Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:

Много ме кефи скромното ти самохвалство! :D Имах предвид друго с коментара за заобикалянето на всякакви препоръки относно Смолов. Явно е, че програмата е много тежка. Ти удвояваш обем, правиш непрепоръчителни упражнения..и т.н. В същото време нито си на зоб, нито на добавки, какво е това възтановяване непонятно за мен?! Бунтар си. Хората като теб или печелят много или губят много. Айде давай, че ми е интересно докъде ще стигнеш.. :)

05.01.11
22:28

Ти като можеш да тичаш цял ден си корав?
Надъхан си нещо. Открил си истината изглежда, но сме слепи ние, не можем да я видим.

05.01.11
22:31

казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:24:

Не те намирам за никакъв, защото не те познавам. Може и да имаш повод. И този форум е да ставаме по-корави! Но ти в какво си по-корав? Само в това да вдигаш тежко ли? Ако това ти определеното за коравост си доста далеч от истината. :)

А ти в какво си по-корав от него? Можеш да летиш, или?

05.01.11

казано от unamed на 05.01.11, 22:31:

Не те намирам за никакъв, защото не те познавам. Може и да имаш повод. И този форум е да ставаме по-корави! Но ти в какво си по-корав? Само в това да вдигаш тежко ли? Ако това ти определеното за коравост си доста далеч от истината. :)

Е*е!!!!

Аз не мога да тичам цял ден. И не съм открил истината, но коравостта не е само физическо качество, а също сила на духа, воля, смелост. Да застанеш пред няколко хиляди души, в решаващ момент, когато всички смятат победата ти за невъзможна, и ти да победиш. Това е коравост. Да се изправиш пред масата и да кажеш, че не са прави, и макар да ти се нахвърлят пак да отстояваш себе си. Това е коравост. Но, ако сведем коравостта само до физически качества, тогава трябва да сведем и света до просто нещо - човек, глад, лов, плячка, заситен, глад, лов, плячка и така до края на света. Корав ще е по-добрия ловец, защото той ще успее да се нахрани и да се спаси. Но тъй като не е толкова прост, трябва да включим и менталните качества към коравостта. :)

Сега само остава да се появи някой ММА-ец, който няма и 1BW тяга и той да каже, че е най-коравото копеле ... :D

ПП: казвам го защото те повечето за такива се имат - КОРАВИ

a защо изобщо обсъждате такава разтеглива величина като КОРАВ?!?

BU

05.01.11
22:34

казано от Радостин Радев на 05.01.11, 22:27:

Много ме кефи скромното ти самохвалство! :D Имах предвид друго с коментара за заобикалянето на всякакви препоръки относно Смолов. Явно е, че програмата е много тежка. Ти удвояваш обем, правиш непрепоръчителни упражнения..и т.н. В същото време нито си на зоб, нито на добавки, какво е това възтановяване непонятно за мен?! Бунтар си. Хората като теб или печелят много или губят много. Айде давай, че ми е интересно докъде ще стигнеш.. :)

Не бе човек,просто се регулирам.Като усетя ,че мога да натисна - го правя,като нямам пауър,както днес, си карам по програмката и си кротам. :)

05.01.11
22:36

казано от nikolaBULL на 25.12.10, 00:48:

И сега някои чат-пат ме бъзикат в залата, че са ми малки тежестите, но аз им казвам, че който се смята за як да заповяда на официални състезания със съдии... иначе в залата всички са много яки!

Тук Ники ви е казал къде точно да се скриете всичките :D

BU

05.01.11
22:37

Да бе,нямаше ли да е гот 150 кг клек да ми стигат за медал. :)

05.01.11
22:40

казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:32:

Да се изправиш пред масата и да кажеш, че не са прави, и макар да ти се нахвърлят пак да отстояваш себе си. Това е коравост.

Не е това.
Но той точно това прави в момента, без да му пука особено много.

казано от Стели на 05.01.11, 22:31:

казано от unamed на 05.01.11, 22:31:

Е*е!!!!

личен опит, или ?
Аз не мога да разбера защо се заяждате с момчето.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 05.01.11 22:42.

05.01.11
22:42

казано от DeadManWalking на 05.01.11, 22:37:

Да бе,нямаше ли да е гот 150 кг клек да ми стигат за медал. :)

За това си има категории мой човек.

Ама то това не беше насочено само към теб, ми към всички с “много големи” буби.

Мнението беше редактирано от Madboy на 05.01.11 22:43.

BU

05.01.11
22:46

Ок,дай ми поне 5-6 години да стигна 300 кг клек и 350 тяга. :) Нали това повтарям от 30 страници насам - има по-корави,нищо особено не е това...аз ще ви кажа като стана животно,търпение.хаха

05.01.11
22:48

казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:32:

Аз не мога да тичам цял ден. И не съм открил истината, но коравостта не е само физическо качество, а също сила на духа, воля, смелост. Да застанеш пред няколко хиляди души, в решаващ момент, когато всички смятат победата ти за невъзможна, и ти да победиш. Това е коравост. Да се изправиш пред масата и да кажеш, че не са прави, и макар да ти се нахвърлят пак да отстояваш себе си. Това е коравост. Но, ако сведем коравостта само до физически качества, тогава трябва да сведем и света до просто нещо - човек, глад, лов, плячка, заситен, глад, лов, плячка и така до края на света. Корав ще е по-добрия ловец, защото той ще успее да се нахрани и да се спаси. Но тъй като не е толкова прост, трябва да включим и менталните качества към коравостта. :)

Повтарям го него - тук сме за физическо развитие. Морално, интелектуално... Това на други места, но този конкретен форум е точно физика - здраве, визия. Нищо интровертно не намирам в това. Какво толкова не разбра, че продължаваш да разтягаш локуми? Дори не знам какво се опитваш да кажеш. Дето вика Радостин - един от ММА да дойде да ти обяснява как е кораво копеле. Или лостаджията да дойде и да ти обяснява колко е натурален и колко е по-корав от тебе и т.н.

Първо - всеки с приоритетите си.
Второ - кой к’во може си е негов проблем. Света е толкова абстрактен, че ако пуснеш за малко глупавите си набити в главата убеждения и погледнеш реално, няма никакво значение какво можеш и какво не можеш, защото не е индикация за нищо. Човек се развива индивидуално така, както на него му харесва, или както може. Нищо около него няма значение. Сантименталностите и морала са измислица. Оставим ли ги настрана - за n-ти път, ВСЕ ТАЯ!

п.п. А това за масата и отстояването и другите там глупости, ‘дето ги говориш - т’ва са най-общи човешки качества, които не виждам да липсват на повечето хора от тоя разговор ли е, спор ли е (повечето, защото не всички ги познавам по-отблизо). Нищо специално. Аз пък удрям с ръка по масата и казвам, че не се кефя на чалга и излизам от кръчмата. Е толкова ли съм пък корав? Пък и той точно това прави в момента, докато ти се ежиш без реален повод за спор, без съответни аргументи.. Без нищо.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.01.11 22:52.

Разбира се, че си корав, защото си отстоял принципите си. :)

05.01.11
22:52

Грешка. Помисли пак.

05.01.11
22:54

казано от DeadManWalking на 05.01.11, 22:46:

Ок,дай ми поне 5-6 години да стигна 300 кг клек и 350 тяга. :) Нали това повтарям от 30 страници насам - има по-корави,нищо особено не е това...аз ще ви кажа като стана животно,търпение.хаха

Пожелавам ти го, така е, има доста по - корави.

казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:50:

Разбира се, че си корав, защото си отстоял принципите си. :)

А ти виж името на форума и навреме се насочи към “бг-мама”

Аз въобще не се ежя, както виждате запазваме спокойния тон. Цялата дискусия започна заради подигравателния му тон и вярата му, че е повече от нас, САМО защото дига по-тежко. :)

BU

05.01.11
22:56

Отделна темичка да си направите и размишлявате там,а ? :) Аз съм беден на морал и чест.Бих утрепал някой на улицата и избягал,стига да има келепир.

05.01.11
22:59

Ти май четеш между редовете. Ако пък четеш внимателно и си видял обяснението му за “заяждането” и продължаваш, значи съм прав в изказванията си. Ще го повторя.. Отново.

Ако му пукаше, щеше да е заяждане, но когато две лайна не дава, то как, аджеба, ще е заяждане това неговото? При все, че това, което каза няма връзка с абсолютно, ама абсолютно нищо от цялата тренировъчна тематика на форума. Отделно да те питам, толкова ли си специален, че да търсиш сметка цяла страница за тая глупост?

05.01.11
23:03

Аз се забавлявам страшно много на дребнавите ви коментари, ловя бас, че DeadManWalking искрено се хили пийвайки Coca-Cola:)

“Фитнес и здравословен начин на живот” - ако е само тренировки, ще кажа само едно - GG. И да, чак сега видях какво казва, просто от много постове съм го пропуснал. Дискусията трябваше да приключи много отдавна. Мирогледите ни са прекалено различни, за да имат пресечни точки. :)

05.01.11
23:06

Чувствам се омърсен, че съм говорил по тая тема толкова.

За къде тръгнааме, къде стигнааме!  Поне живна малко темата. Мадбой е прав. Стига сте ръсили морал и мъдрост, че на никой не му трябват сега, тука требе само акъл за щанги и млеко.. ай сиктир!

05.01.11
23:17

казано от Thrash на 05.01.11, 23:06:

Чувствам се омърсен, че съм говорил по тая тема толкова.

изкъпи се (wink)

05.01.11
23:21

DeadMan президент!!!

06.01.11
13:12

Всички чекиджии дето пишат по тая тема ги каня в моята зала в Пловдив -  клуб 99 да видят, че хич не е кой знае кво 19 години 95 кила да дърпа 250 тяга...сещам се за поне 3ма ;)

06.01.11
15:15

Според мен модераторите трябва да изтрият всички те ви тьпи постове.Влизам в дневника на човека да прочета кво прави кво тренира и тука нищо не се разбира има две спам теми тука трета ли ще правите?

BU

06.01.11
18:48

Днес пак горна част на тялото,храната зле,настроение зле.

Никола,в ранните си 18 години съм. :П

BU

06.01.11
22:04

75 см бедро ,ненапомпано. До края на програмата дали ще ударя 77? :)

06.01.11
22:22

и на 18 има не се притеснявай, ама пича е по-малко от 90 и дърпа 250-260.

BU

06.01.11
22:27

Нямах това предвид,просто да се знае.Има 18 годишни дърпат и 330 (само дето не в България) и какво? :)
“Пича” трябва да се пусне и той на състезание.

06.01.11

В наща държава някой изобщо дърпал ли е тяга над 350-60кг. ?

BU

06.01.11
22:34

Ест,само дето няма достатъчно гласност.

06.01.11
22:36

Хм, е кой? Бях гледал някви рекорди и пишеше нещо от сорта на 360-365кг. за рекорд на българин.

06.01.11
22:37

казано от river на 06.01.11, 22:31:

370 е вече рекорда.

Мнението беше редактирано от Madboy на 06.01.11 22:37.

06.01.11
22:54

казано от river на 06.01.11, 22:31:

Тамън с двама такива съм тренирал. Като единия и 100кг. няма.

http://www.icp-bg.com/vladorizov.php

Това е от преди две години. Виждал съм го и 340 да дърпа това лято.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.01.11 22:56.

06.01.11
22:55

Казваш, че има тяга над 3.5ХЛТ ?

06.01.11
22:58

казано от river на 06.01.11, 22:55:

Казваш, че има тяга над 3.5ХЛТ ?

Абе момче, то аз скоро ще имам 3.5 :D :D

Има хора с по 4 и горница и то в България :D

10

06.01.11
23:15

Стоян Тодорчев 400кг тяга

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1