05.01.11
22:27
Много ме кефи скромното ти самохвалство! :D Имах предвид друго с коментара за заобикалянето на всякакви препоръки относно Смолов. Явно е, че програмата е много тежка. Ти удвояваш обем, правиш непрепоръчителни упражнения..и т.н. В същото време нито си на зоб, нито на добавки, какво е това възтановяване непонятно за мен?! Бунтар си. Хората като теб или печелят много или губят много. Айде давай, че ми е интересно докъде ще стигнеш.. :)
Ти като можеш да тичаш цял ден си корав?
Надъхан си нещо. Открил си истината изглежда, но сме слепи ние, не можем да я видим.
казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:24:
Не те намирам за никакъв, защото не те познавам. Може и да имаш повод. И този форум е да ставаме по-корави! Но ти в какво си по-корав? Само в това да вдигаш тежко ли? Ако това ти определеното за коравост си доста далеч от истината. :)
А ти в какво си по-корав от него? Можеш да летиш, или?
казано от unamed на 05.01.11, 22:31:
Не те намирам за никакъв, защото не те познавам. Може и да имаш повод. И този форум е да ставаме по-корави! Но ти в какво си по-корав? Само в това да вдигаш тежко ли? Ако това ти определеното за коравост си доста далеч от истината. :)
Е*е!!!!
05.01.11
22:32
Аз не мога да тичам цял ден. И не съм открил истината, но коравостта не е само физическо качество, а също сила на духа, воля, смелост. Да застанеш пред няколко хиляди души, в решаващ момент, когато всички смятат победата ти за невъзможна, и ти да победиш. Това е коравост. Да се изправиш пред масата и да кажеш, че не са прави, и макар да ти се нахвърлят пак да отстояваш себе си. Това е коравост. Но, ако сведем коравостта само до физически качества, тогава трябва да сведем и света до просто нещо - човек, глад, лов, плячка, заситен, глад, лов, плячка и така до края на света. Корав ще е по-добрия ловец, защото той ще успее да се нахрани и да се спаси. Но тъй като не е толкова прост, трябва да включим и менталните качества към коравостта. :)
05.01.11
22:34
Сега само остава да се появи някой ММА-ец, който няма и 1BW тяга и той да каже, че е най-коравото копеле ... :D
ПП: казвам го защото те повечето за такива се имат - КОРАВИ
a защо изобщо обсъждате такава разтеглива величина като КОРАВ?!?
05.01.11
казано от Радостин Радев на 05.01.11, 22:27:
Много ме кефи скромното ти самохвалство! :D Имах предвид друго с коментара за заобикалянето на всякакви препоръки относно Смолов. Явно е, че програмата е много тежка. Ти удвояваш обем, правиш непрепоръчителни упражнения..и т.н. В същото време нито си на зоб, нито на добавки, какво е това възтановяване непонятно за мен?! Бунтар си. Хората като теб или печелят много или губят много. Айде давай, че ми е интересно докъде ще стигнеш.. :)
Не бе човек,просто се регулирам.Като усетя ,че мога да натисна - го правя,като нямам пауър,както днес, си карам по програмката и си кротам. :)
казано от nikolaBULL на 25.12.10, 00:48:
И сега някои чат-пат ме бъзикат в залата, че са ми малки тежестите, но аз им казвам, че който се смята за як да заповяда на официални състезания със съдии... иначе в залата всички са много яки!
Тук Ники ви е казал къде точно да се скриете всичките :D
05.01.11
22:37
Да бе,нямаше ли да е гот 150 кг клек да ми стигат за медал. :)
казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:32:
Да се изправиш пред масата и да кажеш, че не са прави, и макар да ти се нахвърлят пак да отстояваш себе си. Това е коравост.
Не е това.
Но той точно това прави в момента, без да му пука особено много.
05.01.11
22:40
казано от Стели на 05.01.11, 22:31:
казано от unamed на 05.01.11, 22:31:
Е*е!!!!
личен опит, или ?
Аз не мога да разбера защо се заяждате с момчето.
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 05.01.11 22:42.
казано от DeadManWalking на 05.01.11, 22:37:
Да бе,нямаше ли да е гот 150 кг клек да ми стигат за медал. :)
За това си има категории мой човек.
Ама то това не беше насочено само към теб, ми към всички с “много големи” буби.
Мнението беше редактирано от Madboy на 05.01.11 22:43.
05.01.11
22:46
Ок,дай ми поне 5-6 години да стигна 300 кг клек и 350 тяга. :) Нали това повтарям от 30 страници насам - има по-корави,нищо особено не е това...аз ще ви кажа като стана животно,търпение.хаха
казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:32:
Аз не мога да тичам цял ден. И не съм открил истината, но коравостта не е само физическо качество, а също сила на духа, воля, смелост. Да застанеш пред няколко хиляди души, в решаващ момент, когато всички смятат победата ти за невъзможна, и ти да победиш. Това е коравост. Да се изправиш пред масата и да кажеш, че не са прави, и макар да ти се нахвърлят пак да отстояваш себе си. Това е коравост. Но, ако сведем коравостта само до физически качества, тогава трябва да сведем и света до просто нещо - човек, глад, лов, плячка, заситен, глад, лов, плячка и така до края на света. Корав ще е по-добрия ловец, защото той ще успее да се нахрани и да се спаси. Но тъй като не е толкова прост, трябва да включим и менталните качества към коравостта. :)
Повтарям го него - тук сме за физическо развитие. Морално, интелектуално... Това на други места, но този конкретен форум е точно физика - здраве, визия. Нищо интровертно не намирам в това. Какво толкова не разбра, че продължаваш да разтягаш локуми? Дори не знам какво се опитваш да кажеш. Дето вика Радостин - един от ММА да дойде да ти обяснява как е кораво копеле. Или лостаджията да дойде и да ти обяснява колко е натурален и колко е по-корав от тебе и т.н.
Първо - всеки с приоритетите си.
Второ - кой к’во може си е негов проблем. Света е толкова абстрактен, че ако пуснеш за малко глупавите си набити в главата убеждения и погледнеш реално, няма никакво значение какво можеш и какво не можеш, защото не е индикация за нищо. Човек се развива индивидуално така, както на него му харесва, или както може. Нищо около него няма значение. Сантименталностите и морала са измислица. Оставим ли ги настрана - за n-ти път, ВСЕ ТАЯ!
п.п. А това за масата и отстояването и другите там глупости, ‘дето ги говориш - т’ва са най-общи човешки качества, които не виждам да липсват на повечето хора от тоя разговор ли е, спор ли е (повечето, защото не всички ги познавам по-отблизо). Нищо специално. Аз пък удрям с ръка по масата и казвам, че не се кефя на чалга и излизам от кръчмата. Е толкова ли съм пък корав? Пък и той точно това прави в момента, докато ти се ежиш без реален повод за спор, без съответни аргументи.. Без нищо.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.01.11 22:52.
05.01.11
22:50
Разбира се, че си корав, защото си отстоял принципите си. :)
казано от DeadManWalking на 05.01.11, 22:46:
Ок,дай ми поне 5-6 години да стигна 300 кг клек и 350 тяга. :) Нали това повтарям от 30 страници насам - има по-корави,нищо особено не е това...аз ще ви кажа като стана животно,търпение.хаха
Пожелавам ти го, така е, има доста по - корави.
казано от GreyKnight на 05.01.11, 22:50:
Разбира се, че си корав, защото си отстоял принципите си. :)
А ти виж името на форума и навреме се насочи към “бг-мама”
05.01.11
22:55
Аз въобще не се ежя, както виждате запазваме спокойния тон. Цялата дискусия започна заради подигравателния му тон и вярата му, че е повече от нас, САМО защото дига по-тежко. :)
05.01.11
22:56
Отделна темичка да си направите и размишлявате там,а ? :) Аз съм беден на морал и чест.Бих утрепал някой на улицата и избягал,стига да има келепир.
Ти май четеш между редовете. Ако пък четеш внимателно и си видял обяснението му за “заяждането” и продължаваш, значи съм прав в изказванията си. Ще го повторя.. Отново.
Ако му пукаше, щеше да е заяждане, но когато две лайна не дава, то как, аджеба, ще е заяждане това неговото? При все, че това, което каза няма връзка с абсолютно, ама абсолютно нищо от цялата тренировъчна тематика на форума. Отделно да те питам, толкова ли си специален, че да търсиш сметка цяла страница за тая глупост?
Аз се забавлявам страшно много на дребнавите ви коментари, ловя бас, че DeadManWalking искрено се хили пийвайки Coca-Cola:)
05.01.11
23:04
“Фитнес и здравословен начин на живот” - ако е само тренировки, ще кажа само едно - GG. И да, чак сега видях какво казва, просто от много постове съм го пропуснал. Дискусията трябваше да приключи много отдавна. Мирогледите ни са прекалено различни, за да имат пресечни точки. :)
05.01.11
23:12
За къде тръгнааме, къде стигнааме! Поне живна малко темата. Мадбой е прав. Стига сте ръсили морал и мъдрост, че на никой не му трябват сега, тука требе само акъл за щанги и млеко.. ай сиктир!
казано от Thrash на 05.01.11, 23:06:
Чувствам се омърсен, че съм говорил по тая тема толкова.
изкъпи се (wink)
Всички чекиджии дето пишат по тая тема ги каня в моята зала в Пловдив - клуб 99 да видят, че хич не е кой знае кво 19 години 95 кила да дърпа 250 тяга...сещам се за поне 3ма ;)
Според мен модераторите трябва да изтрият всички те ви тьпи постове.Влизам в дневника на човека да прочета кво прави кво тренира и тука нищо не се разбира има две спам теми тука трета ли ще правите?
06.01.11
18:48
Днес пак горна част на тялото,храната зле,настроение зле.
Никола,в ранните си 18 години съм. :П
06.01.11
22:04
75 см бедро ,ненапомпано. До края на програмата дали ще ударя 77? :)
06.01.11
22:27
Нямах това предвид,просто да се знае.Има 18 годишни дърпат и 330 (само дето не в България) и какво? :)
“Пича” трябва да се пусне и той на състезание.
06.01.11
Ест,само дето няма достатъчно гласност.
Хм, е кой? Бях гледал някви рекорди и пишеше нещо от сорта на 360-365кг. за рекорд на българин.
казано от river на 06.01.11, 22:31:
В наща държава някой изобщо дърпал ли е тяга над 350-60кг. ?
370 е вече рекорда.
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.01.11 22:37.
казано от river на 06.01.11, 22:31:
В наща държава някой изобщо дърпал ли е тяга над 350-60кг. ?
Тамън с двама такива съм тренирал. Като единия и 100кг. няма.
http://www.icp-bg.com/vladorizov.php
Това е от преди две години. Виждал съм го и 340 да дърпа това лято.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.01.11 22:56.
казано от river на 06.01.11, 22:55:
Казваш, че има тяга над 3.5ХЛТ ?
Абе момче, то аз скоро ще имам 3.5 :D :D
Има хора с по 4 и горница и то в България :D
06.01.11
23:15
Стоян Тодорчев 400кг тяга