Креатин и Трибестан

25.04.05
19:32

Искам да питам дали могат да се комбинират креатина и трибестана понеже в едно от предаванията на Недик казаха че взаимно се изключвали и не трябва да се приемат едновременно ...та искам да знам така ли е ?
благодаря предватително :wink:

25.04.05
21:29

Някой знае ли ??? :roll:

25.04.05
21:36

аз лично като добър познавач,мога да ти кажа  че не си пречат,ако се приемат заедно,просто по различно време е по добре,едното преди тренировка а другото след нея.недик че е по телевизията не значи че е бог в тия работи,познавам го от години,но малко се изхвърля в повечето случаи и не всичко е така както ви го представя,това че има тяло не значи че има добри познания в диетологията и суплементната стратегия.за това си трябва четене и опити с много хора а той тренира хора от 2-3 години насам,преди се занимаваше с друго.беше добър културист но не и фитнес треньор,така че повече проучвайте неговите съвети преди да сте преминали към каквито и  да е действия

25.04.05
21:46

аз нито го гледам,нито го знам къв е но случайно попаднах на предаването му и чух за тея добавки,но както и да е :)
Та значи трибулуса преди тренировка,а креатина след ...но има проблем понеже трибулуса нали трябва да се пие 3 пъти през 8 часа,а аз тренирам в 13-14 ...което ще означава че ще трябва да ставам в 5 часа да го пия ... :? има ли други вариянти ?

25.04.05
22:26

ееее ти пък това да не ти е антибиотик  :wink:
пий го 2 пъти дневно преди лягане и преди тренировка,от бългаския ако е значи ти трябват минимум 6-7 таблетки разделени на 2 приема,вземи си на мусаши той е на капсули и е по ефтин и добър от нашия.аз мога да ти го дам за 18лв. при цена от 21лв. в срок си е и всичко си му е окей

25.04.05
22:36

Ми то добре ама ...как ще ми го пратиш понеже не съм от София :)
Пък и 1-2 опаковки едва ли биха ми стигнали за 8 седмици :)

25.04.05
22:42

по пощата с наложен платеж ама ще се оскъпи лекичко с 2-3 лв. като пратка или с  DHL като го получиш плащаш им и ти го дават,пак същтата работа

25.04.05
22:51

Е няма смисъл тогава  :( то ще излезе даже по скъпо,пък като сложим и чакането ...и че нямам вазможност наведнаж да платя за 4-5 опаковки ...става сложно ..мерси все пак :)

25.04.05
22:58

от кой град си има го в цяла българия

25.04.05
23:04

Добрич

EN

25.04.05
23:38

Според мен най удачната комбинация за креатин и Трибестан е:Комбинация Креатин,Трибестан,ВИтамин B12 (Взима се само инжектиран) ,Фолиева киселина,Добър протеин и гейнер (но само след тренировка по 30гр)!За 40 дена качих 7 кг повечето от които чиста маса!Трибестана трабва да се пие по 1500мг на ден( 6x250mg ),Креатин пиех по 10гр в деня в които тренирам и по 5гр в деня в които не тренирам!Пиех 2x40gr протеин и 30гр гейнер само след тренировка!Фолиевата киселина се пие 3х 2 на ден(тя помага за освояването на Вит. B12),а него си го биех веднъж на седмично( примерно само внеделя

26.04.05
00:17

А трибестана и креатина как ги разделяше и кога ги пиеше ? :?

26.04.05
11:09

в добрич има продукти на мусаши в ДОБРИЧ, маг. “Лайф”, в сградата на Добруджански ансамбъл; GSM: 0888 242828 - Соня Хинева

EN

26.04.05
12:01

Трибесртана сутрин ,обед и вечер по 2 таблетки!Креатина в деная в които тренирам сутрин 5гр и след тренировка пак 5гр,а когато не тренирам сутрин 5гр и понякога и вечер по 5гр!

26.04.05
18:55

jay cutler разби ме ... :P знам каде са им на лайф-а магазините ама ти откаде такажа информация  :P мерси!

03.05.05
23:12

А да знаете случайно по аптеките дали го има като хапове от тия дето вие си говорите за тях, а не на чай :)
Аз сам от Берковица близо до монтана ако има някой да знае там от каде мога да си взема... да каже плс
мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1