05.01.11
23:28
Дойде моментът да интервюираме един от най-активните участници из форума ни - Кольо Пияндето. Използвам момента да му благодаря за помощта, която оказва на модераторския екип, за различни отклонения от условията за ползване случили се наоколо!
Можете да питате Кольо за всичко до 13.01.2010! Обещаваме да подберем най-интересните въпроси, а на какво ще отговори, ще реши той разбира се.
ПП: Интервюто с Кольо вече е на път! :) Очаквайте го до седмица.
Темата беше редактирана от Владимир Недков на 14.01.11 10:21.
Имам само един въпрос:
До каква степен воденето на фитнес - дневник те мотивира да бъдеш стриктен в тренировките и хранителния режим?
Как се насочи към волейбола ?
Твоите съотборници толкова стриктни ли са в процеса на трениране, хранене и суплементация ?
Човека до теб спортува ли ?
Кога за последно се напи ? :D
06.01.11
15:29
Разкажи ни как започна да се занимаваш с волейбол. На колко години ? Причина ? Кой ти е първия волейболен клуб ? :)
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 06.01.11 15:30.
06.01.11
20:23
Винаги ли си бил толкова трезвомислещ и мъдър или в юношеските години и ти си правил грешки?
Към горното:то ясно,че всеки прави,но мисля,че знаете какво имам в предвид.
До каква степен образованието играе роля в спорта според теб?
Още със започването на тренировките ли по волейбол започна да обръщаш внимание на фитнеса като допълнение за физическата ти подготовка или по-късно?
07.01.11
09:52
Здравей, имам два въпроса към теб.
Как се отразява професионалния ти живот спрямо личния, тъй като си, може би, единствения професионален атлет в този форум?
Откъде произлиза прякора ти “Пияндето”?
07.01.11
11:54
И аз искам да разкажеш нещо повече за отбора си, за успехите ви.
За какво не би направил компромис ?
Включваш кросфит комплекси в тренировките ти - как се отразиха те на цялостното ти представяне във волейбола? Допринесоха ли за повишаването на различни физически качества?
08.01.11
21:01
В кой отбор играеш в момента? В кои други си играл? Какви успехи имаш?
Какво е мнението ти за хранителните добавки?
Коя е добавката която не би повторил?
С какво мислиш да се занимаваш когато приключиш волейболната си кариера? Знам, че си бил играещ треньор. Ориентирал ли си се към треньорски пост или мислиш да се насочиш към нещо друго?
09.01.11
20:08
Искам да споделя, че виждам много приятни въпроси, които ме карат да се замисля над наистина важни и отговорни неща. Ако някои от тях не попаднат в официалната част на интервюто, ще отговоря на тях тук. Всъщност имам намерение да отговоря на всички, без изключение. Не мисля, че има неудобни теми. Вашето внимание е наистина нещо специално за мен... (blush)
10.01.11
19:26
Какво те надъхва преди тренировка по фитнес и преди тренировка по волейбол? (Нямам предвид човек с развалени зъби, или консумирал праз лук, чесън или други екзотики)
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 10.01.11 19:30.