Празнични промоции + Купони за отстъпка + Българска му работа.

06.01.11
14:30

Ето разговора ми със Силабг преди минути:

[12:32:15] Vladislav Angelov: Иска ми се да знам за какво изобщо ми изпращате тези кодове за отстъпка? Май само да ми спамите E-maila? Тръгвам аз да си поръчвам две торби SYNTRAX Whey Shake 2270g на цена от промоциите ви от 139.50 лв. след което въвеждам купон за отстъпка от 12.5% и крайната цена, която получавам е 146.76 лв. с транспорта. Та въпросът ми е, защо не се получава нищо при въвеждане на въпросния код?
[12:33:43] SILABG.COM- Коледна промоция: Купоните за отстъпка важат за продукти които не са намалени, или пък намалението им е с по-малък процент от този на купона.
[12:33:54] SILABG.COM- Коледна промоция: Отстъпките не се сумират
[12:40:48] Vladislav Angelov: Аха благодаря, в такъв случай ще се възползвам от отстъпките в UK където взимам въпросния протеин на цена от 25 Паунда и когато прехвърля определена сума доставката до Бг е безплатна, в най лошия случай ще чакам една седмица за доставка. Вие си запазете отстъпките за себе си. Лек и успешен ден!
[12:41:37] SILABG.COM- Коледна промоция: Благодаря за великодушието. Лек и успешен ден и на вас :)

Особено ми хареса арогантния завършек на разговора ни :D От последната ми покупка, това е началото на декември до сега съм получил 5-6 кода за отстъпки с валидност около месец, които варират от 10 до 12,5%. Е аджиба, за какъв са ми тези кодове след като няма никаква полза от тях, понеже след кратко ровене аз не открих продукт с по-малко “намаление” от 20%. И в действителност тези кодове се оказват прах в очите, и единствената им цел е да ми оспамят E-mail-a и да ми покажат, че съществуват. АААА и на всичко отгоре аз съм VIP потребител с 5% отстъпка (която незнайно защо не се е появявала никога в поръчките ми), Системата им за “Пакове” е толкова добре измислена, че просто е безмислено човек да се опитва да извлече някакви конкретни дивиденти от нея. Да не говорим, че никога в пратките на силабг не съм открил касова бележка, може да са са забравили а може идеята да е съвсем различна, значи на мен ми чукват ДДС-то, а в действителност след като няма документ който да регистрира това им действие замислете се къде отиват въпросните 20%, които трябва да бъдат върнати на държавата + още не знам си колко % данък. Това никога не ми се е случвало при покупки от чуждестранни сайтове, независимо каква промоция има, независимо каква е отстъпката при въвеждане на промо код винаги системата ми го е приемала. На края на темата ще приложа screenshot от последната ми покупка от завчера, купувам си намалени дрехи и аксесоари за жената и спокойно след това си ползвам промо кода за 10% отстъпка. А доставката до Бг е приличните 13.20лв. и пристига в рамките на 3-4 дни. Един приятел ме обвини наскоро, че заради такива като мен западала търговията и Българската икономика:D Аз пожелавам успех на всички тези които се опитват да стимулират икономиката на България, но не е лошо да се запитат дали от това има реална полза, след като няма документи черно на бяло се получава черно+бяло=сиво ;)

06.01.11
14:48

Има и сериозни сайтове в БГ, но аз лично съм попадал само на 1 и с малко усповности 2.. :D Иначе като цяло картинката е жалка....

Мнението беше редактирано от AbSs на 06.01.11 14:48.

06.01.11
14:59

То да беше само с магазините са добавки :D Оня ден влизам в магазин за дрехи в CCS, заварвам продавачката да говори по телефона, мотах се малко, пробвах едни дънки и си тръгнах и тя още не беше приключила разговора :D Излишно е да споменавам, че откъслечните думи, които хванах бяха : ‘’муцка’‘, “оня”, “довечера” и т.н :D :D :D

06.01.11
17:09

В условията на промоциите ясно си е написано коя отстъпка важи.
Има една добра поговорка за твоя опит:Все едно да се опитваш да еб.. дявола във въздуха.

06.01.11
17:16

казано от Biad__ на 06.01.11, 17:09:

В условията на промоциите ясно си е написано коя отстъпка важи.
Има една добра поговорка за твоя опит:Все едно да се опитваш да еб.. дявола във въздуха.

Бате, аз не си падам селски тарикат, аз дори не се пазаря, при мен има отърва ми, не ми отърва. Ще използвам твоя език и ще те питам за къв чеп в такъв случай ми ги пращаг тези кодове? Дал съм съвсем пресен пример, че това на някой други места не е така. На теб като не ти пука, че те правят на маймуна, изборът си е твой. Моя избор е повече да не оставя и стотинка във въпросния сайт. Ай със здраве!

Мнението беше редактирано от Valdis на 06.01.11 17:18.

06.01.11
17:56

на тези измислени намаления в България мога само да им се изсер**

СБ

11.03.11
10:48

Здравейте,
Промо купоните са направени само и единствено с цел по-добра цена на даден продукт за клиента ,когато този продукт или марка не е на промоция. Не спамиме и-мейлите ,а предоставяме възможност на клиента ,ако има желание да закупи дадената марка на остъпка.
Никога не сме се опитвали да принуждаваме клиентите ни да пазаруват от нас на НЕизгодни условия и цени. Клиента има пълната свобода сам да избере най -доброто.
Условията ни за доставка са едни от най-изгодните на Българския пазар. Проблемът ,е че са подробно описани, за да може клиента предварително да прецени как да направи покупката си, за разлика от много други електронни магазини.
Винаги клиента може предварително да се свърже с нас на skype: silabg.com или телефоните за връзка ,които са на линия 14 часа в денонощието ,7 дни в седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1