06.01.11
17:54
Здравейте! Преди около седмица започнаха леки болки в десния тестис, след като се пренатоварих на лежанката. От тогава усещам напрежение в десния тестис, от време на време и лека болка. Ерекцията ми е в ред, еякулацията също, уринирането също, не ме боли корема, нямам проблеми с ходенето и стоенето прав. Направи ми впечатление че десния тестис стои малко повдигнат (като стегнат) но когато се отпусна максимално слиза обратно надолу също така че все едно нещо ме е защипало все едно имам щипка на тестиса и стиска.Ходих на лекар на хирург и уролог нищо не откриха.И преди ми е ставало така но е отшумявало а сега не отшумява само леко намаля болката и дискомфорта споделете мнения моля ви на някой ако му се е случвало такова нещо? Притеснявам се да не е нещо сериозно а тъпите лекари нищо не откриват
Темата беше редактирана от Svirepiq на 06.01.11 17:57.
06.01.11
19:21
Дай му още малко време и би трябвало да изчезне. Вероятно на всеки мъж се е случвало при по-тежък физически труд или извънредно тежка тренировка на дадено упражнение като тяга, лег или клек.
06.01.11
19:24
Щом лекаря при преглед не е открил нищо, ние във форума едва ли ще открием повече :)
Здравей,
Аз съм имал проблеми на два пъти. Преди доста време се поду десния, дори почна да посинява. Помислиха, че е херния, ама не беше. При операцията установиха, че е било травма, съсирала се е кръв около тестиса. Не болеше въобще.
Точно преди година ми правиха операция от дясната страна, защото десния ми тестис пак се бе подул. Така беше от доста време, докторите не откриваха нищо и казваха, че нищо ми няма и че ще отшуми вероятно (след като им споделях, че тренирам), точно като при теб. Странното беше, че болката не беше постоянна, а само на моменти (не при или след натоварване. Явно затова отлагах все ходенето по лекари) така си стоях година-две, въпреки, че изглеждаше подут. По едно време обаче започна да ме боли все по-често и силно и ходих пак на прегледи. Установиха, че имам херния и съм си бил с нея не отскоро, хаха. Беше се спуснало черво в тестиса. Предложиха ми да ми сложат пластина, която да предотврати бъдещи такива прояви, но аз отказах. Сега обаче май пак нещо не е наред, боли малко, но пак напипвам нещо като черво ...
Дано при теб наистина отшуми и всичко да е наред. При мен се усети едно голямо облекчение, като си направих операцията, но тя ме върна отново в първи клас при спорта ...
Мнението беше редактирано от мДобрев на 07.01.11 03:45.