година и 7 месеца стаж.

Незнам дали си запознат в детайли как и за какво се ползва тези продукти, но ти е малко рано за подобен тип продукти. Да не се обидиш сега... Просто този тип дпбавки се вземат от хора, които са над 21-23 годишна възраст със стаж в залата над 2 години.
ДА, наистина дават уникални резултати, но всяко нещо с времето си - използвай потенциала си до предел, преди да се запознаеш лице в лице с хард кор добавките!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.09.08 07:21.

16.09.08
07:45

А Вие , можете ли да ми кажете с какви добавки да продължа защото сега сум с застой от 2 месеца не сам качил нищо и мм. даже.

СБ

16.09.08
07:47

казано от gecata на 16.09.08, 07:45:

А Вие , можете ли да ми кажете с какви добавки да продължа защото сега сум с застой от 2 месеца не сам качил нищо и мм. даже.

Какво си взимал до момента и какво взимаш сега като добавки... ??

05.01.11
18:20

Здравейте,и за мн години.Искам да ползвам някой от така наречените “Хардкор продукти”,но незнам какво и какво ще е най-удачно.На 21 години съм тренирам вече 4-та година и искам да пробвам ефекта от тези продукти.Благодаря предварително! :)

HE

05.01.11
20:04

казано от purebody на 05.01.11, 18:20:

Здравейте,и за мн години.Искам да ползвам някой от така наречените “Хардкор продукти”,но незнам какво и какво ще е най-удачно.На 21 години съм тренирам вече 4-та година и искам да пробвам ефекта от тези продукти.Благодаря предварително! :)

На 21 и държиш да си играеш с хормоните?
Само да спомена, че за някои си трябва PCT ако ти говори нещо, ако не почети малко и ще ти се изясни.
Като цяло в БГ са подложени на масово гонене напоследък след репортажи по телевизията и асортимента е намалял значително. Личен съвет - насочи се към друго. За стабилен цикъл ще хвърлиш доста пари, за РСТ също и накрая резултата, ще е като от добър креатин или матрица, суруватка или матрица, амино и бустер.
Имай в предвид, че при въпросните препарати не можеш да минеш с яденето на мама или баба и хранителния режим трябва да е изпипан до последния детаил. Тренировъчния режим също, след цикъла с препарата на който се спреш следва отново смяна на тренировъчния режим и закупуване на добавки. Не съм сигурен, че си наясно с какво точно се захващаш и как я мислиш тая работа.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.01.11 20:05.

05.01.11
21:17

ОК,мерси това също ме интересуваше.Чел съм ама малко просто ми беше интересно дали мога да пробвам нямам голям зор да ги ползвам.Мерси все пак за отговора!Може ли да ми предложиш нещо тогава,но да е по-силно от креатин и ако може да не задържам вода от него защото не искам(ако въобше сушествува такава добавка) или ако не,просто ми предложи нещо с по голям ефект.Имам възможността и пия редовно сурватъчен протеин,БЦАА,глутамин и казейн.Благодаря ти ако ми помогнеш с нещо.:)

HE

05.01.11
21:46

Виж сега нещо по-силно от креатин е доста общо казано, но като спомена креатин на твое място бих заложил на Muscle Marinade щом искаш нещо силно ;)

06.01.11
01:34

Благодаря ти мн за помоща и да точно от рода на тази добавка имах предвид ще я пробвам ако може кажи и ми и още някоя такава.Имам един въпрос който не е за тук,но сега поне може да ми отговориш,а ако го пиша някъде другаде не се знае дали някой ще отговори.Имам мазнини по корема не са много,но има и искам да ги махна правя си корем 2 пати седмично имам хранителен режим в който съм намалил мазнините,но просто съм ги образувал от преди и не се махат.Дай ми съвет!Благодаря мн !! :)

06.01.11
01:38

А и има ли значение щом тази muscle marinade се пие преди тренировка кога ще пия протейна преди тренировка.

HE

06.01.11
12:05

Азотните бустери се пият на гладно около 30-40 мин. преди тренировка. Оставяш протеина за след тренировка.
Други подобни продукти са:
Jak3d и Mhp dark rage
Върху тези имам наблюдение.

06.01.11
16:30

OK,Благодаря много!Ще пробвам със сигурност :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1