25.04.05
22:13
имам следният въпрос - ако си боледувал като малък от астма и си се излекувал може ли като взимаш хапове с анаболен ефект да ти се върне астмата ??
Моля, ако някой знае да изкаже компетентно мнение.Благодаря предварително.
Какво имаш предвид под хапове с анаболен ефект? Стероиди ли? Ако е така темата ти не е за тук!
От астмата излекуване няма! Да, може да ти се върне астмата, защото ти прецаква имунната защита!
по-здрави
Йода точно за тук си е пише си “Общи теми” прави си извода какво значи общи.. емо мерси за отговора.
Очаквам и други мнения...написах компетентни отговори а не критика йода ..както и да е някои хора трупат само брои постове
Какви хапове имаш предвид? Аз бях астматик и получавах доста тежки пристъпи като малък. Откакто тренирам сериозно астмата ми изчезна! Не съм имал проблеми с каквито и да е добавки и стероиди , които съм приемал.
Не се ядосвай деееее! Не трупам само постове - за какво са ми, да не получавам нещо от тях! Питах те: Какви хапчета с анаболен ефект!? Ако не са стероиди може да е трибулус! Уточнявай въпроса! Ако имаш желание отговори, все пак исках да помогна! Ядосваш се все едно си назобан! Твой проблем, не мой!!! :evil:
Къде я видя тая критика!
Не рискивайте с тия стероиди, защото наистина вдига нивата и на другите хормони, но знаеш ли може да прецака доста сериозно ендокринната система.
по-здрави
сори Йода, конкретно питах за примерно бионабол,оксиметолон,метан и пр. а също така ме интересува дали може и от креатина ?
Тогава си объркал раздела е преместих я в “забранени медикаменти”. Моля да не се повтаря!
Всичко това ще има лош ефект върху заболяването! За креатина вече е друга история.
по-здрави
27.04.05
09:31
crasheR, с този въпрос се обърни към лекар. Тук едва ли някой може да ти помогне. В най - добрия случай може да се позове на собствен опит, което никак не е меродавно.
емо къде пише в Общи теми че немога да поствам за хапове
Разделите са направени за да се постват конкретни теми в тях и хаповете не са за “общи”, а за “забранени медикаменти”! Ако имаш някаква критика или т.н. се обърни към администратора, каквито са и правилата във форума! Мнения уронващи авторитет и престиж няма да бъдат толерирани!
Емил
С креатина не би трябвало да имаш проблем, но за стероиди се консултирай да не стане нещо, неприятно и непредвидено! Успех!
Ако взимаше лекараства за астматици, в които има кортикостероиди е абсолютно противопоказно да взимаш стероиди!
по-здрави
03.05.05
21:08
Абе да ви кажа имах астма и от както тренирам не съм имал нито 1 пристъп или др. подобни!Нито сам зимал “хранителни добавки” нито анабли или каквито и да било медикаменти и си се чувствам страхотно с видими резултати от тренировките(тренирам вече 2-ра година)Така че не виждам смисал да се тровиме.. :idea:
Абсолютно подкрепям! И аз имам приятел и приятелка астматици, които с тренировките постигнаха супер много и не са имали проблеми, освен с грипове ако ги хванат и т.н.
по-здрави
04.05.05
13:57
прави сте всички ,но не мога да се съглася,че стероидите са толкова вредни...едва ли някой от нас тук взима дозировките на културисти и прочие маниаци.Едва ли някой от нас би се навил на система с 80мг метан на ден + дека +стромба+...+....+...!
наистина стероидите вредят на организма и тн но стига сте плашили толкова много хората!Нормални цикли,след определена възраст и опит в залата(говоря за няколко години)+определените там суплименти да се пазиш...Карсил,Нолвадвекс,Примо и тн ...помагат да разбиеш границите!!!!Границите които те побъркват,защото без малко помощ от стероиди или други стимуланти,ти трябват години!Ако става въпрос,човек се отравя в ПЪТИ повече след едно лечение с антибиотици от типа на ЗИНАКС или ОСПАМОКС1000!
Който се плаши от мечки не ходи в гората! :wink:
[quote author=“Stoqn14/88”]прави сте всички ,но не мога да се съглася,че стероидите са толкова вредни...едва ли някой от нас тук взима дозировките на културисти и прочие маниаци.Едва ли някой от нас би се навил на система с 80мг метан на ден + дека +стромба+...+....+...!
наистина стероидите вредят на организма и тн но стига сте плашили толкова много хората!Нормални цикли,след определена възраст и опит в залата(говоря за няколко години)+определените там суплименти да се пазиш...Карсил,Нолвадвекс,Примо и тн ...помагат да разбиеш границите!!!!Границите които те побъркват,защото без малко помощ от стероиди или други стимуланти,ти трябват години!Ако става въпрос,човек се отравя в ПЪТИ повече след едно лечение с антибиотици от типа на ЗИНАКС или ОСПАМОКС1000!
Който се плаши от мечки не ходи в гората! :wink:
Абе ти наред ли си с главата? Астматик вместо да взима анаболни стероиди по-добре да се хвърли от 10тият етаж, по-голям успех и по-бързо ще стане.
по-здрави